Wikkeldoek maxi cosi patroon

Datum van publicatie: 21.11.2020

Trek als je het elastiek er helemaal doorheen hebt de elastiek nog ietsje verder aan, zodat de hoofdflap een beetje begint te golven en speld allebei de uiteinden vast. Het dekentje heeft onderaan 2 beentjes waardoor je het overal kan gebruiken. Strijk en naai het keergat dicht.

Ik heb die van mij de eerste drie maanden vooral gebruikt. De kleine zal er over een week of 7 erg veel plezier van hebben. Je doet de beentjes erin , dan het binnendeken naar boven en dan kleef je de lusjes toe.

Super leuke blog, ik ben bezig met het maken van de wikkeldeken. Ook de autostoel en de relax dus! Post was not sent - check your email addresses! Ik ben op zoek naar het patroon, maar kan nergens meer een oude Knippie vinden, ook niet via de Knippie-site.

Ik ben ook al een tijdje hard op zoek naar dit patroon. Leg nu het begin van de paspel dat je niet had vastgestikt in dat dubbelgevouwen bandje, wikkeldoek maxi cosi patroon. Om de openingen te sluiten, moet de deken helemaal rondom doorgestikt worden?

Ben al aan het zoeken geweest maar kan het niet vinden. Pingback: Baby wikkeldeken en luieretui DeWolkast?

Dat is inderdaad precies het idee. Die vraag heb ik ook.
  • Ik werkte het uit volgens volgende stappen geen idee of dit de juiste zijn maar zo werkt het voor mij Ik vernoem de stappen kort, hopelijk is het zo een beetje duidelijk.
  • Leuk dat ik het denkwerk achterwege kon laten en meteen aan de slag kon.

So Sanne. Hoi, super leuk idee, ben druk bezig ermee! En wat een leuk ding is dit. Super, ik probeer het ook eens te maken maar wat ruimer om in buggy te gebruiken als voetenzak.

Opnieuw vermeld ik dat dit niet mijn patroontje is.

Name required. Deel Deze Pagina Tweet. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen. You are commenting using your Twitter account. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

Freubelweb Freubelweb is de site voor en door freubelaars met patronen, handleidingen en werkwijzen voor de leukste, mooiste, origineelste creaties die je zelf kunt maken. Bedankt voor deze duidelijke handleiding! Maar ik hoop dat jullie er toch aan uit kunnen. Enfin, wat dat betreft zijn we nog niet helemaal waar we wezen moeten, maar we komen er langzaam, die kleine rakker doet echt zijn best.

Het is helemaal gelukt met de gleuven voor de maxi cosi. Speld het uiteinde vast aan de fleece zodat dat niet in de tunnel schuift, anders wikkeldoek maxi cosi patroon je paardenvrachtwagen huren zuid holland opnieuw beginnen.

Ik ben net nog om extra stof, die binnen 2 weken uitgerekend is laten we hopen dat ik nog genoeg tijd h! Hoe kan ik aan het patroon komen. Stik de onderkant.

Toen mij kinderen klein waren was dit er niet. Groet, eveline. Praktische info Belangrijk: dit is geen patroontje dat door mij gemaakt is! Het verlagen van de draadspanning loste dit probleem na 2 keer uithalen.. En ga er zeker nog meer maken!

Ik hoor het graag van je, wikkeldoek maxi cosi patroon. Nu zou je het dekentje moeten hebben. Bedankt voor de duidelijke uitleg. Ja, maar niet met uitsparingen voor de MC riempjes. Pingback: Wikkeldeken Jo's blog of trivial things. Klaar met het wikkeldekentje. Ik heb zelf een wikkeldeken gemaakt, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten.

Ik bedacht me gelukkig op tijd dat de jeans wel eens af kon gaan geven op mijn witte fleece en kon krimpen. Ik begrijp alleen nu nog niet waarvoor de lusjes zijn, kun je mij dat vertellen?

Ik doe dat niet hoor, elke stof zigzaggen.

Alvast bedankt. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heel heldere uitleg en goed patroon.
  2. Nogmaals bedankt!!! Discussie in ' De babyuitzet ' gestart door Pica , 3 mei
  3. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |