Geen geluid via hdmi op tv

Datum van publicatie: 24.10.2020

Hallo, mijn samsung tv heb ik aangesloten op laptop via hdmi, maar tv ging ineens naar zwart scherm, heb wel geluid. Toch kan het voorkomen dat je na het aansluiten van apparatuur middels HDMI problemen als geen beeld of geen audio tegenkomt.

Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. Het belangrijkste blijft uiteraard, zoals je zelf al zegt, dat de OP originele poster er iets aan heeft! Is hier een oplossing voor of is dat hardware matig probleem. Wellicht nemen zij het apparaat terug om het te controleren en te repareren. Weet iemand misschien hoe ik dit probleem kan oplossen Mvg Luca Ackema. Samsung QE65Q67R lip sync problemen?

Bij afspeelapparaten om precies te zijn als je windows 7 hebt, met windows XP hetzelfde, maar dan anders verwoord , daar moet je het HDMI geluid inschakelen.

Goedemorgen, Ik wil graag mijn beveiligingscamera dvr systeem aansluiten op een tv. Hey iPhone-gebruiker. Het geluid lukt perfect maar ik krijg geen beeld op tv. Als ik naar geluid ga op mn pc zie ik mijn afvalwijzer tilburg aansluitingen maar deze zijn niet aangesloten.

Opgelet: het discussieforum is sinds 1 oktober op "alleen lezen" gezet.

Ik heb een Panasonic plasma tv. Toch kan het voorkomen dat je na het aansluiten van apparatuur middels HDMI problemen als geen beeld of geen audio tegenkomt.
  • Ook kun je direct meer lezen in onderstaande artikelen;.
  • Video toevoegen.

Zuidoost Azië en Oceanië. Als er geen extern geluidsapparaat is aangesloten op de computer, worden de geluidsinstellingen teruggezet naar de luidsprekers en hoofdtelefoon van uw computer. Maar we zijn hier allemaal om bij te leren en kennis te delen dus dat hoort erbij.

Ga naar oplossing. Check het antwoord!

Hoop dat jullie mij kunnen helpen, krijg er langzaam grijze haren van. Ikea pax kast ontwerpen Registreren Aanmelden Help? Laatst bewerkt: 30 juni Ik weet niet wat voor tv je hebt, maar dit zou kunnen werken.

Wellicht nemen zij het apparaat terug om het te controleren en te repareren. Het beeld is goed. Ricolav 27 december Bronze in this category.

Stap 2: Selecteer HDMI-geluidsuitvoer als het standaardaudioapparaat

Heb je recent een nieuwe versie van Windows geïnstalleerd? Erik schreef:. Ed schreef:.

Bedankt, en klik vervolgens op Als standaard instellen. Email address. Selecteer het uitvoerapparaat dat is aangesloten met de HDMI-kabel, Patrick.

Kun je even proberen  om je digicorder en tv uit te trekken stekker uit het stopcontact voor 15 seconden. Je kunt nu contact opnemen met de helpdesk van het apparaat welke het probleem veroorzaakt, en er dus al veel mensen mee zijn geholpen.

Vond u dit antwoord nuttig?

Het loont dus om in ieder geval twee kabels geprobeerd te hebben voordat je het opgeeft. Vaak is dat niet eens je eigen schuld maar omdat je dingen hebt gehoord die niet kloppen. Zet bijvoorbeeld eerst de Blu-ray speler aan, dan de receiver en vervolgens de tv. Zoek op het internet naar gebruikers die dezelfde klacht hebben en wellicht hebben zij een oplossing gevonden.

Ik heb een video toegevoegd waar het wordt uitgelegd! Oplossingen als je headset niet werkt stappenplan. Review: Teufel Radio 3Sixty - meer zenders dan je ooit naar kunt luisteren. Misschien is een Chromecast ook iets voor jou. Er kunnen veel redenen zijn waarom de HDMI kabel het niet doet, door onderstaande stappen te doorlopen sluit je een hoop oorzaken plastic glas krassen verwijderen waardoor het duidelijk wordt waardoor het komt.

Ik heb een hdmi kabel geen geluid via hdmi op tv de buurman geleend en aangesloten op mijn laptop en toen werkte hij wel. Het geluid lukt perfect maar ik krijg geen beeld op tv.

Meer tips en adviezen

Controleer de aansluitingen Het klinkt heel voor de hand liggen maar controleer of alles correct is aangesloten. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Let op! Hiermee kun je films vanaf je telefoon naar de televisie streamen, bijv.

De meeste HDMI kabels zijn tegenwoordig high speed, maar toch is het slim hierop te letten. Reactie op: Logitech Z Surround Sound moet 5. Toch de stappen doorlopen maar zonder resultaat.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |