Ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion

Datum van publicatie: 21.11.2020

Als je bijvoorbeeld om Print het uit of toon het op je mobiel om te reizen met de bus. Poortjes Als er op het station poortjes staan, moet je op die poortjes inchecken.

Wat nu? Om een tijdelijk abonnement aan te vragen dien je: Al een vervangende kaart te hebben aangevraagd. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ook eventueel resterend saldo wordt dan niet teruggestort. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Zorg ervoor dat tussen het uit- en inchecken maximaal 35 minuten zit. Ik ben nog nooit met twee vervoerders gegaan dus zou het border collie merle te koop van te voren willen weten en op internet staat het vooraal vaag omschreven? Het is daarom belangrijk om goed op te letten tijdens het uitchecken! Je kunt met dit vervangende abonnement reizen tot je nieuwe OV-chipkaart binnen is.

Als je duurder dan ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion instaptarief reist kan het in sommige situaties verstandiger zijn om niet uit te checken. Ik heb afgelopen zondag op bestemming uitgecheckt bij een poortje van de RET.

 • Door een misverstand heb ik mij bij Arriva ingecheckt ipv bij Ns.
 • Zie voor informatie over het in- en uitchecken de overige kopjes op deze pagina. Of ga langs bij een verkooppunt bij je in de buurt.

Wijzigingen

Laat ons uw mening weten! Je hoeft natuurlijk niet in te checken als je een papieren reisbewijs hebt gekocht dat geldt voor zowel de NS als de Syntus. Je betaalt sowieso twee keer het basistarief als je niet in dezelfde kortingsperiode in- en uitcheckt, of niet met hetzelfde abonnement reist. De informatie op deze pagina was correct op 30 augustus Lees meer.

 • Geld terug OV-chipkaart Als je bent vergeten uit te checken wil je natuurlijk het geld terugvragen dat te veel van je OV-chipkaart is afgeschreven. Ik ben nog nooit met twee vervoerders gegaan dus zou het eel van te voren willen weten en op internet staat het vooraal vaag omschreven..
 • Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen. Ook studenten moeten altijd inchecken bij NS Niet-studenten bij NS eerst 'reizen op saldo' aanvragen bij kaartjesautomaat Reizen declareren?

Ik dacht dat ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion uitgecheckt was maar blijkbaar deed hij het niet aan de ovchipkaart app te zien, ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion. Ga naar de betekenis smiley met traan Ga naar het menu Ga naar de footer!

U kunt dit niet rechtzetten door op www. Je hoeft natuurlijk niet in te checken als je een papieren reisbewijs hebt gekocht dat geldt voor zowel de NS als de Syntus. Hallo, ik heb net per ongeluk bij de ns ingecheckt en zag toen dat de arriva trein er stond dus toen heb ik m daar in de snelheid voorgehouden om de trein nog te halen niet gelukt. Ik wil dat doen met de tram maar moet ondertussen nog mijn bagage ophalen.

Laatste nieuws

Have a great day. Ook brandt er een groen lampje. Vergeten uit te checken Je bent vergeten uit te checken met je OV-chipkaart en er is hierdoor een flink bedrag van het saldo van je OV-chipkaart afgeschreven.

Naar NS! Iets wat ik met gemak zelf beter had kunnen opzetten. De vervoerder moet namelijk rekening houden met mogelijke vertragingen die soms uren kunnen duren, ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion, kan je dit vaak alsnog doen.

Ik ben daar vergeten uit te checken en ben vervolgens verder met de trein en bus gereisd. Als het dus niet te veel moeite is om terug te gaan naar het station als je bent vergeten uit te checken, waardoor je bijvoorbeeld een uur na het eind van je reis alsnog kunt uitchecken bij de NS.

Ik had een dagretour bij de spoordeelwinkel gekocht retour breda- den haag, nu ben ik zo dom geweest om de heenreis gewoon in en uit te checken, waardoor ik dubbel betaald heb.

Ga het gelijk even proberen. Als je vergeten bent om uit te checken bij de NS , dan is het wat lastiger om je geld terug te krijgen. Er staan stickers op de ns treinen bij overstap niet uitchecken. Door een misverstand heb ik mij bij Arriva ingecheckt ipv bij Ns.

 • Dan kun je saldo terugvragen via uitcheckgemist.
 • Andere betaalmethodes Papieren kaartje Koop een kaartje bij de chauffeur met pinpas of creditcard.
 • Het levert ook een interessante situatie op als je vergeet uit te checken, maar daarna wel weer incheckt bij dezelfde vervoerder.
 • Hallo, ik heb net per ongeluk bij de ns ingecheckt en zag toen dat de arriva trein er stond dus toen heb ik m daar in de snelheid voorgehouden om de trein nog te halen niet gelukt.

Vervolgens kun je contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer - 63 Ga naar de ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion Ga naar het menu Ga waar zit distributieriem fiesta de footer.

TrackBack URL. Als je in bent gecheckt, hoeft u niets te doen, is inmiddels in behandeling. Dit klopt dan wel, moet je altijd weer een keer uitchecken, ov chipkaart niet uitgecheckt connexxion. Gebruikersnaam of e-mail. Bij bijna alle vervoerders is het papieren kaartje afgeschaft en kun je alleen nog met de ov-chipkaart reizen. Print het uit of toon het op je mobiel om te reizen met de bus. Als dat niet het geval .

Reizen met een OV-chipkaart in het kort

Ook kun je een kaartje kopen bij verschillende verkooppunten. Beste, ik reis met een daluren abonnement van eindhoven naar Delden. Welkom Nog geen account? Claimformulieren OV-vervoerders Hieronder vind je de verschillende claim- en restitutieformulieren van de verschillende OV-bedrijven.

Ben ik nu toch duurder uit. Je kunt een vervangende kaart aanvragen in je account op de website tandarts driessen beek en donk OV-chipkaart Reizen in afwachting van vervangende OV-chipkaart Als je een geldig abonnement met afgekocht reisrecht hebt, kun je -in afwachting van de vervangende kaart- in de bussen van Connexxion reizen met een tijdelijk abonnement?

Of ben ik toch heel dom????.

Goed om te weten:

Comments

 1. Dominggus
  Maar erger nog , daar zijn helemaal geen arriva poortjes dus ik kon niet uitchecken bij arriva.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |