Vw dashboard lampjes betekenis

Datum van publicatie: 18.11.2020

Per direct stoppen is dus niet nodig, maar vervang de remblokken wel zo snel mogelijk. Dit dashboardlampje geeft aan dat het oliepeil of de oliedruk te laag is. Zet deze dus direct uit wanneer u andere auto's tegenkomt.

Dat betekent een storing en is je ABS uitgeschakeld. Regensensor actief Verschijnt zodra:  de regensensor regen detecteert. Zet deze dus direct uit wanneer u andere auto's tegenkomt. Remblokken versleten Verschijnt zodra:  je remblokken zijn versleten. Luchtvering storing.

Verschijnt zodra:  er kans is op gladheid. Betekenis van de verschillende kleuren waarschuwingslampjes De dashboard lampjes en hun betekenis. Vaak gaan mensen ook pas naar de reden zoeken wanneer een lampje gaat branden. Gordel los, vw dashboard lampjes betekenis.

Stopt het niet met branden.

We kunnen je hier altijd mee helpen. Wanneer je luchtfilter niet goed werkt krijgt de motor geen optimale luchttoevoer.

Carrosserie & plaatwerk

De variabele spoiler van de auto heeft een storing waardoor deze mogelijk niet naar behoren werkt. Verschijnt zodra: er een storing is in de dynamo, de aandrijfsnaar of de stroomkabels in de auto.

Grootlicht ingeschakeld. Waarschuwingslicht auto staat op de handrem. Dit dashboardlampje geeft aan dat er een probleem of storing is in de airbag of gordelspanner.

Je kunt zelf de gevoeligheid instellen van deze sensor.

Airbag uitgeschakeld. Via het bedieningssysteem kun je deze informatie opvragen. De interieurverlichting van het voertuig staat aan, zal dit waarschuwingslampje gaan branden, vw dashboard lampjes betekenis. Als de auto op contact staat en de motorkap geopend is, dit lampje geeft aan dat de lampen branden zodat je ze niet aan laat staan als de of het resultaatverdeling de auto ergens parkeert.

Storing beweegbaar dak Mocht het dak niet meer open of dicht kunnen dan vw dashboard lampjes betekenis dit lampje branden. Verschijnt zodra:  de dodehoekmonitor wordt uitgeschakeld.

Is het gevaarlijk om door te rijden als er een waarschuwingslampje brandt?

Zo niet, dan moet je ze laten repareren. Deel dit bericht op social media Share:. Je stuur zal opwarmen en het lampje zal uitgaan wanneer je je stuurverwarming uitschakelt. Indicator die aangeeft dat de koppeling ingetrapt moet worden 2.

De betekenis van dit dashboardlampje is dat de bandenspanning te laag is. Storing in vering of schokdempers  Dit lampje gaat branden wanneer je een storing in de vering of schokdempers hebt. Adaptive vw dashboard lampjes betekenis control  Dit lampje kan verschillende kleuren hebben. De overige kleuren zijn berichtgevers. Grootlicht ingeschakeld.

Rode dashboard lampjes

Problemen met stuurbekrachtiging. Groene dashboardlampjes. Dynamo- of accuproblemen.

  • Dit dashboardlampje geeft aan dat er een probleem of storing is in de airbag of gordelspanner.
  • Zet de auto stil op een veilige plek en bel de wegenwacht of de garage.
  • Verschijnt zodra:  de uitlaat van je auto verstopt of kapot is.
  • Als dit lampje gaat branden kan er iets mis zijn met de stuurbekrachtiging van de auto.

Airbag uitgeschakeld. Ga snel naar een garage om dit te checken. Als het lampje na het uitschakelen van de handrem nog steeds blijft brand. Vuil vw dashboard lampjes betekenis moet worden vervangen? Problemen met de katalysator. Hetzelfde tekentje in spiegelbeeld geeft aan dat de achtermistlicht is ingeschakeld? Dat kan! Ga dan zo spoedig mogelijk naar een garage.

1. Betekenis van de verschillende kleuren waarschuwingslampjes

Let op: bij het handmatig uitschakelen van een airbag voor een kinderzitje is deze melding normaal. Problemen met het roetfilter DPF. Verschijnt zodra:  je een storing hebt in de remlichten.

De waarschuwingslampen in de auto verschillen van kleur. Water in brandstof. De remblokken beschikken nog over een laagje materiaal, maar zijn wel echt toe aan vervanging.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij het intrappen van het rempedaal zal de auto van cruise control afgaan. Doorrijden bij een brandend dashboardlampje?
  2. Richtingaanwijzer s aan. Stopt het niet met branden?
  3. Heeft u een knopje met dit logo erop?

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |