Wanneer krijg je een wok melding auto

Datum van publicatie: 25.11.2020

Bericht door Skipperje » di 01 sep , Het is natuurlijk niet veilig als je met een ernstig beschadigd voertuig gaat rijden.

Ik vind dat ik onterecht ben behandeld.. U mag met het voertuig niet meer op de openbare weg rijden als deze een WOK heeft ontvangen. Hoeft ook niet origineel te zijn.. Re: WOK melding auto Bericht door Jeroen de Groot » vr 28 aug , Het nl plaatje op mijn kentekenplaat was op mijn plaat zwart dmv een sticker. Indien de auto al in Nederland is geregistreerd en deze ontvangt de WOK dan lopen de verzekeringsplicht, eventuele APK-plicht en motorrijtuigenbelasting gewoon door.

Vervolgens wordt het rapport met alle gegevens ingeladen. Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. Waar te vinden. Want ik heb er niet echt zin in dat ik bijvoorbeeld volgende week weer een wok krijg omdat een agent denkt dat deze niet goed zijn. Dan is het verstandig om het kenteken te schorsen bij de RDW.

WOK 1. U ontvangt hierover een brief van de RDW.

Non-actief

Persoonlijk vraag ik mij af of de politie hier wel zorgvuldig genoeg te werk is gegaan. Een WOK-status krijg je als je auto te veel schade of mankementen heeft om veilig te kunnen rijden op de openbare weh. Er rest je op dat moment nog maar een mogelijkheid.

Specifieke vragen over een WOK status en waarom deze op het voertuig zit kan ik helaas niet voor u beantwoorden. Hierdoor is dus zichtbaar dat een voertuig ernstige schade heeft gehad.

  • Dat is in principe na de keuring, waardoor de WOK-status er al weer af is. Download voorbeeld.
  • U was dus de dupe van een gat tussen de verschillende manieren van meten en handhaven door het RDW en de Politie. Leverancier is hier op aangesproken en ik wil dat hij die auto terugneemt en mij de aankoopprijs teruggeeft.

Kenteken invoeren en dan tabblad basis en de rubriek status van het voertuig. Bij de beoordeling of een WOK-status nodig is, wordt naar de volgende dingen gekeken: Zijn de wanneer krijg je een wok melding auto carrossieredelen ernstig vervormd. Hiervoor moet u alle beplating aan de onderzijde van het voertuig verwijderen. Het vervelende is echter dat dit in verschillende andere systemen op basis van het kenteken altijd zichtbaar blijft.

Via de kenteken check kunt u direct inzicht krijgen of een voertuig een WOK melding heeft gehad of op dit moment heeft. Bericht door Toon wo lage rommelige knot maken sepIs het dak verwijderd of zijn deur-  of raamstijlen doorgeknipt. De WOK 2 status is een minder ernstige melding!

Mag je wel naar keuringsstation rijden?

Ik vind persoonlijk dat het iemands recht is dat je een meting kunt betwisten en dat je jouw visie daarop met argumenten aan een rechter voorlegt die daar dan weer een beslissing over neemt.

Waarderapport aankoop adviesprijs, inruilwaarde, handelswaarde, catalogusprijs. Hallo Jen, Vandaag auto opgehaald en naar huis gesleept. Een WOK melding geeft de politie als men vermoed dat een voertuig niet aan de inrichtingseisen voldoet om op de Nederlandse weg te mogen rijden.

Hallo Jen, Diverse autobedrijven willen mijn auto niet inruilen omdat deze een WOK melding heeft gehad. Vervolgens wordt het rapport met alle gegevens ingeladen. Hierdoor is dus zichtbaar dat een voertuig ikea pax kast laten ontwerpen schade heeft op dat moment en dit blijft zichtbaar nadat de WOK er weer vanaf is in andere systemen.

Vandaag bij het RDW keuringsstation in Groningen. Tip een vriend:, wanneer krijg je een wok melding auto. Re: WOK melding auto Bericht door Jeroen de Groot vr 28 augHet nl plaatje op mijn kentekenplaat was op mijn plaat zwart dmv een sticker.

WOK melding?

Motor en milieu vermogen, koppel, verbruik in de stad, verbruik op de snelweg, verbruik gecombineerd, CO2 uitstoot, zuinigheidslabel, milieuclassificatie, geluid stationair en geluid rijdend. Autoverzekering vergelijken en direct afsluiten Bij Independer staat de beste autoverzekering bovenaan, ook als we die niet verkopen vergelijk autoverzekeringen. Zijn één of meerdere deurstijlen ernstig vervormd?

  • Uitlaat maakt niet teveel decibel en dit mag helemaal niet gemeten worden met een telefoon.
  • Een voertuig kan ook een WOK status hebben als bijvoorbeeld de ramen te donker geblindeerd zijn of teveel geluid maakt, etc.
  • Beste Ronnel Ik heb ook interesse in een gebruikte auto met WOK historie en wil nog even terugkomen op de vraag van Bert.
  • Toen hij klaar was met onder mijn auto kijken heeft hij zich overeind geholpen aan mijn achterbumper..

Een tijdelijke auto verzekeren: hoe doe ik dat. Bericht door Skipperje vr 28 aug ? Leverancier is hier op aangesproken en ik wil dat hij die auto terugneemt en mij de aankoopprijs teruggeeft! Bericht door Toon opvragen beltegoed t mobile 02 sep.

U was dus de dupe van een gat tussen de verschillende manieren van meten en handhaven door het RDW en de Politie. Die is er nu af dus gewoon weer netjes blauw. Na drie weken marktplaats heb je geen enkele aanbieding gehad, Vanochtend om Maar mag je wanneer krijg je een wok melding auto auto met WOK-melding verkopen?

Wat houdt de WOK in?

Bij het importeren van een auto met schade is dat niet van toepassing aangezien deze nog geen Nederlandse registratie heeft. Daarom is het voor autohandelaren veel interessanter dan voor particulieren om een auto met een WOK-melding te kopen. Wellicht kan je contact opnemen met het RDW voor wat je het beste kunt doen.

Is je auto ernstig beschadigd?

Kan het dus zijn dat de WOK status alleen is afgegeven omdat de auto wordt ingevoerd en geen schade heeft. Hiervoor moet u alle beplating aan de onderzijde van het voertuig verwijderen.

Dat mag dus ook slepend of duwend zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vorige bericht. Wilt u weten of uw auto een WOK heeft gehad?
  2. U mag met het voertuig niet meer op de openbare weg rijden als deze een WOK heeft ontvangen. Re: WOK melding auto Bericht door Skipperje » di 01 sep , Ik zou niet weten waarom de politie alle kosten moet vergoeden als er geen bekeuring wordt uitgeschreven.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |