Ggd rotterdam afspraak maken corona

Datum van publicatie: 18.11.2020

Alle afspraken zijn gebeld en verzet. Je e-mail.

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. De app informeert je als je mogelijk bent besmet. GGD Rotterdam-Rijnmond 27 oktober om ·. Wilt u meer weten over onze privacybeleid? Op deze pagina leest u meer over de leefregels voor thuisisolatie. Als u geen auto heeft, kunt u ook lopend of met de fiets komen.

Was je handen daarom vaker dan normaal met water en zeep 20 sec. De Ggd rotterdam afspraak maken corona -app is vanaf nu in heel Nederland te gebruiken. Met initiatieven en persoonlijke verhalen helpen we elkaar door deze tijd. Medewerkers zorg en onderwijs. Gewoon weer ons normale leven te kunnen oppakken. Wil je stoppen met roken maar weet je niet hoe.

Op grotere schaal

Stoptober is samen met andere rokers 28 dagen niet roken in oktober. Daarvoor heb je een DigiD nodig. Ik heb geen auto, hoe kan ik naar de testlocatie komen? Hoe kan ik mij aanmelden voor een test? Dan kan er rekening gehouden worden met uw mogelijkheden. Dan wordt duidelijk of er nieuwe maatregelen gaan gelden voor Nederland of de regio. Op welke locaties de proef gaat plaatsvinden, wanneer die van start gaat en wie eraan deel kan nemen, is nog niet bekend.

Not Now. Iedereen met klachten die passen bij het coronavirus kan zich aanmelden: via het landelijke telefoonnummer: - via de landelijke website coronatest. E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten. Wist je dat je ook digitaal een afspraak kunt maken.

En dit is het moment? Natuurlijk kun je een pizza afhalen of laten bezorgen, maar je kunt er thuis ook een culinair feestje van maken.

Wachtwoord Toon ggd rotterdam afspraak maken corona Verberg Laat zien.

Hoeveel mensen we missen

Wil je stoppen met roken maar weet je niet hoe? Ik ben negatief getest. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Folder PDF

GGD Rotterdam-Rijnmond 12 oktober om. Dan kan er rekening gehouden worden met uw mogelijkheden! Door de verwachte toename - ook elders in het land - lagen er nieuwe plannen om de testcapaciteit in de regio per 1 september op te schalen naar tests per dag! De GGD test op verschillende externe testlocaties. De GGD adviseert u wat u moet doen, ggd rotterdam afspraak maken corona.

Wie een Rotterdamse postcode invoert, Katwijk losse wedstrijd fox Haarlem te zien.

Online afspraak maken voor coronatest: wil je naar Zierikzee, Katwijk of Haarlem?

Wij raden af om met het openbaar vervoer te komen. Je vindt hier een actueel overzicht per gemeente, maar ook voor heel de regio.

Hoe herken je oplichters die zich voordoen als GGD-medewerkers? Bij welke locaties kan ik terecht? Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.

  • Account vergeten?
  • Dit doen we door op die plaatsen in te grijpen waar het risico op overdracht van het v
  • Hoeveel mensen we missen.
  • Blijf dan thuis en laat je opnieuw testen.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: de Jerusalema Challenge verspreidt zich als een vrolijk initiatief over de hele wereld. Als we ons samen aan de basisregels en maatregelen houden, kunnen we corona onder controle krijgen.

Bel bij levensbedreigende situaties. In de testlocatie in Schiedam vragen we mensen die langskomen voor een reguliere PCR-test of zij willen meewerken aan dit onderzoek.

Ga de ggd rotterdam afspraak maken corona aan: dit is het moment. Mensen die naar een testlocatie gaan, worden gevraagd of zij beide testen willen doen: de standaard en de snelle variant.

Wij vragen mensen bij voorkeur met de auto te komen.

Veel gezocht

GGD Rotterdam-Rijnmond 23 oktober om ·. Als we ons samen aan de basisregels en maatregelen houden, kunnen we corona onder controle krijgen. Medewerkers zorg en onderwijs.

Op de externe testlocatie testen we of mensen het coronavirus nu bij zich dragen. Uitslag van de coronatest Rijksoverheid. Gezondheidsmonitor ggdrotterdamrijnmond.

Goed om te weten:

Comments

  1. Blijf ingelogd.
  2. Sharleen
    Uitslag van de coronatest Rijksoverheid.
  3. Stoptober is samen met andere rokers 28 dagen niet roken in oktober.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |