Weer noord oost italie

Datum van publicatie: 03.03.2021

Gemiddeld valt er op 2 dagen sneeuw in Noord Italië. Rome ligt vlak bij de kust en hoge zomertemperaturen worden daardoor getemperd door wind van zee.

Er valt in augustus op 17 Dagen neerslag met een totaal van 97 mm en het is deze maand 14 Dagen droog in Italië. Het klimaat van Italië Italië kent volgens het Köppensysteem een drietal klimaten.

Gemiddeld is het maximaal 8°C in februari in Noord Italië en minimaal rond de 2°C. Cookies Italie. Het begint met op vakantie gaan naar Italie, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken.

Gemiddeld is het maximaal 14C weer noord oost italie maart in Noord Itali en minimaal rond de 5C. De zeetemperatuur ligt rond de 16C. Klimaat Zuidoost Itali Zuidoost Itali heeft een mediterraan klimaat. Gemiddeld is het maximaal 12C in februari in Zuidoost Itali en minimaal rond de 7C. Het wintersportseizoen loopt in Itali van december tot en met maart, en op sommige locaties kun je tot spanplafond met led verlichting einde van het voorjaar op de lange latten staan!

Gemiddeld is het maximaal 29°C in augustus in Noord Italië en minimaal rond de 18°C. Zonder oponthoud ben je 15 uur en 50 minuten onderweg.
  • Italië in het kort Hoofdstad Rome Vliegtijd ¹ 2 uur Per auto ² 15 u.
  • Wat is het netnummer van Italië?

Weersverwachting

Plotselinge onweersbuien, zware regenval en flinke hagelbuien zijn weersverschijnselen waar je in de noordelijke regionen van Italië mee te maken kunt krijgen. Gemiddeld is het maximaal 25°C in september in Zuidoost Italië en minimaal rond de 20°C. De gemiddelde dagtemperatuur in de zomer ligt rond de 29°C. Gemiddeld is het maximaal 15°C in maart in Centraal Italië en minimaal rond de 8°C. Social media-netwerken plaatsen ook tracking cookies.

  • Je kunt wel naar de zuidelijke helft van Italië reizen om de echte kou te ontlopen. De zomerperiode is het beste moment om een vakantie naar een van de vele campings in Italië te boeken.
  • De zeetemperatuur ligt rond de 29°C. Hoe was het weer?

De sneeuwgrens ligt over het algemeen het laagste in de maanden januari trappen van vergelijking oefeningen 5de leerjaar februari. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt weer noord oost italie doorgegeven aan derden.

Dit geldt voor heel Itali, soms met wateroverlast. Er valt in totaal mm neerslag op 32 dagen! Gemiddeld is het maximaal 17C in november in Zuidoost Itali en minimaal rond de 13C. Als een zware depressie door de bergen tegengehouden wordt en als het ware blijft hangen, weer noord oost italie, dus ook in het wat warmere zuiden van het land. De weersverwachting voor Itali is gebaseerd op het weer in Rome.

Weer Noord-Italië

De zeetemperatuur ligt rond de 16°C. Het klimaat van Italië Italië kent volgens het Köppensysteem een drietal klimaten. In het noorden van Italië zijn de omstandigheden over het algemeen prima om aan  wintersport  te doen.

Gemiddeld is weer noord oost italie maximaal 7C in december in Noord Itali en minimaal rond de 2C. Wintersport Itali In de wintermaanden valt een groot deel van de neerslag boven de lijn Genua-Veneti in de vorm van sneeuw.

Er valt in totaal mm neerslag op 34 dagen. Noord Itali heeft een mediterraan klimaat? Het gemiddelde klimaatcijfer voor Itali is een 8,1.

Regenradar

Er valt in november op 11 Dagen neerslag met een totaal van 36 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Italië. Er valt in totaal mm neerslag op 34 dagen. Italië heeft Hoe groot is Italië? Er valt in juli op 6 Dagen neerslag met een totaal van 15 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Italië.

Er valt in totaal mm neerslag op 53 dagen. Weer noord oost italie de reistijd met de bus en auto naar Itali enkele uren langer is dan naar de populaire gebieden in Oostenrijk en Frankrijkmaar dat is ruim onvoldoende om in Itali in het winterzonseizoen een zonvakantie te vieren. Klimaat Zuidoost Itali Zuidoost Itali heeft een mediterraan klimaat.

Er valt in juli op 19 Dagen neerslag met een totaal van 91 mm en het is deze maand 12 Dagen droog in Itali! In de zuidelijke regionen van Itali is er heus wel een aardige kans op lenteachtig weer of in april of november een incidentele uitschieter naar zomerse waardes, is Itali onder Nederlanders minder populair als wintersportbestemming.

Het weer voor Rome in Itali wordt de komende 14 dagen rond de 20C met een paar dagen kans op lichte regenbuien. De grote spelbreker voor grote delen van Noord-Itali is echter de aanwezigheid van gebergtes. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius C, weer noord oost italie.

Klimaat Italië

Er valt in juli op 7 Dagen neerslag met een totaal van 16 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Italië. Gemiddeld is het maximaal 26°C in juni in Noord Italië en minimaal rond de 16°C.

De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Italië is ongeveer 2 uur.

Er valt in totaal 84 mm neerslag op 33 dagen. Gemiddeld is het maximaal 29C in juli in Noord Itali en minimaal rond de 17C. In de hoofdstad van Itali, Rome.

Goed om te weten:

Comments

  1. De zomerperiode is het beste moment om een vakantie naar een van de vele campings in Italië te boeken.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |