Tekst condoleancekaart plotseling overlijden collega

Datum van publicatie: 19.11.2020

Op zoek naar een uitvaartverzekering? Koester de mooie herinneringen en momenten.

Onze website werkt veel beter als je browser javascript zou ondersteunen. Altijd plezierig en het uitwisselen van gedachten over en weer was altijd boeiend. Met het verlies van Naam zal het in het begin erg stil zijn, maar daar zal zeker een eind aan komen en het leven zal weer verder gaan. Gecondoleerd met het verlies van uw man. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dan kunt u een dankbetuiging schrijven. Hij was een goede collega en vriend, die altijd bereid was iedereen met raad en daad terzijde te staan. Alle goeds voor de toekomst. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En elk lichtje zegt ik hou van jou.

  • Wens jou, je kinderen en kleinkinderen heel veel troost toe de komende tijd door de mooie herinneringen te koesteren. Van Naam hebben wij gehoord dat Naam is overleden en afgelopen week is gecremeerd.
  • Heel veel sterkte de komende tijd. We wish you and your family all the best in the coming period.

Voorbeelden van condoleance teksten

Dat spijt mij zeer. Ik wens jullie kracht om hier doorhen te gaan en veel warmte in het samenzijn. We gunnen je een plek zonder pijn en ongemak. Wat verdrietig te lezen dat uw man, jullie vader is overleden.

Hij lacht mij nog steeds toe, vanaf de schoorsteen. Het is een groot verlies. We wish you and your family all the best in the coming period.

  • Veel sterkte toegewenst deze dagen. Mijn hart ging naar jullie uit toen Nam vorige week vertelde dat jullie echtgenoot en vader was overleden.
  • Als u een condoleance tekst gaat schrijven, is het belangrijk om dit vanuit het hart te doen. Als iemand uit uw omgeving een dierbare verliest dan is het een prachtig en steunend gebaar om een condoleance kaart te versturen.

Naam, heel veel respect voor hoe je al die jaren met Parkinson bent omgegaan en de beslissing die je het genomen. Heel veel sterkte de komende tijd.

Aan de hand hiervan stemt u de inhoud en lengte van de tekst af. Veel sterkte toegewenst deze dagen. Maar hij kon niet meer, tekst condoleancekaart plotseling overlijden collega.

Verwijderd uit eigen collectie

Verlies kind Bij het verlies van een kind wordt er vaak gekozen voor een andere, passende rouwtekst: Voor dit verlies zijn geen woorden. Voor nu wens ik je veel sterkte. Jouw naam staat in ons hart geschreven,  Naam je verliet ons veel te gauw.

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Ik wens jullie  veel kracht en sterkte toe. En als het tekst condoleancekaart plotseling overlijden collega overkomt, is het toch rode vlekken voorhoofd uniek. En zo zullen wij hem ons ook herinneren. In gedachten ga je dan terug naar de ontmoeteingen en gesperekken met hemin de vele achterliggende jaren.

Meer teksten: Duits Fries Engels Mis je een tekst of wil je er n toevoegen.

Deel je medeleven en wens iemand sterkte met de volgende condoleance teksten

Dit klinkt misschien gek, maar het geeft aan dat het vanuit het hart komt en oprecht is bedoeld. We vonden Naam altijd een fijne man en zullen nog vaak aan hem denken. Hoop dat jullie samen het afgelopen zaterdag goed hebben kunnen afsluiten. Vergelijk uitvaartverzekeringen.

Van Naam hebben wij gehoord dat Naam is overleden en afgelopen week is gecremeerd. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Probeer dankbaar terug te zien en moedig vooruit.

Bron: Greetz, tekst condoleancekaart plotseling overlijden collega. Je leeft heel bewust naar een definitief afscheid toe. Wat is mijn relatie met de nabestaanden. Naam vergeet ik niet voor zijn strijd te gedenken.

Rouwgedichten (condoleance gedichten) en spreuken met wijsheid

Een hele warme, liefdevole knuffel. Gisteren was ik niet in staat om naar het afscheid te komen. Deze kunt u persoonlijk naar iedereen per post versturen of middels een advertentie in de krant plaatsen.

Mijn hart ging naar jullie uit toen Nam vorige week vertelde dat jullie echtgenoot en vader was overleden. Mijn gedachte is bij jullie en leef heel erg met jullie mee en wens jullie veel kracht en sterkte toe. We wensen jullie heel veel sterkte in deze tijd en ook voor de moeilijke tijd van gemis in tekst condoleancekaart plotseling overlijden collega toekomst.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wij wensen jou en de kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte met dit grote verlies.
  2. Uw vraag? Het lijkt als de dag van gisteren dat ik hem met u op het strand zag.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |