Blokker treinkaartjes online bestellen

Datum van publicatie: 13.01.2021

Moet ik deze treinkaartjes uitprinten? Check dan de treinkaart aanbieding van Actievandedag. Zelfs in de Intercity direct en op het binnenlandse traject van de ICE zijn deze treinkaartjes met een kleine toeslag geldig.

Zo waren er in voorgaande jaren Blokker treinkaartjes verkrijgbaar in april en december. Naar aanleiding van de maatregelen van de regering heeft de NS in overleg met de organisatie van de boekenweek besloten lees meer ….

Laatste blogberichten. Voordelig onbeperkt reizen met Kruidvat treinkaartjes. Treinkaartjes Actievandedag Enkele reis.

Overzicht goedkope treinkaartjes oktober Omdat je reist met treinkaartjes in de vorm van e-tickets hoef je niet in of uit te checken. Vanaf maandag 17 februari verkoopt Kruidvat treinkaartjes. Het lees meer …. Dit keer betrof het een treinkaartje in de vorm van een dagretour, blokker treinkaartjes online bestellen.

 • LInk naar:Dagretour incl. Voordelig met de trein op stap?
 • Zie hier nieuwe goedkope treinkaartjes.

Enkele reis NS

Goedkope treinkaartjes enkele reis. Ook bij deze treinkaart actie ging het weer om een  NS dagretour aanbieding. Doordeweeks alleen geldig in de daluren Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig 2e Klasse treinkaartjes Niet geldig i. Bij deze actie zit een coupon inbegrepen die je bij Doppia Espresso kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak. Een moeilijke vraag, want lees meer ….

De Blokker kortingskaartjes zijn niet geldig in alle treinen. Waar kan ik goedkope treinkaartjes kopen?

 • Kan ik mijn verzilverde e-ticket nog wijzigen? Voorwaarde is wel dat je ook echt samen reist.
 • Blokker treinkaartjes Bij Blokker kun je regelmatig terecht voor treinacties.

Zijn deze treinkaartjes ook in de nachttreinen geldig. Ook bij deze treinkaart actie ging het weer om een  NS dagretour aanbieding. Mocht je om wat voor een reden dan ook niet kunnen op de door jou van te voren gekozen reisdag, dan zijn je verzilverde treinkaartjes niet meer te gebruiken op een andere dag en is geld terug ook niet van toepassing.

Alternatief:  Dagretour met lunch voor 19 euro, blokker treinkaartjes online bestellen. De verkoop start lees meer …! Tijdens blokker treinkaartjes online bestellen verzilveren kiest u een reisdag en bepaalt u wie en waar er gereisd wordt.

Hoofdnavigatie

Blokker treinkaartjes Bij Blokker kun je regelmatig terecht voor treinacties. Net als in januari kost de dagkaart slechts 17 euro. Reizen met Kruidvat treinkaartjes Net als alle andere goedkope treinkaartjes zijn ook deze Kruidvat treinkaartjes op doordeweekse dagen alleen geldig in de daluren.

Deze aanbieding is verlopen, maar er zijn genoeg nieuwe aanbiedingen. In dollar naar euro valuta prijsvergelijker vind je de voordeligste treinkaartjes die blokker treinkaartjes online bestellen jouw prijs passen. Let wel: als u een NS dal abonnement heeft kunt u op het station geen kaartje met korting kopen. Voor slechts 17 euro kunt lees meer …!

Je mag deze treinkaartjes gebruiken tot De Nederlandse Spoorwegen hebben de Spoordeelwinkel weer geopend.

Blokker dagkaart actie?

Alternatief:  Dagretour met lunch voor 19 euro. Voordelig dagje onbeperkt met de trein. De actie had twee weken moeten duren, maar lees meer ….

Treinkaartjes Actievandedag Enkele reis. Voor een overzicht van actuele kortingsacties dagretouren en NS-dagkaarten kun je de prijsvergelijker en de pagina Treinkaartjes bekijken.

 • Blokker treinkaartje: NS Dagkaart Dal januari 04 jan Deze aanbieding is verlopen, maar er zijn genoeg nieuwe aanbiedingen.
 • Dus starten en eindigen op hetzelfde station.
 • Blog Reisverhalen.
 • Goedkoop 1e klas treinkaartje.

Met goedkope treinkaartjes naar Belgi, Duitsland, namelijk: januari. Zowel treinkaartjes voor een enkele reis, een NS dagretour en de populaire NS dagkaart! Daarom verwachten wij ook dit jaar! Goedkoop treinkaartje voor jongeren. Na het verzilveren kun je niks meer wijzigen of annuleren. NS Meereisretour. Dikke kans dat in blokker treinkaartjes online bestellen kerstvakantie weer een Jongerentoer wordt aangeboden door NS!

Naar welke treinkaartjes actie ben jij op zoek?

Veel gestelde vragen top 5. Alleen in de Thalys en de Euorstar is het niet toegestaan om op vertoon van deze treinkaartjes te reizen. En dat lijkt zo te blijven.

Deze actie is afgelopen. NS haalt goedkope treinkaartjes voorlopig offline 14 mrt Tot nader order worden er geen goedkope treinkaartjes aangeboden. Goedkope treinkaartjes 12 aug Langzaam maar zeker komen er weer goedkope treinkaartjes.

Goed om te weten:

Comments

 1. Looptijd verkoopperiode: NS Dagretour actie: Bestemming naar keuze.
 2. Voorwaarde is wel dat je ook echt samen reist. Na betaling ontvang je een voucher die je uiterlijk voor 13 april online via de site van NS kan verzilveren voor een geldig vervoersbewijs.
 3. Net als vorig jaar deze tijd waren er ook dit jaar in december bij Etos weer goedkope treinkaartjes te koop.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |