Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren whirlpool

Datum van publicatie: 30.10.2020

Overigens wilde ik hem nog weer in elkaar zetten, zodat hij zijn laatste wasjes eventueel nog kon draaien zonder centrifugeren, maar ik krijg het verwarmingselement ook niet meer op zijn plaats. Daarvan kunnen in ieder geval geen koolborstels meer verslijten Nu hopen dat de elektronica gewoon goed is ontworpen Maar nogmaals bedankt, jullie weten er echt veel van af en zijn bereid dat snel te delen met anderen, wat echt nuttig was.

Heb je al een account? Zij wilden de spullen kwijt en hadden geen zin om er eindeloos mee te leuren dus boden het goedkoop aan. Overigens wilde ik hem nog weer in elkaar zetten, zodat hij zijn laatste wasjes eventueel nog kon draaien zonder centrifugeren, maar ik krijg het verwarmingselement ook niet meer op zijn plaats. Om de herrie te verhelpen, moet je eerst de oorzaak van het lawaai bepalen.

Maak direct een afspraak. Ben jij al lid?

Na vervanging was de herrie weg? Hoe zou ik dat kunnen controleren. Buiten de garantietermijn neem je contact op met een reparateur. Voor Ik raad iedereen aan eens een lager toerental te proberen.

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. Hulp na aankoop van een wasmachine.

Je plaatst de rubberen doppen onder de pootjes van je wasautomaat. Maak direct een afspraak.
  • Heb je al de tips bekeken op onze problemen pagina?
  • Als je wasmachine herrie maakt bij het pakken van water noemen we dit waterslag.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Een voorwerp tussen trommel en kuip veroorzaakt een metalig geluid. Ik wil een écht stille wasmachine. Anders een stevig stuk ijzerdraad als haak gebruiken. Als er iets tussen zit dan verwijderen via de opening van het verwarmingselement of via de opening waar de afvoer op de kuip zit. Tenminste, vanaf de achterkant zie ik niet hoe dat zou moeten.

Maak hier je gratis forumaccount aan. AEG wasmachine maakt onwijs veel lawaai. Gratis retourneren. Algemene Voorwaarden. Forum Webwinkel Klantenservice. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine.

Zij wilden de spullen kwijt en hadden geen zin om er eindeloos mee te leuren dus boden het goedkoop aan.

Praat mee!

Ik raad iedereen aan eens een lager toerental te proberen. Maar, op dit moment kom ik niet verder. Een repair cafe is een mogelijkheid als je het ding goed vervoeren kan. Hulp na aankoop van een wasmachine.

Als je met deze tips het probleem niet stopzetten voorlopige teruggaaf kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf. AEG wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren. Schokbrekers vervangen maar de machine werd daar maar iets rustiger van. Een repair cafe is een mogelijkheid als je het ding goed vervoeren kan.

Gebruikersnaam of e-mail.

Repareren of nieuwe kopen?

Check vervolgens de ondergrond van je wasmachine. Ze zijn zwaar en onhandelbaar. Dus ook alle kieren en gaten behalve sleutelgat moeten potdicht zijn.

  • Overigens wilde ik hem nog weer in elkaar zetten, zodat hij zijn laatste wasjes eventueel nog kon draaien zonder centrifugeren, maar ik krijg het verwarmingselement ook niet meer op zijn plaats.
  • Anders beter vervangen door een nieuwe of gebruikte machine.
  • Was deze informatie nuttig?
  • Wiersum Wij hebben met gebruikte spullen altijd goede ervaringen gehad maar gaan wel af op de persoon die hem wil verkopen en met name de reden dat zij iets wegdoen.

Ik heb nooit iemand gehoord over roestplekken, kan ook geen roestvlekken vinden in de trommel zelf. Het wasgoed is niet goed verdeeld Bij het centrigueren beweegt de wasmachine sterk. Was deze informatie nuttig. Mijn wasmachine trilt: trillingsdempers. Langs achter is de trommel volledig dicht dus het moet er langs voren uit, wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren whirlpool.

Sowieso is het lastig om door de gaatjes dingen te zien, vind ik. Dat lager zat vast.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Maar mijn ouders hebben al een nieuwe wasmachine gekocht. Wasmachines worden steeds mooier met nutteloze zooi.

Jammer dat ik dit niet eerder heb kunnen constateren ,had me een hoop geld gescheeld. Overigens kwam ik er daardoor achter, ik hem volgens mij een beetje kan bewegen ten opzichte van het rubber bij het deurtje. Als je wasmachine herrie maakt bij het pakken van water noemen we dit waterslag.

Goed om te weten:

Comments

  1. JGX : Bedankt voor de tips!
  2. Wasmachines worden steeds mooier met nutteloze zooi.
  3. Mischien kunnen hun je helpen. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine maakt herrie', met een kosten indicatie.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |