Het appeltje bergen op zoom klimbos

Datum van publicatie: 11.01.2021

Twijfel je of je een junior of regulier ticket moet nemen? Groot Ammers.

Petje af voor de goede bediening. Meer lezen. We zijn maar tegelijk naar huis gegaan. Kan me voorstellen dat het op een echte drukke dag helemaal chaos is. Voor de allerkleinste is er een Kabouterpad van 1,2 km, geschikt voor ongeveer jaar op landgoed Lievensberg. Dat mocht. Ok dan loop ik wel even naar de bar, geen probleem, kan me voorstellen dat het wat drukker is dan verwacht.

Vanwege het coronavirus beperken we het aantal klimmers per instructietijd. Al wil je nog wat bijbestellen, als ze er eenmaal zijn kan dat niet want iemand anders! Wij gaan hier nooit meer naartoe. Ook is er de nieuwe grijze route met een bungeejump en vrijeval?

Toen we thuis kwamen zaten ze onder de bulten van de jeuk.

De kinderen kunnen ook gebruik maken van de speeltuin maar daar heb je achter geen zicht op maar dat kan nu eenmaal niet anders.

Reserveren

Zelfs na het openvouwen van het beleg was de ham en kaas nog erg karig aanwezig. Bij storm of onweer sluiten we het klimbos. Dacht het niet! Thom Steenbergen. Het was een zeer positieve ervaring! Je moet een app downloaden en je kan er zelf op bestellen!

  • Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos, wat het een extra bijzondere beleving maakt.
  • Klauter samen tussen de bomen en beleef de dag van je leven. Wij hebben 2e Kerstdag in het Appeltje een kerstdiner gehad.

De bediening was fantastisch. Elke route verschilt in niveau en hoogte. Na amper plaats te hebben genomen op het terras stond de bediening klaar. Het was smullen geblazen. Lees ook onze privacyverklaring. Van tevoren gereserveerd dus we konden zo aanschuiven?

Wat is er allemaal mogelijk

Het mag wel duidelijk zijn: deze route is voor de echte waaghals. De reikhoogte is heel belangrijk, je moet met je handen bij de kabels kunnen! Vriendelijke bediening. Wat ontzettend jammer van zo'n leuke locatie.

Ik was er 2 jaar geleden al geweest, waar we met zn twintigen zaten. Toen we aankwamen kregen we een mooi plekje in een aparte ruimte, het appeltje bergen op zoom klimbos, maar dit jaar heeft het klimbos een metamorfose gehad. Kortom een leuk adres bij mooi weer. Er zit totaal geen systeem in wat een systeem zou moeten zijn. Dat mocht. Er liep veel personeel door elkaar heen, maar we moesten zelf telkens om bediening vragen.

Adres Speeltuin 't Appeltje

Let wel op: bij kinderen onder de 12 jaar moet bij de routes rood, zwart en grijs een volwassene mee klimmen. Na een fijne boswandeling een mooi plekje om de kinderen te laten spelen en even te kunnen uitrusten op het mooie terras. Grote groep gereserveerd. Kan me voorstellen dat het op een echte drukke dag helemaal chaos is.

  • Heerlijke dag geklommen!
  • Stem dan op ons via onderstaande knop.
  • Nieuwerkerk ad Ijssel.
  • Bediening die je niet zien staan, ondanks dat ze met z'n 4-en achter de bar staan te niksen.

Eens maar nooit meer. Tot 12 jaar gelden de volgende regels:. Het bos is verdeeld in een junior- en reguliere bos. Het Klimbos gaat buiten de reguliere openingstijden open voor boekingen vanaf 20 personen. Dat ging niet lukken, helaas. Was een leuk uitje. Dagje uit in BoZ. Zeker hebben we hier wat van gezegd, maar dat ook al niet.

Corona informatie

Ga bij de eerste stoplichten links. Kwam redelijk snel. Bij storm of onweer sluiten we het klimbos. Het interessert ze gewoon geen ene moer of je nu wel of niet komt.

Wij hebben 2e Kerstdag in het Appeltje een kerstdiner gehad. Helaas was deze koud en de overige gerechten inmiddels ook, aangezien je toch samen wilt eten. Zeer fijn bezoek aan prachtig klimbos met uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mevrouw Scheepens. Zeker voor herhaling vatbaar.
  2. Bestelling gaat fout, glazen en bestek zijn niet schoon. Deze stopt voor het hostel, maar rijdt maar eens in de twee uur.
  3. Ticket koop je op reikhoogte, niet op leeftijd. Dit zal toch echt niet de eerste drukke dag op een zondag zijn?!

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |