Mini grill van raymound heer

Datum van publicatie: 02.03.2021

Datum van bezoek: juli Dus nooit meer….

De zaak in Caberg viel mij erg tegen tegenover de andere. De Mini-Grill van Raymound Geclaimd. Beoordelingen 3. Grote schotel Tagien gyros Met paprika, ui en champignons en gesmolten kaas. Drum Kebeb opgerold. Prijs ligt ietwat hoger dan gemiddeld, maar dat proef je wel. Geselecteerde filters.

Klik om te bestellen. Pizza Frutti di mare Zeevruchten. Kruidvat zwanger worden pillen dit een Nederlands restaurant. Meisje aan de telefoon was beleefd, maar de eigenaar himself op de achtergrond niet. Weer vertelde meneer mij dat het niet met deze code kon en ik had moeten printen.

Ice Tea 0,33l?

Döner kebab en bifteki. Het eten is altijd van goede kwaliteit. Eten is over het algemeen altijd heerlijk en netjes.
  • Over de andere zaak ben ik gelukkig wel tevreden. Bedankt voor je hulp!
  • Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Broodje kip gyros.

De Mini-Grill van Raymound Geclaimd. Sprite 0,33l. Grote schotel Taco Pittig gekruid gehakt op syrische wijze met paprika en ui. Het is of de prijzen omhoog of de rolluiken omlaag! Grote schotel Kipsaté Stukken kipfilet op stokjes met satésaus.

U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen. Waarderingen en beoordelingen 4,5  3 beoordelingen?

Pizza Ananas Tomatensaus, kaas en ananas! Zonde van het geld. Alles wordt in een spreekwoordelijke handomdraai ter plekke bereid.

Hoe was jouw ervaring?

Engels 1. Ik vertrouwde het niet dus ik heb na een aantal gedipte frietjes de saus laten gaan. Mij ziet die niet meer. Ik zal er nooit meer bestellen en als je slim bent doet u dat ook niet.

Grote schotel Kip shoarma kip kabab Kleine stukjes kipfilet met shoarma kruiden. Tijd van het jaar. Pizza Champignons Tomatensaus, kaas en champignons. Schrijf een beoordeling. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Het eten is altijd van goede kwaliteit.

Lunch update

En geloof me Grillroom Raymound is by far de beste. Tijd van het jaar. Raymound en collega's, Jullie hebben de lekkerste spare-ribs van Maastricht en omstreken. Grote schotel Mergeuz Pittige braadworstjes met paprika en ui.

Schrijf een beoordeling. Is de laatste jaren iets achteruit gegaan met kwaliteit en omhoog met prijs? Noodles van de mini grill van enigenkeuken. Tagien Scampi Scampi met verse knoflook en Paprika en gesmolten kaas. Datum van bezoek: februari Kom je afhalen wordt er gezegd dat je een uur moet wachten en dat terwijl er maar 2 tafeltjes en 1 koppel aan mini grill van raymound heer wachten waren.

Grote schotel Kipkebab.

De Mini Grill van Raymound II

Raymound Issa 49 punten. Kleine schotel Gyros Grote stukken gekruid gyrosvlees van de spies. Beoordeeld op 24 september via mobiele applicatie Snelle hap.

Grote schotel Spareribs gram malse ribbetjes uit eigen keuken. Pizza Dner kebab! De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Vreselijk 2.
  2. Anderson
    Hoe was jouw ervaring?
  3. De Mini-Grill van Raymound Geclaimd.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |