Draadloos toetsenbord voor philips smart tv

Datum van publicatie: 15.03.2021

Philips Afstandsbedieningen. Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook. Adviesprijs 29,

Bekijk alle accessoires. Viboton i8 Plus Driekleurige achtergrondverlichting Spaans 2. Houd de dekking van de garantie van het product in de gaten. Voor Dit werkt prima. Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

Meest behulpzame reviews Meest behulpzame reviews. Het heel handig om gewoon mee te zappen of om het te gebru. Geen Wi-Fi Met dit toetsenbord kunt u nu gemakkelijk de extra's van van uw smart tv bedienen. Originele afstandsbediening 8?

  • Bijpassende artikelen. Resultaten per pagina 10 20 30 40
  • Werkt zeer goed, plug and play in zowel mijn windows PC als mijn Raspberry Pi. Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven.

Gerelateerde producten

Een originele philips afstandsbediening met toetsenbord en microfoon. Het zilveren Aplic bluetooth-toetsenbord in klassieke Mac-stijl neemt verbinding met alle bluetooth-compatibele apparaten.

Type afstandsbediening. De afstandsbediening is speciaal ontworpen voor And Erg makkelijk aan te sluiten. Verder worden recensies ook geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiëren.

  • LG Afstandsbedieningen.
  • Afstandsbedieningen - Besturing via mobiele app. Bekijk alle plus- en minpunten.

En met multitouch-navigatie is het makkelijker dan ooit om over het web te navigeren met wijzen en scrollen. Verkoop door Conrad. Filter 15 resultaten. Prima werkend en degelijk toetsenbord. Werkt niet voor alle apps, ingebouwde touchpad van 3,5 inch gaat verticaal en horizontaal scrollen intutief. Grote, maar wel voor internet explorer.

Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook

Met een aan-uitschakelaar bespaar je stroom als je het toetsenbord niet gebruikt. Let op : andere variant wordt geleverd, deze heeft geen micr Nieuw Verzenden. Afstandsbedieningen - Geen Wi-Fi.

Een muis installeren De volgende stappen zijn hetzelfde als bij het toetsenbord. Bekijk video. Eenvoudig te programmeren en v Store Nederland Heel Nederland Bezoek website. Erg makkelijk in gebruik dikke aanrader. Controleer of u het juiste modelnummer hebt ingevuld.

Productbeschrijving

Logitech toetsenborden. Snelle bezorgopties. Werkt zeer goed, plug and play in zowel mijn windows PC als mijn Raspberry Pi.

Meest behulpzame reviews Meest behulpzame reviews. Een originele philips tv afstandsbediening met toetsenbord. Populariteit Prijs laag - hoog Prijs hoog - laag Verschijningsdatum Beoordeling. Comfortabel en stil typen Of je nu draadloos toetsenbord voor philips smart tv het web surft of een vriend in e-mailt, vlakke toetsen die heerlijk aanvoelen en bijna geruisloos zijn, zelfs wanneer deze op de tv is aangesloten.

Bekijk video. Goodreads boekrecensies en aanbevelingen. Overal erg fijn toetsenbord om mee te werken.

Productspecificaties

En met multitouch-navigatie is het makkelijker dan ooit om over het web te navigeren met wijzen en scrollen. De K werd aanbevolen dat dit zou werken.

G7 Air Mouse 2.

Afstandsbedieningen - Toetsenbord. Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven. Ben erg blij met de aanschaf van mijn toetsenbord die overigens razend snel en keurig ingepakt bezorgd werd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het toetsenbord is compatibel met iOS, Android en Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |