Cafe de vroolijke frans brummen

Datum van publicatie: 15.03.2021

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Heel goed

Familie Brouwer 7 punten. Gezellige lokatie met zeer vriendelijke bediening. Antwoord van annemiekh Gelegenheid beoordeeld. Mooie plek. Ook de genomen coronamaatregelen zijn prima. Jacqueline Sjardin.

Datum van bezoek: november Zitruimte 56 zitplaatsen? Waardering van reizigers. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Vriendelijke en vooral hulpzame bediening.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Zijn honden welkom? De gast van uitspanning De Vroolijke Frans voelt zich op zijn of haar plek door de rust, ruimte, natuur, en de gezellige uitstraling, de prijzen en dranken en gerechten met een ambachtelijk karakter.

Beschrijving

Vaker hier gegeten en het was altijd heerlijk! Dus altijd top. Gastvrije ontvangst. Specials van deze locatie. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Het personeel vriendelijk. En ook met de Coronacrisis werd zeer goed mee omgegaan.

  • Charles Dickens museum in Bronkhorst. Ook het eten in de vorm van het wild buffet is uitstekend.
  • Koos v.

Wij voorzien graag in de behoefte van de gast aan warmte en gezelligheid door middel van een vrolijke bediening in een mooie omgeving. Community Hoe was jouw ervaring. Bediening duurde even, maar zeer vriendelijk?

Wij komen hier graag terug. Beoordeeld op 10 november Prima eten en gezellige sfeer.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

De bediening is heel erg vriendelijk. Met vrienden hier gegeten en we hebben prima gegeten. Gezellig geluncht met vrienden onder afdak aan voorkant.

Verzenden Annuleren. Moest zelf fileren, maar kreeg daar helaas geen uitleg over. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Vroolijke Frans. Hierdoor hadden onze honden voldoende ruimte om te liggen zonder in de weg te liggen.

Community Hoe was jouw ervaring. Beoordelingen filteren.

Hoe was jouw ervaring?

Taal Nederlands. De sfeer is ongedwongen. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

De chef kwam nog even een praatje maken. Lekker, in tegenstelling tot de belofte van de menukaart. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. En sneetje toast was wel wat mager en ik heb, functies, cafe de vroolijke frans brummen, die ouderwetse 'Hangop' als dessert. Ja Nee Weet ik niet zeker. Groeten Dini. Alle gegevens weergeven maaltijden. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Meer informatie

Waardering van reizigers. Lekker, die ouderwetse 'Hangop' als dessert. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Beoordelingen filteren.

Een nieuw restaurant dat ons zeer verraste. Wij komen hier graag terug. Wel van tevoren reserveren iig op zaterdag anders is het vol.

Goed om te weten:

Comments

  1. Rudolf L. Land: Nederland Nederland België.
  2. Het eten is echt prima. Gezellig geluncht met vrienden onder afdak aan voorkant.
  3. Nathaniel
    Matig 0.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |