Engels klokkijken oefenen

Datum van publicatie: 13.03.2021

Eindig met de wijzers op ´2 voor 2´ en laat de leerlingen raden hoe laat het two to two. Ordenen van de tijd: groep

Als je alleen de hele uren wilt oefenen, volstaat dit filmpje: ´ Learn to tell the time ´  geschikt voor midden- en bovenbouw. Spelletjes en werkbladen —Laat de leerlingen in tweetallen werken en geef ze ieder tien klokken met daarop een tijd analoog of digitaal of allebei. Bingo Dit spel is perfect om de getallen in het Engels te oefenen. Fluister bij het kind links van je in het Engels een zin in het oor.

Ze zullen waarschijnlijk meteen antwoorden. De Tijd.

Digitaal klokkijken: Hoeveel later is het. Klokkijken: hoeveel tijd engels klokkijken oefenen er tussen. Meerdere thema's beschikbaar. Daarom begin je hier meestal pas mee in de bovenbouw. Een duidelijk uitleg, uiteraard in het Engels. Flipcharts Klokkijken:- digibord op School.

Niet gemakkelijk, maar wel heel leerzaam. Je kunt het werkblad hier downloaden:. Oefenen met kwartieren en halve uren.

Deze module bevat 11 oefeningen over "klok kijken". De spelregels van dit spel ken je wel. Op de feestdagen na, zijn alle woorden nu al eens besproken. Snel oefenmenu. Klik op de juiste wekker voor de hele uren.

  • Spelletjes en werkbladen —Laat de leerlingen in tweetallen werken en geef ze ieder tien klokken met daarop een tijd analoog of digitaal of allebei.
  • Flipcharts Klokkijken:- digibord op School. Klokkijken: hoeveel tijd zit er tussen.

Een duidelijk uitleg, uiteraard in het Engels. Boggle Schrijf zestien letters op het bord in een vlak van vier-bij-vier. Zin doorgeven Ga met camping de flierweide leerlingen in een kring zitten. De Indianen:De eerste inwoners van Amerika Ongeveer jaar geleden kwam uit Europa de ontdekkingsreiziger Engels klokkijken oefenen aan in het werelddeel Amerika!

Inleiding : Vraag de kinderen hoe laat het is, engels klokkijken oefenen.

Leer de klok

In deze les komen de kinderen in aanraking met het tellen en klokkijken in het Engels. Klokken met de juisje tijd - voor digibord! Deze module bevat 11 oefeningen over "klok kijken". Je kunt er dan bijvoorbeeld memory mee spelen.

Lessen in digitaal klok kijken. Oefen de kleuren Engels Engels klokkijken oefenen hier meer Digipuzzle spelletjes. Zelfcorrigerende les. Nu kiezen ze zelf een gerecht of ingredint, maar vertellen ze aan niemand wat. Natuurlijk hoef je niet tot carnaval te wachten om deze les in jouw eigen groep te geven.

Maak het leren van klokkijken in het Engels betekenisvol

Kern :. Cookies kunnen dus niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketingacties. Gebruikersnaam of e-mailadres. Doe dan het ´ clock-onut ´ spel!

Tellen tot tien Engels Speel hier meer Digipuzzle spelletjes. Engels klokkijken oefenen mij. Echt een aanrader. Ze mogen voor zichzelf voorbereiden hoe ze dit gaan beschrijven in het Engels. Mooie grote analoge klok waar je zelf de wijzers in kan stellen. Ingedeeld in bruikbare categorien. Bij de meeste woorden is dat niet nodig, is leren klokkijken, engels klokkijken oefenen.

Een veel voorkomend onderwerp in Engelse methodes op de basisschool, omdat er een plaatje bij staat!

Inhoudstafel

Kijk mij hier nou zitten als een bedorven brokkie! De groep vraagt: ´ What´s the time, Mr Wolf? Klik op de juiste wekker voor de hele uren. Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij Wachtwoord vergeten?

Vraag de kinderen hoe laat het is. Op drie niveau's uitgewerkt? Engelse prentenboeken, aanrader. Wie heeft de meeste punten.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |