Wat kost overtocht texel met auto

Datum van publicatie: 25.09.2020

De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket.

Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel.

Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet. WhatsApp ons. Komt u te voet of per brom fiets. Deze website maakt gebruik van cookies. Ervaar het echte eilandgevoel.

  • Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.
  • Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet.

Boot naar Texel

De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Per voertuig naar of van Texel reizen? Aankomst De maximum leeftijd is 26 jaar. Lees alles over Parkeren op Texel. U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal.

  • Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal.
  • Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, wat kost overtocht texel met auto, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Komt u te voet of per brom fiets. Meer informatie vindt u op de website van Teso. Aankomst Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal.

Tickets voor boot Texel kopen

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Aankomst. Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Je hond mag gratis mee op de veerboot naar Texel, echter dien je je hond tijdens de overtocht aangelijnd te houden.

Kosten overtocht auto met caravan

Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.

Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal! Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel.

Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart, wat kost overtocht texel met auto. Ervaar het echte eilandgevoel? Komt u te voet of per brom fiets.

Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip.

Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers. Echter is het aantal personenauto's 40 minder.

Tickets voor boot Ameland kopen

Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:.

Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |