Hoe kom ik in mijn modem van ziggo

Datum van publicatie: 20.11.2020

Met een netwerkkabel. Het kan zijn dat je een waarschuwing krijgt van je computer of tablet dat je via dit wifi-netwerk niet op internet kunt of dat er een beperkte verbinding is.

Inloggegevens invullen. Hier hoef je  geen  -5G toe te voegen achter de nieuwe naam van je wifi-netwerk. Gaat nauwelijks door muren en vloeren. Wifibooster via internetkabel wit. In deze stap haal je deze verdeler van je hoofdaansluiting. Ander of ouder type. Herstart dan je wifi-modem door deze voor 10 seconden van de stroom af te halen.

Je hebt voor de  Connectbox Giga  gekozen. Het werkt ongeveer zo:. En nog even een paar voorbeelden van de meest voorkomende hoofdaansluitingen:. Daarna kan je opnieuw een wifi-verbinding maken met je nieuwe wifi-wachtwoord. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

  • Best beantwoord door Dave- 12 juli , Wifi-netwerknaam van je Ziggo Mediabox XL aanpassen.
  • Eigen router gebruiken. Het probleem is opgelost.

Welke Connectbox heb je?

Druk op  Instellingen opslaan. Jouw hoofdaansluiting heeft één aansluiting voor alle diensten van Ziggo. Vind hier de instellingen voor je wifi-modem, wifibooster en router. Heb je nog een andere vraag?

Je kunt ervoor kiezen om de connectoren op je tv-kabels te vervangen door f-connectors.

Wil je onze allerbeste wifi oplossing met smart wifi functie. Klik op  Geavanceerde instellingen. En mocht het toch niet lukken dan helpen wij je natuurlijk verder.

Deze vind je op een witte sticker onderop de Mediabox XL. Dop niet-gebruikte aansluiting af.

Televisie apparaten

Om je apparatuur goed te kunnen installeren is het belangrijk om de aansluiting vrij te maken. DMZ-host instellen. Deze kun je indrukken met een pen of een paperclip. Nieuwe netwerknaam.

Sluit hier een kabel op aan naar de aansluiting op de versterker waar  ingang  bij staat. Inloggegevens invullen. Omdat er aan beide frequenties voor- en nadelen zitten, hebben we de informatie nog even op een rijtje gezet:.

Zit in de meterkast of in de kamer? Druk op  Wijzigingen toepassen.

Registreren

Nieuwe netwerknaam 2. Draai de signaalverdeler linksom. Beste is dan als je een witte Connect Box hebt, het zwarte puntje indrukken met een sateprikker of iets dun's en 30 seconde indrukken , dan gaat hij naar de Fabrieksinstelling dan kan je via de Pincode weer in het modem inloggen, let wel dit kan 1 keer, pincode moet gewijzigd worden naar een handmatig inlog wachtwoord.

Tip:  Werkt het wachtwoord niet?

De meest voorkomende fabrikanten hebben we voor je op een rijtje gezet. Wijzigingen toepassen! Zullen we beginnen met stap 1. Het probleem is opgelost. Wifibooster via internetkabel zwart.

Best beantwoord door Dave- 12 juli. Haal deze eruit. Een signaalversterker heeft altijd minimaal n ingang en vier of meer uitgangen.

Welke wifibooster heb je?

Dat doe je in vier eenvoudige stappen. Klik links boven in dit scherm op 'Vorige' en maak opnieuw je keuze. Sluit de kabels aan.

De naam staat vaak op de voorkant. De verbinding kan kort wegvallen. Open je webbrowser. Jouw hoofdaansluiting heeft n aansluiting voor alle diensten van Ziggo.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dop niet-gebruikte aansluiting af.
  2. Tot slot laten we zien hoe je verbinding maakt met je modem zodat je kunt internetten. Internet installeren.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |