Theepaviljoen de horsten menu

Datum van publicatie: 22.11.2020

Heeft dit restaurant parkeergelegenheid? Rien W. Kaart bijwerken ….

Dit theehuis zag er heel gezellig uit. Tip: volg jij ons al op Facebook? De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Bericht verzonden naar. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid?

Erg jammer. Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Beoordeeld op 12 september Top lebara eigen nummer check, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. Wij hebben ook een heleboel herfstige thuistips voor je. De herfst is in aantocht, theepaviljoen de horsten menu.

Beoordelingen filteren. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.
  • Je kunt hier ook lunchen, maar de kaart is iets minder kidsproof.
  • Rien W.

Brasserie Buitenhuis

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Theepaviljoen De Horsten, Wassenaar. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Fijn paviljoen in wandelgebied de Horsten. Datum van bezoek: augustus Door op 'Akkoord' te klikken of door gebruik te maken van onze site, ga je hiermee akkoord.

Heel gezellige familieactiviteit.

  • Als je al op die manier te woord wordt gestaan voordat je er uberhaupt langs komt, hoef ik hier niet naar toe. Bedankt voor je hulp!
  • Restaurant Pizzeria DaAlfio.

Dit theehuis zag er heel gezellig uit. Beoordeeld op 26 juli via mobiele applicatie Theetuin. Voor gasten gratis, theepaviljoen de horsten menu. Dan is het theepaviljoen altijd een mooie plek om even lekker te zitten.

Het eten is verrukkelijk, en vroeg of het nu mogelijk was in coronatijd of wij met ons gezelschap van 9.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Bij slechter weer is half overdekt of binnen zitten ook mogelijk. Dit theehuis zag er heel gezellig uit.

Ik werd pardoes opgehangen aan de telefoon. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, lekker eten en spelen voor de kids. Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Mail deze tip naar een vriend in Peroonlijk bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Groot terras, dus alln voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur, theepaviljoen de horsten menu.

Waardering van reizigers. Datum van bezoek: mei Geselecteerde filters. Bij slechter weer is half overdekt of binnen zitten ook mogelijk.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Datum van bezoek: februari. Bedank pieterb. Ook Kidsproof gebruikt theepaviljoen de horsten menu om je websitebezoek te analyseren en te verbeteren. Theetuin waar je zeer klant onvriendelijk wordt ontvangen, De natuur is mooi en je kan helaas niet met de fiets het landgoed op dat is verboden.

Engels Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Fijn paviljoen in wandelgebied de Horsten. Tip: op onze site vind je enorm veel kinderactiviteiten in de Leidse regio! Niets is eigenlijk echt lekker. Rob B.

Goed voor thee of koffie. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Tijd van het jaar?

Goed om te weten:

Comments

  1. Datum van bezoek: februari Beoordeeld op 4 september Zeeeeeer klantonvriendelijk te woord gestaan!
  2. Beoordeeld op 16 mei Kwaliteit restaurtant.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |