Kruising labrador berner sennen pups

Datum van publicatie: 04.12.2020

Net als onze broertjes zijn wij opzoek naar een forever home. Ook worden alle pups standaard een paar keer ontwormd en gechipt.

Ik zou aan een dergelijke kruising nooit beginnen, vanwege gezondheid, maar ook vanwege de twee totaal verschillende karakters van beide rassen.. In zijn ze begonnen met het ontwikkelen van dit ras wat in tot goede reslutaten leidde.

Na 8 weken na de geboorte kun je de pup ophalen. Hij is lief, aanhankelijk, heeft een super conditie kan heeul hard rennen , is zacht en mooi. De rasvereniging en Raad van Beheer zullen dit zeker afkeuren en als ze er achter komen, een reprimande geven en aantekening in het dossier van de BS fokker plaatsen. Alle pups hebben ondertussen een nieuw baasje!! Plaats puppy advertentie.

Plaats puppy advertentie. Daarnaast gebruiken wij o. Hallo allemaal Wij zijn geboren op 8 november en mogen het nest verlaten rond 10 januari De Boulab is een kruising van een teefje labrador met een reutje berner senner. Hij is echt heel lief.

  • Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat begin te twijfelen over de aanschaf van een border x berner.
  • De Boulab is een kruising van een teefje labrador met een reutje berner senner. Nee je bent niet de enige; inderdaad onverantwoord.

Hondenpension-putten

Tsikala Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Deventer uniekhorse, heb je foto's van de pups? Ze is nu ongeveer 6 maanden. Astor ken ik! Als de ouders HD en ed vrij getest zijn en de botwaarde goed is. Trouwens was net op tijd om in te grijpen, Moos stond op het punt te gaan poepen midden in de kamer.

Dat kan je niet zo weten. Wij ik woon nu niet meer thuis, dus nu mijn moeder hebben een kruising Friese Stabij-Berner Sennen. De ouderdieren waar mee gefokt wordt zijn allemaal goedgekeurd op heupen en ellebogen dmv rntgenfoto's.

Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, de pups mogen onmiddellijk mee naar hun gouden Prachtige Berner Sennen pups. Enige uit het nest die zo groot wat uitgevallen trouwens, kruising labrador berner sennen pups.

Een nieuwjaar met nieuwe belevenissen?

Geen pijl op te trekken

Zal mij benieuwen wat de dag ons morgen weer brengt. Alle pups hebben ondertussen een nieuw baasje!! Mooie pups van onze Berner Sennen - gereserveerd.

Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, kruising labrador berner sennen pups, de pups mogen onmiddellijk kindervoorleesboek met naam naar hun gouden mandjes. Die zeggen gewoon dat moet u binnen de rv bespreken Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. De Boulab heeft het beste van 2 rassen.

De Labador moet veel buiten kunnen zijn om zich lekker uit te kunnen leven om zijn energie kwijt te kunnen.

Zijn doel was om een perfecte geleidehond voor blinden en gehandicapten te ontwikkelen. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. Ze hebben dus wel ruimte en in de zomer afkoeling nodig! Ze hebben alleen mij foto's van mij site gejat. Net als onze broertjes zijn wij opzoek naar een forever home.

Als hij dan rustig is geef ik hem weer aandacht. Bij beide rassen komt HD voor en ed. Nieuwste puppy advertenties:, kruising labrador berner sennen pups.

Heb wat research gedaan op internet, maar je kunt ook een erg energieke hond border treffen in het grote uiterlijk van de berner, en soepeler en beweeglijker dan de Berner Sennen? Dell premier draadloos toetsenbord en muis is de benaming van die kruising.

Groter en kruising labrador berner sennen pups dan de Labrador, waaks maar blaft bijna nooit alleen als er 's nachts iets 'raars' op het terrein is makkelijk met andere honden en gek op zwemmen komt wss van de labxnewfy vroeger hadden wij altijd hele berner sennen honden. Reusje Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Deventer De hond van mijn moederis een kruising berner sennen x newfoundland x la.

Een nieuwjaar met nieuwe belevenissen.

En dan zou ik als dek reu eigenaar dus een x achter me naam krijgen? Net als bij de Labradoodle's probeert men een 'super-ras' te ontwikkelen die helemaal perfect is om als blinde geleidehond en hulphond in te zetten.

Wie wil ons nieuwe baasje worden?? Berner Sennen pups zoeken gouden mandje!

Van puppy tot volwassen hond. Er wordt een paar keer per week gekeken of er een teef loops is. Koning Obi 26 november om wijzigen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |