Gele afscheiding begin zwangerschap forum

Datum van publicatie: 13.01.2021

Ben er blij om dat ik met mijn eigen ongemakken toch nog wat help! Meer bobbeltjes op tepels:. Maar als ik nu geen ondergoed aan heb word het echt een soppig zootje daartussen, wat ik ook weer niet bepaald fris vindt.

New born set. Gele afscheiding. Ik ben nu 15 weken en ik heb dat ook af en toe. Hoi, Opzich is het heel normaal dat je tijdens de zwangerschap meer afscheiding hebt dan normaal.

Ik voel me humeurig haha, ik ben erg gegroeid zie profiel en heb zere benen en liezen. Ik weet dat het beter is geen loofjes te gebruiken maar ik ga niet met zo'n snottebel in me onderbroek lopen hoor  Ik gebruikte die loofjes al jaren maar gewoon eentje.

Korting op kleding en wonen.

Meisjesnamen. Tijdens mijn vorige zwangerschap had ik ook bloedverlies, kan het een schimmelinfec. Mijn vagina is ook 'zuurder' denk ik. Wat spannend voor je dais. Groetjes BE.

Ik ken het, komt me zo bekend voor!

Aanvraag week tot week informatie

Maar ik wil graag weten of anderen het herkennen. En ben zo zenuwachtig voor morgen. Als ik niet zwanger was zou mijn NOD 30 juni zijn geweest. Deze online zwangerschapstest is bedoeld om je de eerste zwangerschapssymptomen te leren herkennen, maar zal nooit met zekerheid kunnen vertellen of je zwanger bent of niet.

Het testresultaat of je zwanger bent of niet, is slechts geldig voor de komende 24 uur. Meer bobbeltjes op tepels:. Ben er blij om dat ik met mijn eigen ongemakken toch nog wat help!

Uitslag van je zwangerschapstest. Tijdens mijn vorige zwangerschap had ik ook bloedverlies, moest rust houden maar na naer onerzoek bleek het een adertje aan de baarmoeermond te zijn, maar herkent iema.

Uitslag online zwangertest? Ja sorry hoor hihihi lekker romantisch, gele afscheiding begin zwangerschap forum. Gebruikers op dit forum: Majestic [Bot] en 2 gasten.

Betrouwbare zwangerschapstest nodig?

Zolang je geen jeuk hebt, of groenige afscheiding, zou ik me geen zorgen maken Heel heel veel succes morgen! Bedankt meisje, je zorgt er nu voor dat ik wat rustiger word. Kun je dat al voelen met 10 weken?

Maar als ik nu geen ondergoed aan heb word het echt een soppig zootje daartussen, wat ik ook weer niet bepaald fris vindt. Het jeukt en stinkt gelukkig niet! Alles over zwangerschapstesten. Ben ik zwanger of blond en blauw lyrics. Het is allemaal niet gemakkelijk geweest, geel niet.

Online zwangerschapstest

Studio Noos. Het komt vast goed met ons, dat verdienen we! Joepie een positieve zwangerschapstest ». De verloskundige zei dat elke vrouw anders is en dat ik me niet moet gaan vergelijken met anderen. Heb dat nooit eerder gehad.

Soms wat menstruatiekrampen. Ik ben 9w zwanger en heb ook totaal ander slijm: gelig en brokkelig. Onze favoriete artikelen Test kinderwens Overtijd en negatieve test De pil en zwangerschap Meer dan 40 weken zwanger Zwanger en gewicht Leuke bakerpraatjes Ramzi theorie geslacht baby Maattabel:hoe babykleding valt In weken en maanden Overtijd zijn: wat is het.

Je gele afscheiding begin zwangerschap forum geen tampons gebruiken in de zwangerschap en ook geen middelen om je vagina te wassen en geen vaginale douche Hai, dat verdienen we. Het komt vast goed met ons, Ja lees ik ook overal. Esra om Ik zit nu in het midden van de zwangerschap en nu is het zo erg dag ik ook echt een inlegkruisje in moet doen, gele afscheiding begin zwangerschap forum.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Zwanger en fit. Zwangerschapstesten en ovulatietesten! Morgen een echo. Ik heb het gezegd en ze zei inderdaad dat ik bij de drogist zo'n Cerestan tablet of zalf moest halen, dat het waarschijnlijk een schimmel infectie was.

Sorry hoor maar je mag Lacatcyl gewoon gebruiken. Bericht door Gast zo jul 01, pm. Deze site gebruikt cookies Deze site gebruikt cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kun je dat al voelen met 10 weken?
  2. Ik ga het niet laten snotteren in me broekje, alsof ik ongesteld ben en niks bij me heb Gisteren bij de vk geweest voor controle. Katoenen zakdoek is ook een goed beter zelfs aternatief.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |