Wanneer ov studentenkaart aanvragen

Datum van publicatie: 30.12.2020

Wat gebeurt er met de persoons- en adresgegevens die ik op mijn aanvraag invul? Buiten de kortingsuren betaal je vol tarief. Stuur de uitslag van de herbeoordeling met de bewijsstukken mee, zodat je declaratieverzoek sneller afgehandeld kan worden.

In het weekend, op feestdagen en in juli en augustus de gehele dag. Is je reisrecht al ingegaan, maar had je jouw studentenreisproduct nog niet op je oude kaart geladen? Het kan zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een keer bent vergeten uit te checken. Dan kun je zien of het studentenreisproduct voor je klaarstaat. Stuur de onderstaande stukken, binnen twee weken nadat je je declaratieverzoek online ingevuld hebt, naar Klantenservice OV-chipkaart, afdeling Studentenreisproduct, o.

Bij NS kun je geen persoonlijke OV-chipkaart aanschaffen zonder abonnement. Dit kun je op elk gewenst moment doen bij een ophaalautomaat.

Dat mag door de week alleen tijdens de daluren. Dan heb  je nog niet aangegeven dat je gebruik wilt maken van het studentenreisproduct en moet je nog wel langs een ophaalautomaat, wanneer ov studentenkaart aanvragen. Dit betekent dat je de kaart vijf jaar kunt gebruiken, dan kan het zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen. Wanneer moet ik zelf het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct bestellen.

Laatst gezien whatsapp uitzetten je deze bevestiging niet, ook na je studie dus.

Vanaf de 15evan de maand voordat je studiefinanciering ingaat, kun je het studentenreisproduct op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Dan krijgt u het studentenreisproduct zolang u staat ingeschreven op dit niveau.
  • Je kunt je studentenreisproduct alleen per direct stopzetten. Op het beeldscherm zie je een check-in boodschap.
  • In de volgende situaties heb je geen recht meer op een studentenreisproduct en moet je het stopzetten:.

Veelgestelde vragen

Ik ben student hbo of universiteit. Controleer bij DUO! Klik hier. De stopzetdatum die bij DUO is geregistreerd, is gebaseerd op de datum waarop je jouw studentenreisproduct hebt stopgezet. Bezwaar gedeeltelijk toegekend Jouw bezwaarschrift is gedeeltelijk toegekend. Als je gebruikmaakt van het studentenreisproduct, adviseren wij je om geen andere abonnementen of kortingsproducten op je kaart te laden.

  • Je kunt ermee reizen vanaf het moment dat je reisrecht ingaat.
  • De oorzaak van het defect van jouw kaart kan namelijk invloed hebben op eventuele vergoeding van alle gedeclareerde kosten. De baliemedewerker kan de vergeten check-uit op jouw OV-chipkaart herstellen.

Check je in tijdens je vrij-reizen periode, wanneer ov studentenkaart aanvragen, dan is de hele treinreis gratis? Er is wellicht iets mis gegaan tijdens het stopzetten?

Uit je bewijsstukken komt een andere stopzetdatum naar voren dan de datum die je hebt aangevraagd. Zet in ieder geval tijdig stop. Nee, dat moet je zelf doen.

1. Hoe kan ik een studenten OV aanvragen?

Is het kaartnummer niet voldoende? Overslaan en naar de inhoud gaan. Direct na het invullen van je declaratieverzoek krijg je per mail een ontvangstbevestiging met een overzichtspagina PDF van je verzoek.

Ik kan niet inchecken! Heb ik dus de komende jaren sowieso recht op een studentenreisproduct, wanneer ov studentenkaart aanvragen. Ik ben vergeten mijn studentenreisproduct stop te zetten. Het studentenreisproduct staat dan al op je vervangende kaart. Dan staat jouw studentenreisproduct 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van de bevestiging van de koppeling van het studentenreisproduct aan jouw persoonlijke OV-chipkaart voor je klaar.

Doe je mbo 1 of 2? Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Uitchecken doe je zo: Het is heel belangrijk dat je aan het einde van je reis met een vervoerder altijd uitcheckt als je ook ingecheckt hebt!

Je kunt er dan saldo of andere reisproducten op laden Je kunt controleren of je nog recht hebt op het studentenreisproduct op www. Let op: het studentenreisproduct moet je bij een automaat  stopzetten.

  • Heb je deze niet meer in bezit?
  • Klik hier.
  • Klik hier om het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct te bestellen.
  • Staat op www.

Dan staat het product binnen twee wanneer ov studentenkaart aanvragen vier werkdagen na ontvangst van je kaart voor je klaar op de ophaalautomaten. Vragen over stopzetten van je studentenreisproductWanneer heb ik geen recht meer op het studentenreisproduct en moet ik het stopzetten.

Voor de meeste opleidingen is dit in totaal 5 jaar. Het is belangrijk dat je bij een NS-automaat je OV-chipkaart nog een keer langs de kaartlezer haalt. Je ontvangt het formulier binnen n e-mail tot vijf post werkdagen. Vergeet niet een kopie van je declaratieverzoek en je bewijsstukken te maken! Hoe werkt het reizen met het studentenreisproduct in het nachtnet, wanneer ov studentenkaart aanvragen.

Ik wil mijn studentenreisproduct ophalen, maar ik heb nog geen OV-chipkaart.

Wijzigingen

Weekendabonnement vrij reizen van vrijdag Zet je studentenreisproduct stop! Ga naar een balie van het OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken. NB Lukt het ophalen niet?

Dat kan. In principe is het je eigen verantwoordelijkheid dat je altijd uitcheckt. Met het ophalen van je studentenreisproduct het op de kaart laden bij een ophaalautomaat geef je aan dat je gebruik wilt maken van je week- of weekendabonnement.

Goed om te weten:

Comments

  1. Studenten met een weekabonnement reizen die periode met korting.
  2. Klik hier voor een demonstratie van het ophalen. Deze staat na drie tot vijf werkdagen voor je klaar op de ophaalautomaten.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |