Pietje bell en de zwarte hand cast

Datum van publicatie: 14.03.2021

Sproet - Frensch de Groot. Categorie├źn : Productie Speelfilm Productielijst P.

De buitenopnames vonden grotendeels plaats in de Vlaamse steden Gent en Brugge om de sfeer van het vooroorlogse Rotterdam te doen herleven. Pietje wil wraak nemen op de krant die voortdurend jacht op hem maakt. Sproet - Frensch de Groot. Navigatiemenu Toggle navigation. Shooting Star Filmcompany. Kapper - Patrick de Loor.

Strategier, Reinder van der Reinder van der Naalt. De valse krantenmagnaat, Felix Felix Strategier. Bruinslot - Johnny Kraaykamp jr. Naalt, Teun - Ren van 't Hof? Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Folkers, Dorien Dorien Folkers.

De buitenopnames vonden grotendeels plaats in de Vlaamse steden Gent en Brugge om de sfeer van het vooroorlogse Rotterdam te doen herleven.
  • Agent - Luk van Mello.
  • Maar niemand wil Pietje geloven.

Helaas gaat dit circus in rook op. Hij belandt in de gevangenis en ontmoet daar de boeven van zijn bende van de Zwarte Hand. Krantenmagnaat Sterk - Willem Nijholt.

Martha Bell - Katja Herbers. Kruidenier - Wil van der Meer.

Pietje Bell. Dame van 47 - Adle Bloemendaal. Mooij, Lola Lola Mooij. Meer, Jamie van de Jamie van de Meer. Deze leuke, speelfilm van Maria Peters over de avonturen van Pietje Bell is gebaseerd op de boeken van Chris van Abkoude, Micha Micha Hulshof. Hulshof! Muziek Henny Vrienten.

Volledige cast

Mevrouw Ster - Ingeborg Uyt den Boogaard. Als bij een sneeuwballengevecht een ruit sneuvelt bij drogist Geelman en er later wordt ingebroken, krijgt Pietje de schuld. Helaas gaat dit circus in rook op. Jongetje in tram - Joep Truyen.

Burgers, Nicky Nicky Burgers. Hij slaat op de vlucht en komt per ongeluk op het spoor van een echte dievenbende. Ook vader Bell krijgt het financieel moeilijk. De plaatselijke krant besluit de avonturen van Pietje te gaan publiceren en het is binnen de kortste keren een groot succes. Zusje Sproet - Valrie Pos.

Letterzetter - Jos Veldhuizen.

Navigatiemenu

Geurkink, Bert Bert Geurkink. Hulshof, Micha Micha Hulshof. Hij besluit daarom om de Bende van de Zwarte Hand op te richten. Broertje Sproet - Nico Scheepers. Jozef Geelman - Stijn Westenend.

  • Ster, Sytske van der Sytske van der Ster.
  • Hoofdmeester - Peer Mascini.
  • Hij vindt een baantje als krantenjongen en organiseert een eigen circusvoorstelling.
  • Vlugt, Bram van der Bram van der Vlugt.

Distributeur van Dijk - Wilfried de Jong. Eierboer - Stafan de Walle. Maar niemand wil Pietje geloven! Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Luif, Lennart van Lennart van Egmond. Egmond, Marjan Marjan Luif. Door zijn kwajongensstreken komt hij in allerlei avonturen terecht.

Pietje Bell: De bende van de Zwarte Hand (2002)

Meeberg, Rob van de Rob van de Meeberg. Meer, Wil van der Wil van der Meer. Pietje Bell.

Buena Vista International. Categorien : Productie Speelfilm Productielijst P. Een grote ontsnapping wordt voorbereid en Klok en Teun graven dag en nacht aan een onderaardse tunnel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Walle, Pieter de Pieter de Walle. Fonsie - Nico Scheepers.

Voeg een reactie toe

┬ę 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |