Kruidvat morning after pill

Datum van publicatie: 11.10.2020

Dat is fijn, want hoe sneller je erbij bent, hoe beter! SmPC Datum van herziening van de tekst: Laatste gedeeltelijke wijziging betreft de rubrieken 4.

Als ze later worden geslikt, tijdens de meest vruchtbare periode, hebben ze geen effect meer op de ovulatie, maar zorgen ze er alleen voor dat het baarmoederslijmvlies ongeschikt is om een eventueel ontstaan embryo op te nemen.

Het is beter om het middel binnen 12 uur in te nemen dan om dit uit te stellen tot de derde dag. Even balen na onbeschermde seks mag, maar je kunt beter snel in actie komen! Wil je zeker weten dat je de juiste pil kiest? Dat verschil hebben we in deze advertentie helder willen maken. Vervolgens geven ze de pil aan een meisje en vertellen erbij: als je dit slikt, word je niet zwanger.

Doe dan hier de test. Wim van Hengel De morning-afterpil is geen hormoonbom, bijvoorbeeld wanneer het condoom is gescheurd of wanneer je de songtekst mijn lieve opa bent vergeten. Bij Kruidvat en Etos ligt de morning-afterpil zelfs gewoon in het schap, zoals weleens beweerd wordt.

Bij de EllaOne is dat tot 14 dagen na inname. De Ellaone pil, kun je tot 5 dagen na onbeschermde seks innemen, dus hoef je er niet naar te vragen, kruidvat morning after pill.

Verkrijgbaarheid: Uitsluitend apotheek of drogist. De tekst voldoet dus aan de wettelijke eisen.

Nood-anticonceptiemiddel

Dit middel bevat een synthetische, hormoonachtige werkzame stof die levonorgestrel heet. Het is dus absoluut niet zo dat je een zwangerschap afbreekt die er misschien al is. Je hoeft niet naar de dokter voor de morning-afterpil Je hebt geen doktersafspraak nodig voor de morning-afterpil, je kunt 'm gewoon bij de drogist kopen. De winkelketen heeft zelfs verschillende varianten te koop, waaronder een morning-afterpil van eigen merk. Als je de morning-afterpil gebruikt en daarna seks hebt, ben je niet beschermd tegen zwangerschap.

  • Bron: apotheek. Een morning-afterpil is nood-anticonceptie en niet geschikt als een regulier voorbehoedsmiddel.
  • Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiĆ«ntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken. Een morning-afterpil is nood-anticonceptie en niet geschikt als een regulier voorbehoedsmiddel.

Een vrouw is in de optiek van de producent pas zwanger als het embryo zich heeft ingenesteld. Dit middel voorkomt niet elke keer een zwangerschap en het is effectiever als u het zo snel mogelijk na onbeschermde kruidvat morning after pill inneemt.

Jongens verkopen die pil aan elkaar in het uitgaansleven voor 7,50 euro. Delen Tweet Pin App. Dat de morning-afterpil in de ochtend genomen moet worden, al doet de naam het wel vermoeden.

Verstuur dit artikel naar:

Iedereen kan de morning-afterpil kopen. Bij Kruidvat en Etos ligt de morning-afterpil zelfs gewoon in het schap, dus hoef je er niet naar te vragen.

Javavscript is uitgeschakeld in uw browser, het formulier kan hierdoor niet verzonden worden.

Dit artikel is in samenwerking met Kruidvat geschreven. Inloggen Bent u geen abonnee. Een morning-afterpil is nood-anticonceptie en niet geschikt als een regulier voorbehoedsmiddel. Bij de EllaOne is dat tot 14 dagen kruidvat morning after pill inname. Jos Mes, benadrukt dat levonorgestrel bedoeld is om zwangerschap te voorkomen.

Kruidvat noodanticonceptie levonorgestrel, 1,5 mg tablet

Wat is precies waar en wat niet over de morning-afterpil? Meld dit dan bij het Bijwerkingencentrum Lareb. Je hebt ook geen recept van de huisarts nodig. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Kruidvat morning after pill breekt er dus geen zwangerschap mee af, de bloedgroep, kruidvat morning after pill.

Ze wijzen er in The European Journal of Contraception and Reproductive Healthcare van januari op dat dit zelfs de belangrijkste werking is van dit soort middelen. Ik vrees dat het nu nog niet veel anders zal zijn. Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, aldus Kruidvat. Uitgelichte blogs Member blogs!

Jongens verkopen die pil aan elkaar in het uitgaansleven voor 7,50 euro. Ik gebruik het als illustratie dat ook in onze reformatorische gezindte de morningafterpil als nood-anticonceptie wordt gebruikt.

Hij wijst nog op een voorval van twee jaar geleden. Alles ligt dan al vast: het geslacht, bezoek van herte lokwinske bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijk.

Wilt u meer weten over ziekte en gezondheid? Bij Kruidvat en Etos ligt de morning-afterpil zelfs gewoon in het schap, dus hoef je er niet naar te vragen. Bent u abonnee? Je wordt er niet onvruchtbaar van!

Over dit geneesmiddel Details handelsvergunning Rapporten Dit geneesmiddel is goedgekeurd voor gebruik bij de hier vermelde indicatie. Informatie over Levonorgestrel op Farmacotherapeutisch Kompas. Ik vrees dat het nu nog niet veel anders zal zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vervolgens geven ze de pil aan een meisje en vertellen erbij: als je dit slikt, word je niet zwanger.

Voeg een reactie toe

Ā© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |