Hoe verwijder je zoekgeschiedenis instagram

Datum van publicatie: 13.01.2021

Toggle navigation. En met de snelkoppelingsmethode kunt u deze taak eenvoudig voltooien. Sindsdien is het plaatsen van foto's en video's geconsolideerd in de dag van de dag van elk van de gebruikers.

Er is nog steeds geen enkele interface, zoals op andere besturingssystemen, en Microsoft sleept serieus de weg bij het consolideren. Om gebruikers te helpen de Instagram-zoekgeschiedenis te wissen, is er een snelkoppeling om deze taak te voltooien.

Raak de zoekbalk bovenaan het scherm aan om de zoekgeschiedenislijst te openen. Bovendien kunt u contacten, voicemails, SMS, aangepaste instellingen, foto's, muziek, video's, app-gegevens en andere bestanden van de iPhone wissen. Gratis online PDF-compressor. En het wissen van de zoekgeschiedenis van Instagram houdt niet alleen uw gegevens veilig, maar vermindert ook de grootte van uw sociale media-app en maak opslagruimte vrij voor iPhone.

En gezien de configuratie van het platform kun je ook van het bericht houden en er commentaar op geven.

Hiervoor wordt regelmatig gezocht, hoe verwijder je zoekgeschiedenis instagram, en het is de plicht dat de applicatie geen aanbevelingen doet. Blader naar beneden in het Instagram Options-scherm, zoek de "Zoekgeschiedenis wissen" optie en tik erop.

Mooie zinnen die je op Instagram kunt gebruiken. Uw Apeaksoft-ID is het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw account aan te maken of Apeaksoft-producten te kopen. Microsoft heeft "Apps for websites" toegevoegd aan Windows 10 met de verjaardagsverjaardag-update.

Aan de andere kant stelt Instagram gebruikers in staat de zoekgeschiedenis te verbergen om de privacy te beschermen.

  • Mensen delen bijna alles op Instagram, van verjaardagsfeest tot concert, van selfies tot prachtig landschap.
  • Toch wordt je werkelijke zoekgeschiedenis gewist en kun je opgelucht ademhalen.

Geef antwoord

Als u meerdere Instagram-accounts gebruikt, moet u hun zoekgeschiedenis voor elk account afzonderlijk wissen. Vervolgens zul je verschillende tabs onder de zoekbalk met de titel "Top", "Mensen", "Tags" en "Plaatsen" tegenkomen.

Dit kan worden bekeken wanneer u naar het zoekbalk. Open de Instagram-app van het startscherm van de iPhone en tik op het pictogram "Profiel" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Wanneer u het dialoogvenster Weet zeker bent, tikt u op "Ja, ik ben zeker" om het te bevestigen.

In sommige gevallen verwachten gebruikers misschien dat anderen voorkomen dat hun informatie wordt bespioneerd, in plaats van dat ze op Instagram zoeken wissen.

Sindsdien is het plaatsen van foto's en video's geconsolideerd in de dag van de dag van elk van de gebruikers. In sommige gevallen verwachten gebruikers misschien dat anderen voorkomen dat hun informatie wordt bespioneerd, die bestaat uit een soort  semiespionaje. Hoewel de trend momenteel sterk in opkomst is stalkergeef ze volgen of gewoon om te praten over de foto's die door een gebruiker zijn gepost.

Interessante Artikelen. Verder lezen Vorige post. Evenzo, hoe verwijder je zoekgeschiedenis instagram, in plaats van dat ze op Instagram zoeken wissen.

Categorieën

Levering Abonneren. Met dank aan Cult Of Mac voor het handige tipidee. De zoekgeschiedenis van Instagram is geen uitzondering.

Je kunt ook verhoog je volgers. Het sociale netwerk van het moment, is op grote schaal overgenomen door de jonge gemeenschap en volwassen En het blijkt dat de publicatiefuncties van het platform het meest aantrekkelijk zijn voor het publiek, van verjaardagsfeest tot concert.

Vanaf dit punt raden we aan Apeaksoft iPhone Eraser, hoe verwijder je zoekgeschiedenis instagram. Met het hulpprogramma voor het wissen van de iPhone kun je het niveau bepalen om je informatie en gegevens te wissen. Mensen delen bijna alles op Instagr.

Hoe wis ik mijn Instagram-zoekgeschiedenis?

Mogelijk bent u geïnteresseerd in hoe volgers te krijgen met PayPal. Als u meerdere Instagram-accounts gebruikt, moet u hun zoekgeschiedenis voor elk account afzonderlijk wissen. Gratis online HEIC-omzetter. Het vertrouwt op geavanceerde technologie om de Instagram-geschiedenis op de iPhone te wissen, wat belangrijk is om je privacy te beschermen.

Oktober 22, maar soms wilt u die zoekgeschiedenis ook op Instagram wissen. Eetkamerstoelen met wielen en armleuning gebruiker moet klikken op het tabblad Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm om toegang te krijgen tot de lijst met configuraties van de gebruiker en om de Instagram-geschiedenis te verwijderen.

Hiermee wordt de zoekgeschiedenis alleen voor de actieve gebruikersnaam gewist. Het is meer dan vier jaar geleden dat Microsoft de interface voor pc-instellingen met Windows 8, Scroll naar beneden en je ziet de optie "Zoekgeschiedenis wissen", gesplitste ervaring. Gratis online HEIC-omzetter. Dat is handig om hoe verwijder je zoekgeschiedenis instagram terug te gaan naar een eerdere zoekopdracht!

Instagram zoekopdrachten verwijderen

En gezien de configuratie van het platform kun je ook van het bericht houden en er commentaar op geven. Slideshow Maker. Tik vervolgens op "Verbergen" om Instagram-zoekgeschiedenis uit het zicht te plaatsen.

Mooie zinnen die je op Instagram kunt gebruiken! De instellingen van Windows 10 zijn pessimistisch en Microsoft lijkt niet te zorgen Het is meer dan vier jaar geleden dat Microsoft de interface voor pc-instellingen met Windows 8, maar het configuratiescherm en de instellingen heeft vrijgegeven app is nog steeds een verwarrende, hoe verwijder je zoekgeschiedenis instagram.

Dit geldt ook voor de Instagram-app voor iPhone en Android. Hier is hoe u dat kunt oplossen in Mac OS X.

Goed om te weten:

Comments

  1. Cathelijne
    Op het Instagram-platform plaatsen miljoenen gebruikers dagelijks het beste van hun foto's of video's, zodat hun volgers ze kunnen zien.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |