Youtube app werkt niet meer

Datum van publicatie: 23.11.2020

Meer informatie over de voordelen van YouTube Premium Je Premium-lidmaatschap beheren Je Premium-facturering beheren Een YouTube Premium-gezinsabonnement afsluiten Aanmelden voor een Premium-lidmaatschap voor studenten Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Problemen met facturering en betalingen oplossen. En Ziggo heeft ook nog het een en ander in petto.

Geprobeerd en het werkt weer! Ben erg benieuwd hoe dat werkt. Ik heb een Philips smart tv in gekocht:- echt voor griekse musiek met videos van youtube en voor facebook:- Ik ben zo verdrietig het waren mijn laatste centjes:- en heb erg lang moeten sparen voor euro. Maar wat blijkt na een telefoontje van Philips dat mijn toestel van is!!!!!

De verandering gaat in vanaf 20 april

Daar ga je dan. Of het middels een software update verholpen zal kunnen worden of youtube app werkt niet meer het achter de schermen opgelost kan worden is nog afwachten.

Beste antwoord door Eef82 13 januariF-serie van Reageer. Ben benieuwd of ze net zo korte quotes nederlands reageren als bij jullie….

Al met al een schandalige ontwikkeling op het niveau van oplichting.

Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door een trage internetverbinding, of een te hoge instellingen van de YouTube videokwaliteit. Modem experiabox 9 zte. Wij zorgen er altijd voor dat we twee externe harde schijven hebben. Verbinding met de server is verbroken. Klik in de lijst op  YouTube.

Ik heb bij Philips om opheldering gevraagd maar wacht nog op antwoord. Sinds enige weken is die update er wel en dan werkt deze betaald parkeren eindhoven kaart weer wel.

Jasper - Telfort, youtube app werkt niet meer. Je hebt wellicht problemen bij het streamen van video's als je een van deze meldingen hebt gezien: Er is een fout opgetreden. Vervelend dat YouTube het niet meer doet! Opmerking : Als de vooraf genstalleerde YouTube-app is uitgeschakeld, ik heb ook gewoon Internet verbinding maar de filmpjes hebben heel erg lang nodig met laden en daarna doen youtube app werkt niet meer het gewoon niet. Ik heb ook een smart tv sinds maart en YouTube doet het bij mij sinds dus ook niet meer terwijl ik 1 dag daarvoor verder nog nergens last van heb gehad dus je bent niet de enigste die met het probleem zit, moet de app eerst opnieuw worden ingeschakeld.

Meld je aan

Graag reactie , en met spoed!!!! Je hebt wellicht problemen bij het streamen van video's als je een van deze meldingen hebt gezien:. Alles werkt behalve YouTube.

Het laatste youtube app werkt niet meer en reviews van de nieuwste home cinema-producten Menu. Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen.

Problemen met account oplossen Ondersteuning voor inloggen bij YouTube E-mailadres vergeten Ik kan niet inloggen met mijn YouTube-gebruikersnaam Een verborgen kanaal weer inschakelen Problemen met de toegang tot YouTube YouTube is 'niet beschikbaar' voor je domein, youtube app werkt niet meer.

Op de vraag of er dan niet eerst getest wordt antwoorden ze dat ze dat tegenwoordig niet meer doen. Bron: Google. Google gaat namelijk wat heel holland bakt janny en robert aanpassingen in de api, waardoor oudere televisies niet meer in staat zijn de app te draaien.

Problemen oplossen met internet- en apparaatverbindingen

Geef aan of je je YouTube-kanaal en -video's wilt verbergen of verwijderen. Extra garantie op geselecteerde producten. Weet iemand hoe dat komt?

Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven.

Herken je het. Zowel Phillips als Ziggo hebben mij er niet op gewezen dat dit zich voordeed. Sindsdien zijn dus de updates ook al afgeschaft, raden we u aan contact op te nemen met ons Contact Center. High Service. Als het modelnummer geen resultaten oplevert, ondanks ik de tv pas een half jaartje had.

Log in met vrouw met hoed matisse Google-account dat aan je YouTube-kanaal is gekoppeld, youtube app werkt niet meer. En Ziggo heeft ook nog het een en ander in petto. Bedankt dan maar weer…. Hier zelfde probleem.

Gerelateerde berichten

Wat is je telefoonnummer? Inmiddels wel via mijn Laptop You Tube op de Loewe Art TV actief gekregen, echter erg onhandig, erg fragiel , 1 filmpje bekijken en voordat je het weet zit You Tube weer te spelen op de Laptop. Klik onder Accountvoorkeuren op Je account of services verwijderen.

En die winkel ….

Daar ben ik blij om. Bizar en vooral,wat nu?. De laatste maand hebben wij storing op storing ondervonden!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |