Sms berichten iphone opslaan op pc

Datum van publicatie: 12.01.2021

Ten eerste moet je een iPhone overdacht tool installeren op je computer: Wondershare Dr. Ik krijg de volgende melding steeds..

Het heeft de mogelijkheid om automatisch video- en audiobestanden te converteren die niet compatibel zijn met een compatibel formaat.

Na het laden kunt u gedetailleerde informatie van elk bericht bekijken. Laat een antwoord achter annuleer antwoord Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Back-up deel van de SMS-berichten die u op uw iPhone te selecteren.

Deze PDF-editor is een zeer populaire tool met de volgende voordelen:.

Verbind uw iPhone met de pc via een USB-kabel. In deze backup zitten naast alle instellingen ook persoonlijke data zoals contactpersonen en SMS berichten. Met alle soorten gegevens die zijn ingesloten in sms-berichten, sms berichten iphone opslaan op pc, nemen ze echter veel opslagruimte in beslag op de iPhone.

Waarom bewaar je geen sms-berichten van de iPhone naar de computer. Als je iTunes gebruikt om de inhoud van je iPhone te beheren, weet je waarschijnlijk dat iTunes een automatische back-up maakt van je gegevens wanneer je je jan de bouvrie kast gamma synchroniseert.

Ik heb het nu ook met andere grafische tools geopend, maar deze commandline-methode is wel zo doeltreffend en simpel. Als je iTunes gebruikt om de inhoud van je iPhone te beheren, weet je waarschijnlijk dat iTunes een automatische back-up maakt van je gegevens wanneer je je iPhone synchroniseert. Klik op de optie 'Berichten'.

Deel 2. Voordelen van het Overzetten van Tekstberichten van iPhone naar Computer

En ik krijg ook die foutmelding. Kies "Messages" aan de linkerkant van het scherm om de inhoud te bekijken. Het is niet ongebruikelijk dat onze iPhone-berichten gemakkelijk verloren gaan. Om iPhone-berichten effectief naar de computer te verplaatsen, kunt u Tipard iPhone Data Recovery gebruiken om u te helpen.

Smileys zijn Aan.

  • Hier komt de vraag, hoe sms-berichten op de iPhone op te slaan?
  • Exporteert iPhone tekstberichten in printbare bestandformaten.

AnyTrans is een ideaal hulpmiddel als u iTunes niet kunt gebruiken voor bestandsoverdracht. Links Telefoon. Hieronder nemen de tekstberichten veel plaats in. Ik heb een iPhone 4 sms berichten iphone opslaan op pc ik verloor al mijn berichten die mijn vriend naar mij stuurde en ik wil niet dat dit opnieuw gebeurd.

Importeert en converteert muziek en video naar iApparaat vriendelijke formaten.

Breng tekstberichten over van de iPhone naar de computer

Dat is dat je de tijd helaas niet kan meekrijgen, het moment waarop die berichten zijn gestuurd?? Zoek een locatie op je computer waar je de geexporteerde tekstberichten wilt opslaan. Voor het moeiteloos overzetten van tekstberichten en foto's kunnen verschillende iOS beheer software gebruikt worden.

Klik op de optie 'Berichten'. Voer het AnyTrans-programma uit op de computer. Als u wilt om de integriteit van uw berichten te garanderen, dan kun je beter backup ze vanaf je iPhone moest de computer regelmatig. Dit zal het verlies van gegevens effectief verminderen. Omdat PDF het universeel geaccepteerde en favoriete bestandsformaat is waar iedereen de voorkeur aan geeft, sms berichten iphone opslaan op pc, zodat ze worden opgeslagen voor toekomstige referentie.

Alle rechten voorbehouden.

Doorgifte van tekstberichten configureren

Get FoneTrans gedownload Download FoneTrans op uw computer en klik vervolgens op het gedownloade bestand om het te krijgen geïnstalleerd. Laatste tijd word ik en mijn vriendin gestalkt door een chick die bedreigingen eruit gooit dat ze mijn vriendin gaat opzoeken en haar leven zuur gaat maken wat zacht uitgedrukt is.

Laat maar, in termen van back-ups van bestanden selectief,zullen wij aan u een geweldig alternatief genoemd FoneTrans. Denk je erover om al je belangrijke dingen om te zetten tekstberichten in pdf-formaat op jouw computer? Exporteert iPhone tekstberichten in printbare bestandformaten.

Enige probleem is tenzij ik wat over het hoofd zie, sms berichten iphone opslaan op pc. Je kunt het gratis downloaden en proberen? Tipard iPhone Transfer Ultimate zou het eerste programma moeten zijn om tekstberichten van de iPhone naar de computer te synchroniseren! Stap 4. Als u deze berichten wilt opslaan, 'Scan' optie zodra de software uw iPhone herkent. Klik op, via iTunes bijvoorbeeld. Is er een manier om berichten over te zetten van mijn iPhone naar mijn Sony laptop, kunt u dit het beste doen door een back-up van de berichten op uw computer te maken.

De beste manier om sms-berichten op de iPhone op te slaan

Waarom bewaar je geen sms-berichten van de iPhone naar de computer? Dit bestandsformaat wordt later omgezet naar PDF. Kies de iMessages die u wilt exporteren. Probeer Gratis Probeer Gratis.

George 9 juli om of je zet. Wanneer je geen gebruik maakt van de 'gecodeerde' backup optie dan is het mogelijk om de SMS berichten die zich in de backup bevinden om te zetten naar een tekstbestand.

Al wat je hiervoor nodig hebt is een iPhone SMS kopieerder.

Goed om te weten:

Comments

  1. Over ons Privacybeleid Tutorial. Hoe doe je dat?
  2. Verbind de iPhone met de iMessages die u wilt exporteren.
  3. Het maakt niet uit wat soort iOS toestel je gebruikt, je kan deze manier gebruiken zo lang een een iTunes back-up bestand hebt.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |