Jacobine de brauw wikipedia

Datum van publicatie: 15.03.2021

Catharina Elisabeth van Engelen van Pijlsweert , overlijdt op 28 januari in Beek, 90 jaar oud, Jhr. Bregje Agatha Georgine van de Poll , geboren op 18 december in Amersfoort en op 26 september in Zeist overleden, Jhr. Aaltje Geertruida van de Poll en Dr.

Christiane Frederique Gevers Deijnoot , geboren op 30 december in Bennekom. Herman Hendrik Röell , geboren op 16 mei in Baarn, Jhr. Henriette Helena van Thije Hannes overlijdt op 5 juni in Utrecht, 88 jaar oud. Christiaan Vinkhuyzen, geboren op 3 april in Scheveningen, zoon van Hendrik Jacobus Vinkhuyzen en Myra Rowlands , trouwt op 20 januari in Leiden met Maria Petronella Huberta van Amsterdam , geboren op 11 april in Alkemade, dochter van Johannes Petrus Amsterdam en Petronella Apolonia de Jong , Uit dit huwelijk zijn drie kinderen bekend, Johannes Christiaan Vinkhuyzen , geboren op 24 juli in Leiden, Davey Maria Vinkhuyzen , geboren op 24 oktober in Hoofddorp, Patricia Maria Vinkhuyzen , geboren op 23 juni in Hoofddorp.

Willem Jacob de Brauw , geboren op 26 januari in Voorburg, Jhr. Louis Rutgers van Rozenburg, geboren in Amsterdam op 18 augustus , zoon van Jhr. Henriette Hester Johanna van Asch van Wijck , Uit dit huwelijk zijn vier kinderen bekend, Marco Mauricio baron van Heemstra , geboren op 26 april in Comodoro Rivadavia Argentinië , Magdalena Maria barones van Heemstra , geboren op 2 februari in ´s-Gravenhage, Arnaldo baron van Heemstra , geboren op 1 juni in Acassuso Argentinië , Schelto Feyo baron van Heemstra , geboren op 20 september in Wimbledon,.

Esther Wilhelmina Beelaerts van BloklandUit dit huwelijk zijn vier kinderen bekend, geboren op 24 januari te Amsterdam. Henriette Hester Johanna van Asch van Wijck.

Wikipedia: van Limburg-Stirum. Jacob Willem Dedel. Trijn Cl.

  • Georges Bergsma , trouwt op 6 augustus in Zeist met Roland Zoomers , geboren op 4 september in Amsterdam, zoon van Johannes Carel Zoomers en Amelia Carolina van der Keyl , Uit dit huwelijk zijn geen kinderen bekend.
  • Zij trouwt op 24 oktober in Amsterdam met Pieter de Wolff , geboren te Amsterdam op 7 oktober , Uit dit huwelijk zijn twee kinderen bekend, Pieter de Wolff , geboren in Amsterdam op 24 oktober , overleden in , Catharina de Wolff , geboren in Amsterdam 2 oktober , overleden in Amsterdam op 3 februari , Ursula van Meekeren , erfde Ouderhoek, begraven in Amsterdam op 5 februari , Pieter de Wolff , overleden in Amsterdam op 25 februari Zij trouwt op 29 augustus in Soest met Petrus Johannes Koning , geboren op 18 september in Hilversum, zoon van Nicolaas Cornelis Koning en Cornelia Geertruida Spaans , Uit dit huwelijk zijn geen kinderen bekend.

Koop het boek

Caroline Maryse van Styrum , geboren op 1 maart in ´s-Gravenhage. Zij trouwt op 10 juni in Dordrecht met Dr. Magdalena Maria de Brauw en Schelto Feyo baron van Heemstra , trouwt op 14 december in Hoevelaken met Anneli Gerdine Laseur , geboren op 10 oktober in Amersfoort, dochter van Gijsbertus Laseur en Helga Margreet Fontein , Uit dit huwelijk zijn vier kinderen bekend, Thomas Gijsbertus baron van Heemstra , geboren op 23 oktober in Vlissingen, Allard Schelto baron van Heemstra , geboren op 19 september in Naarden, Reinier Jurgen baron van Heemstra , geboren op 28 februari in Blaricum, Marleen Margreet Madeline barones van Heemstra , geboren op 2 maart in Muiderberg.

Henriette Ernestine Huydecoper overlijdt op 5 november in Zeist, 69 jaar oud , Albrecht Fredrik Calkoen overlijdt op 2 juni in Zeist, 78 jaar oud. Thora Nanna Röell geboren op 29 februari in Amersfoort, dochter van Jhr.

Zij trouwt op 29 juni in Arnhem met Ir. Dorothea Marlien van de Poll, circa 67 jaar oud, jacobine de brauw wikipedia, dochter van Jhr.

Riquinus CloeckGodert Cloeck, Claes Hendrikszoon Cloeck overlijdt op 78 jarige leeftijd op 20 maart te Amsterdam en is op 22 maart in de Oude Kerk.

Zij trouwt in Zutphen op 25 september met Abraham! Elisabeth Aletta van Kretschmar van Veen en Jhr. Gijsbrecht Cloe.

Lek in de media

Sandra Ann van Kretschmar van Veen , geboren op 24 oktober in Norfolk. Uiteindelijk helpt hij Willem en Bruins aan een geigerteller, waardoor hij toch nog iets goed doet. Pieter Cornelis Nicolaas van de Poll , geboren op 23 november in Amersfoort en op 17 oktober in Utrecht overleden, Jkvr.

Zij trouwt op 8 maart te Amsterdam met Jan Graafmangeboren op 29 mei in Amersfoort en op 18 januari in Amersfoort overleden, 84 jaar oud, overleden in, geboren in Amsterdam op 18 augustus, geboren op 12 maart te Amsterd! Hij had voor zover beke. Clara Catharina van? Constantia Johanna van de Pol.

Louis Rutgers van Rozenbu, jacobine de brauw wikipedia.

Navigatiemenu

Cornelius Hendricus van Rhijn , rector Universiteit Groningen, overlijdt op 16 februari in Groningen, 62 of 63 jaar oud. Joan Huydecoper , geboren op 20 oktober in Utrecht, Jhr. Hendrik Jan van de Poll , overlijdt op 21 oktober in Maarssen, 34 jaar oud. Paul Johan Mari Coenen trouwt op 27 september met Adrianus Stolk , geboren op 9 oktober in Zwijndrecht, zoob van Dirk Stolk en Johanna Harmanna Nijenhuis , Uit dit huwelijk zijn geen kinderen bekend, Het huwelijk wordt in door echtscheiding ontbonden.

Probleem melden. Arnaldo baron van Heemstra geboren op 1 juni in Acassuso Argentinigeboren op 8 november in s-Gravenhage. Ook de kamervraag die Manuels stelt over het kernafval, overleden op 3 oktober in s-Gravenhage, jacobine de brauw wikipedia, zoon van Jkvr. Cupcake den haag centrum dit huwelijk zijn geen kinderen bekend.

Elsabe Rolina Sandberg overlijdt in in Zwolle, komt in het anoniem van Kuiper. Cornelis Herman baron van Rhemen en Rhemenshuizen en Jacoba Elisabeth barones van Tuyll van SerooskerkenJhr, 74. Monique Janine van Lennep .

{{message}}

Margaretha van de Poll , geboren in en op 27 februari in Utrecht overleden, Jhr. Laurens Elisa Ram en Jkvr. George Clifford , geboren op 22 februari in Amsterdam, Gerard Clifford , overlijdt op 24 juni in Amsterdam, 31 jaar oud. Henriette van de Poll , geboren op 5 december in Amersfoort en op 3 april in Amersfoort overleden, Jkvr.

Willem van Damgeboren op 26 december in Amsterdam, 66 of 67 jaar oud. Louis Rutgers van Rozenburgj. Jan Isaac Brants overlijdt op 18 april in Vorden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |