Patroon call the midwife

Datum van publicatie: 20.02.2021

Should you choose to make a purchase, at no additional cost to you, I will be given a small percentage of the sale. Gastblogger Marije. Ik was nog op reis toen ik las over de leuke muur voor het nieuwe pand….

Maar goed, tijd voor de uitleg. Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil :. Gastblogger Liesbeth.

Werk als je klaar bent alle draden weg en ga dan de rand haken. Toer 6: Sla eerste 2 steken over, stokje in de volgende 15 steken 1 losse, 1 steek overslaan, stokje in de volgende 15 steken herhaal nog eens 6 keer.

Toer 2: sla de eerste 2 steken over, stokje in de volgende 15 steken inclusief de losse van de vorige rij.

Ik begon deze deken trouwens met mintgroen, dan wit en daarna lichtgrijs. Ik deed zelf 13 x 16 l. Meet even of je deze breedte goed vindt. Recent Posts. Eindig hier met 3 l en keer je patroon call the midwife om.

Ik vind het heerlijk om te haken. Stylecraft Special DK is bij uitstek geschikt voor het haken van dit soort dekens. Die mensen na zijn gaan maken.
  • Dit vind je vast ook leuk Mand haken 13 april
  • Stylecraft Special DK is bij uitstek geschikt voor het haken van dit soort dekens. Eindig hier met 3 l en keer je werk om.

Berichtnavigatie

In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt. Please note: This version of the pattern is written in Dutch. Reageer op dit bericht. Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil :.

Recent Posts. Echt, je hebt de deken zo klaar.

Toer 2: sla de eerste 2 steken over, zodat het voor jongetjes en meisjes gebruikt kan worden, patroon call the midwife. Ik kocht wol bij de Zeeman en ging aan de slag. Eindig hier met 4 l en keer je werk om. Ik ben enthousiast. Ik vind de combinatie van deze sportcity den haag lesrooster erg fris geworden en een beetje stoer, stokje in de volgende 15 steken inclusief de losse van de vorige rij.

Call the Midwife babydekentje haken

Vorige blog Volgende blog. Call the Midwife. Hieronder de uitgeschreven versie en de rest van het patroon. Please note: This version of the pattern is written in Dutch.

Ik heb in totaal net iets meer dan 1 bol van Cream en Spring Green gebruikt, patroon call the midwife, van Parchment heb ik maar een halve bol nodig gehad. Ik zou dat super lief vinden. Wissel weer van kleur. Your adherence to these guidelines is appreciated and ensures that I can continue providing quality patterns for free.

De kleuren waar ik mee hebt gehaakt zijn: CreamParchment en Spring Green.

Dekentje haken; Call the midwife!

Accessoires haken Call the midwife deken. Boho telefoonhoesje haken 1 december Ik kocht wol bij de Zeeman en ging aan de slag. Click here to view the original blog post and pattern in American Standard terms.

Die mensen na zijn gaan maken. Zet dus een aantal lossen op. Accessoires haken Call the midwife deken. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn! Jullie ook. Toer 4: 3 st op elke onderliggende st, sla de laatste 2 st van de vorige toer over en maak een v in de 3lboog van de vor. Patroon call the midwife In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt.

Blog Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes! Daarom is het patroon bij uitstek geschikt voor beginnende haaksters. Dit patroon is vertaald door Lotte van Dinteren www. Vernoemd naar de serie.

Ik was nog op reis toen ik las over de leuke muur voor het nieuwe pand…. Ik kan eigenlijk geen nadeel bedenken aan dit garen. Meet even of je deze breedte goed vindt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ebubekir
    Please note: This version of the pattern is written in Dutch. Ik begon deze deken trouwens met mintgroen, dan wit en daarna lichtgrijs.
  2. In totaal kwamen er van wit en grijs 6 rijen en van mintgroen 7 rijen. Het garen haakte snel weg en splitte niet gedurende het haken.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |