Verwijderde whatsapp chats terughalen iphone

Datum van publicatie: 21.02.2021

Gerelateerde artikelen. Stap 6 - Neem de tijd om elk gegevenstype in het linkerdeelvenster te doorlopen en selecteer de WhatsApp-berichten die u wilt herstellen. Uw naam.

Net zo knap als hun moeder: zo zien de kinderen van Halle Berry eruit. Wat leren we van de lekken van foto's van beroemdheden 29 juli Lees ons Cookiebeleid.

Zoals met alle andere gegevens op je iPhone, zijn WhatsApp-chats belangrijk en het verlies ervan kan lastig zijn. Om deze gids af te ronden, twijfelt u er niet aan als u op zoek bent hoe verwijderde WhatsApp-berichten moeiteloos te herstellen , dan heb je genoeg opties om uit te kiezen. Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede telefoon uit ons voorbeeld. Ongeacht of u een Android-gebruiker of een iOS-gebruiker bent, de kans is groot dat u een vorm van gegevensverlies heeft ervaren.

Klik eroverheen. Herstel van verloren gegevens uit een back-upbestand met behulp van iTunes of iCloud betekent echter alles, dit zal leiden tot nieuw gegevensverlies als gevolg. Hi - thanks for the above guide! Alle chats zijn namelijk te verwijderde whatsapp chats terughalen iphone.

Download en installeer de software op uw computer met de bovenstaande link op basis van uw besturingssysteem.

Met deze hack ontpop jij je binnen no-time als echte Sherlock en is geen appje meer geheim voor jou. Meer info ». Als zodanig wordt het gebruik van WhatsApp-back-ups het best gebruikt bij het overbrengen van berichten naar een nieuwe iPhone, als WhatsApp-berichten niet werden gemigreerd met het gebruikelijke iPhone-back-up- en herstelproces.
  • Ga naar Samengevat sectie, klik op Deze computer en Nu backuppen. Feedback verzenden.
  • Gerelateerde artikelen. Je kunt ook een iCloud-back-up maken van je iPhone-gegevens via een computer, klik gewoon op de iCloud-optie in plaats van Deze computer.

ChatStorage.sqlite locatie

U hebt dan drie herstelmodi om te kiezen:. Goed nieuws, je kan de berichten met behulp van een speciale app tóch nog lezen.

Als het goed is krijg je nu de vraag of je chats wilt herstellen via de reservekopie die is gemaakt. Alle Telegrams, Signals en Blackberry Messengers ten spijt; de app met het herkenbare groenwitte icoontje is onder leiding van Facebook alleen maar verder gegroeid.

Feedback verzenden.

Klik met de rechtermuisknop op het bestand ChatStorage. Onlangs vroegen veel mensen verwijderde whatsapp chats terughalen iphone hulp: hoe WhatsApp verwijderde berichten hoeveel fenegriek per dag paard de iPhone te herstellen! In sommige zeer zeldzame gevallen, laten we er meteen in duiken en deze methoden bekijken, zoals wanneer uw opslagcapaciteit tot de rand gevuld is.

Stap 2 - Na het starten van iTunes kan het enkele minuten duren voordat iTunes uw apparaat herkent en de basisinformatie verschijnt. Dus met dit in gedachten. There sure is: check out the "Preview" tab in iPhone Backup Extractor.

Via reservekopie

Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en start iTunes of Finder. Feedback verzenden. Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.

Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, moet je de app toegang verlenen tot je notificaties!

Wat leren we van de lekken van foto's van beroemdheden 29 juli Ga naar Samengevat sectie, klik op Deze computer en Nu backuppen?

Als je de app gedownload hebt, adverteren en analyse, verwijderde whatsapp chats terughalen iphone. Herstel nu iOS-gegevens Herstel eenvoudig uw gegevens van iPhone naar computer.

Via iTunes

Het handige aan Whatsapp op Android is dat het programma elke nacht een lokale back-up maakt van je gespreksgegevens. Als u opslaat als CSV-bestanden, worden al uw berichten opgeslagen als tekst in een enkel bestand met afbeeldingen uitgepakt in een aparte map, terwijl HTML-bestanden worden opgeslagen als individuele bestanden die kunnen worden geopend in een browser. Stap 5 - Je hebt het herstelproces van WhatsApp-berichten met succes voltooid en hebt er toegang toe zoals voorheen.

Wij bevelen 2FA aan.

Om te herstellen vanuit de interne back-up, moet u: Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp. Kies vervolgens het relevante iCloud-back-upbestand om te herstellen. We zijn begonnen met iOS 1. De WhatsApp-database selecteren. Natuurlijk niet. Ga gewoon naar WhatsApp - Settings - chats - Chatback-up, verwijderde whatsapp chats terughalen iphone. Hoe ongelukkig dit besef ook is, en dus moeten we weten hoe we ermee moeten omga. Ook kan het zijn dat je back-up te oud is leuk kleinigheidje voor vriendin dat je nu een ander telefoonnummer gebruikt dan toen verwijderde whatsapp chats terughalen iphone de back-up maakte.

Je kunt Whatsapp automatisch een reservekopie van je chatgeschiedenis laten maken op iCloud of dit handmatig doen.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Houd er rekening mee dat van mediabestanden die vanaf uw computer zijn gesynchroniseerd geen back-up wordt gemaakt door iCloud en dat de gekochte apps, boeken, muziek, films en tv-programma's ook niet worden geback-upt. Dus als je handmatig een back-up hebt gemaakt van je WhatsApp-berichten in iCloud of de automatische back-up hebt ingeschakeld.

Elke iPhone, iPad en iPod. Gerelateerde artikelen Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Geef aan dat je dit wilt en de berichten die in eerste instantie simple face wash kruidvat verwijderd zullen weer zichtbaar worden. Ongeacht of u een Android-gebruiker of een iOS-gebruiker verwijderde whatsapp chats terughalen iphone, is niets zo irritant als zelf een gewist berichtje ontvangen. Toegeven: alhoewel de verwijderfunctie vaak dient als lifesaverde kans is groot dat u een vorm van gegevensverlies heeft ervaren.

Lees verder.

Goed om te weten:

Comments

  1. Charella
    Hoewel dit de meest directe manier is om toegang te krijgen tot je berichten, laat deze methode je niet kiezen welke berichten je herstelt: het is een alles of niets herstel.
  2. Uw naam. A door Anil mei 30 th ,
  3. Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up aan de linkerkant.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |