Wachtwoord macbook air opnieuw instellen

Datum van publicatie: 22.11.2020

Uitloggen bij iCloud. Druk op de Delete-toets en klik vervolgens op 'Verwijder verwijzingen'.

Probeer in te loggen met het wachtwoord van de Apple ID die u voor iCloud gebruikt. Lukt het niet om problemen te verhelpen door de SMC opnieuw in te stellen? In het dagelijks leven sta je er waarschijnlijk zelden bij stil, maar je Apple ID is ontzettend belangrijk. Dit doe je voor iTunes, iCloud en iMessage afzonderlijk van elkaar. Dit staat in het menu aan de linkerkant. Apple MacBook zonder T2 chip.

Klik op Trek machtiging voor deze computer in. Selecteer in het Apple-menu de optie 'Log uit' om terug te wachtwoord macbook air opnieuw instellen naar het inlogscherm. Nu wordt je Mac opgestart in de herstelmodus. Ben je het wachtwoord van je Apple ID vergeten. Apple MacBook terugzetten naar fabrieksinstellingen Lukt het niet om problemen te verhelpen door de SMC opnieuw in te stellen.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Hiervoor gebruik je de herstelmodus.
  • Tekenlimiet:
  • Als u de knop 'Stel mijn standaardsleutelhanger opnieuw in' niet ziet, sluit u het venster 'Voorkeuren' en selecteert u de sleutelhanger 'Inloggen' links in het venster 'Sleutelhangertoegang'.

Het wachtwoord opnieuw instellen

Als je je wachtwoord niet kunt veranderen met je Apple ID, dan kun je de herstelmodus gebruiken om het opnieuw in te stellen. Als dat lukt, kunt daarna voortaan het nieuwe wachtwoord gebruiken. Je zal dan wel de wachtwoorden die bewaard werden in de Sleutelhanger later opnieuw moeten ingeven.

In sommige gevallen, afhankelijk van het systeem moet je dit twee keer doen. Geef in het inlogscherm net zo vaak een wachtwoord op tot u een bericht ziet dat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen met behulp van uw Apple ID. Als u het wachtwoord niet meer weet, kunt u het opnieuw instellen.

Nederlands Franais Belgique. We vertellen je hier wachtwoord macbook air opnieuw instellen je snel en gemakkelijk jouw MacBook reset. Als dat lukt, kunt daarna voortaan het nieuwe wachtwoord sloterdijk station address. Het vak voor het wachtwoord wordt nu het vak voor de herstelcode.

Maar dan het wachtwoord van de harde schijf van mijn iMac. Tekenlimiet: Heb je je Apple ID alleen met beveiligingsvragen beveiligd.

Apple MacBook met T2 chip

Druk tijdens het herstarten tegelijkertijd de Command-toets en de R-toets in. Hier kun je de instellingen van de gebruikers op je computer aanpassen. Als u het bericht na uw derde poging niet ziet, is uw account niet gekoppeld aan uw Apple ID en moet u de hieronder andere beschreven methodes gebruiken.

Volg dan de onderstaande stappen: Stap 1! Begin je nieuwe wachtwoord te gebruiken. De antwoorden heb je tijdens het aanmaken van je account doorgegeven. Selecteer je harde schijf. Mail dit artikel Mail. Gebruik je nieuwe wachtwoord na het herstarten.

De SMC van jouw Apple MacBook opnieuw instellen

Als u uw Mac deelt met anderen en dan kunt u met hun account als dat een beheerders account is uw wachtwoord opnieuw instellen. Nu wordt het systeem opnieuw opgestart en je nieuwe wachtwoord toegepast. Nadat de computer opnieuw is opgestart voer je bij het inloggen het nieuwe wachtwoord in dat je hebt aangemaakt. Als je je oude wachtwoord ooit herinnert, kun je de oude sleutelhanger ontgrendelen.

  • Gratis retourneren.
  • Klik op OK.
  • Als ik ik wil Gastgebruiker gebruiken of als ik word gevraagd om in te loggen als Beheerder word ik om wachtwoord gevraagd.
  • Gebruik uw Apple-ID.

Tekenlimiet: Klik op en geef de naam en het wachtwoord van de beheerdersaccount nogmaals op. Het wachtwoord van je Apple ID wordt nu ingesteld als het wachtwoord van je Mac. Bepaal of u een een nieuwe inlogsleutelhanger moet maken. Would you rather see it in English. Nu wordt je Bultjes op bovenarmen en bovenbenen opgestart in de herstelmodus.

Als je toegang hebt tot je Mac, wachtwoord macbook air opnieuw instellen, dan kun je de instelling wachtwoord macbook air opnieuw instellen door eerst te klikken op het Apple-menu en dan op 'Systeemvoorkeuren'.

Categorien: MacOS. Copyright IT Pro nv. Fase 2 Maak een nieuwe gebruikersaccount op het System.

Meer tips voor je Apple ID

Typ je oude wachtwoord in het eerste veld. Klik op OK. Geef in het inlogscherm net zo vaak een wachtwoord op tot u een bericht ziet dat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen met behulp van uw herstelcode.

Hiervoor gebruik je de herstelmodus. Als de installatie voltooid is, kunt u die account gebruiken om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Log uit bij iMessage via de volgende stappen: Open de Berichten app. Als u de naam en het wachtwoord van een andere beheerdersaccount voor uw Mac kent, wachtwoord macbook air opnieuw instellen, start ibiza huisje te koop jouw MacBook opnieuw op.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |