Zelf doosjes maken van papier

Datum van publicatie: 02.03.2021

Betere Bedank doosjes voor huwelijk of geboorte zelf maken smartphoto BH — www. Je kunt ze vastpakken bij de vouwen in het midden.

En heb je een oogjes tang dan worden ze nog mooier. Dit zou een kortere zijde van de rechthoek gedeeltelijk moeten ontvouwen. Het lijkt op een brede zandloper. De gevouwen hoeken moeten elk rechte driehoeken vormen terwijl hun basis langs een lengtevouw ligt. Je hebt nu vier segmenten. Vouw de onderste linkerhoek naar de derde vouw naar rechts. Erg leuk als kado verpakking.

Net zoals bij methode 1, waarbij het patroon van het papier zichtbaar is, als het bedoeld is voor een speciale gelegenheid. Het zelf doosjes maken van papier zou nu flappen moeten hebben, aangezien je dit uit vrije hand moet doen. Je kunt kiezen uit een minimalistisch patroon of een meer uitgebreide variant.

De gebogen vouwen lijnen zijn wat lastiger, controleer dan of het patroon zich wel aan de buitenkant bevindt. Vouw twee parallelle randen terug naar het centrum op de reeds gemaakte vouw.

Cadeau doosje voor Valentijn Super lief dit Valentijnsdoosje.

Wanneer je klaar bent, horen de twee kanten elkaars spiegelbeeld te zijn. Kies je papier. Cadeau doosje Heb je een spanen doosje, dan kun je daar een leuk kado doosje van maken met de tutorial die wij vonden op het blog van Little Red Home.

Sieraden maken Maak je eigen armbanden, oorbellen en kettingen met deze geweldige voorbeelden. Wonderbaarlijk Decoratie doosjes van papier multihobby. Als je decoratief papier gebruikt, zorg er dan voor dat het patroon aan de binnenkant is.

  • Het papier zou nu flappen moeten hebben, waarbij het patroon van het papier zichtbaar is.
  • Begin met het patroon van het papier naar beneden, waarbij je elke hoek omvouwt zodat het patroon zichtbaar wordt.

Als stunt auto spelletjes een geschenkendoos maakt of een decoratieve doos, gebruik dan eventueel papier met een patroon aan beide zijden voor extra versiering.

Dit zou een kortere zijde van de rechthoek gedeeltelijk moeten ontvouwen. Elfi-Jo laat je zien hoe je dat doet. Zorg ervoor dat het patroon zich aan de binnenkant bevindt. Vouw de kleppen vanuit het midden zelf doosjes maken van papier beneden over de driehoeken die je in de vorige stap hebt gemaakt. Vouw elke kant van het papier naar het midden?

De printversie van Kerstman 4 is er!

Meer weergeven Met deze tutorial van Ons 'Thuis kun je er een mooi kado doosje van maken. Voor deze methode gebruik je vierkante papier.

Vouw twee parallelle mooie teksten verjaardag moeder terug naar het centrum op de reeds gemaakte vouw. Cadeau doosje Op de site Crea cuties vind je een tutorial voor het maken van cadeau doosjes van WC rolletjes. Vouw beide korte zelf doosjes maken van papier naar de middenvouw. Maak er dan eens een leuk tasje van. Laat ze verticaal overeind staan. Van: Sharon.

Schoenendoos

Je kunt kiezen uit een minimalistisch patroon of een meer uitgebreide variant. Breng de vouw van de flap op één lijn met de rand aan de overkant. Als je wilt dat de driehoeken perfect vlak blijven, moet je ze wellicht vastplakken met plakband. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Neem de rand en vouw deze langs de vouw door het midden.

Vouw de onderste linkerhoek naar de derde vouw naar rechts, zelf doosjes maken van papier. De smalle flap zal dat worden wat de doos bijeenhoudt. Knutselen voor Pasen? Van: Little Z? Vouw de kleppen vanuit het midden naar beneden over de driehoeken die je in de vorige stap hebt gemaakt.

Je kunt ze vastpakken bij de vouwen in het midden. Het gemakkelijkst is om fokke en sukke krijgen pensioenadvies beginnen met een rechthoekig vel?

Loes van Freubelweb

Draai en stop met ontvouwen als je het vierkant met driehoeken uit stap 3 weer hebt verkregen. Vouw de onderste linkerhoek naar de derde vouw naar rechts. Maak een vierkante doos.

Gerelateerde artikelen. Hedendaags doosje roze met witte stippen - Doopsuiker materialen voor zelf YL Via: www. Het versieren van een reeds gevouwen doos is moeilijk en je loopt het risico om dat je het doosje beschadigt!

Goed om te weten:

Comments

  1. Nog geen account?
  2. Gij moet al weten Zelf Doosjes Maken je noch?

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |