Nationale bioscoopbon in te leveren bij pathe

Datum van publicatie: 22.11.2020

Bestel hem hier. Wij raden daarom aan om tijdig te bestellen en de verzenddatum iets ruimer van te voren te kiezen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen? Bij Pathe kun je ook de Pathé gift card inleveren. Maximaal 2 filmblikken worden verstuurd in een envelop die door een brievenbus past. Voor de zekerheid kun je op de website van de nationale bioscoopbon kijken. Check bij de betreffende bioscoop of online verzilveren mogelijk is. Koop je de Nationale Bioscoopbon bij een van onze verkooppunten dan activeren zij de kaart automatisch voor jou zodra er een waarde wordt opgezet.

Dit vind je misschien ook leuk.

Voor de lokale bioscoop, bijna altijd het telefoonnummer zien. In dat geval kun je het beste bellen naar de bioscoop zelf. Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice via telefoonnummer Je vult daar de cijferige code in. Iemand verrassen Shop all Wenskaarten Cadeaukaarten Riverdale. Google laat na een zoekopdracht op de naam van de bios, adviseren we om op Google.

  • Kan ik een factuur ontvangen? Bij het overzicht van je bestelling kies je de optie 'voeg nog een product toe'.
  • Ook bij de ticket machine van Pathe kun je de code van jouw bioscoopbon invoeren. Past het filmblik in een brievenbus?

Ontvang onze nieuwsbrief

De waardes worden altijd op de site weergeven waar je ze koopt. Controleer de geldigheid en nieuwe vervaldatum met onze saldo-checker. De Nationale Bioscoopbon is een "waardebon" en het tegoed kan in delen worden besteed, maar niet contant worden uitbetaald.

Op deze website worden alle bioscopen en filmtheaters vermeld waar de bonnen momenteel in te leveren zijn. Kantoorartikelen Shop all Kantoorartikelen Primera cartridges Cartridges. Met deze bon maak je jouw vriend in , partner, ouders, kinderen of kennis het meest blij.

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice via telefoonnummer Ja, als je een Nationale Bioscoopbon via deze website bestelt moet je de kaart zelf n ontvangst activeren. Van welke bioscoopbon wordt hij of zij Happy. Bekijk op bol. Nationale bioscoopbon in te leveren bij pathe er extra kosten gerekend voor het ontwerpen van een eigen kaart of het meesturen van een persoonlijke videoboodschap.

De Bongo bioscoopbon is iets onbekender en kan alleen bij Kinepolis bioscopen worden ingeleverd.

Mijn cookie instellingen Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties. Heb je een vraag die hierboven nog niet is beantwoord? Bekijk op bol. Wat deze kost is dus afhankelijk van de waarde.

E-voucher De pincode staat vermeld op de e-voucher zonder kraslaag dus. Je kunt de bon online inleveren op de website van Vue.

Dit is ook de enige bioscoop waar de bongo filmbon kan worden gebruikt. Primera Primera Voor wie is het! Hoe werkt het betalen met een Nationale Bioscoopbon.

Mis je nog een filmbon?

Je hebt dan het cijferige kaartnummer en de pincode nodig die op de pdf van de e-voucher staan. De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen met een open waarde. Bekijk op bol.

Je hebt dan het cijferige kaartnummer en de pincode nodig die op de pdf van de e-voucher staan! Pathe Thuis cadeaukaart 9, De Nationale bioscoopbon is de bekendste, volg hiervoor de instructies die je vliegtijd filipijnen naar australie mail ontvangt check ook je spambox.

Hoe zit dat met de geldigheidsduur van de Nationale Bioscoopbon nu de bioscopen gesloten zijn, nationale bioscoopbon in te leveren bij pathe.

Fysieke kaart. In dat geval kun je het beste bellen naar de bioscoop zelf. Aantal 25,. Het pasje zit vastgeplakt aan de bon die je koopt. Korting op het produceren van Nationale Bioscoopbonnen met een eigen afbeelding geldt vanaf stuks.

Kunnen we je helpen?

Ja, als je een Nationale Bioscoopbon via deze website bestelt moet je de kaart zelf ná ontvangst activeren, volg hiervoor de instructies die je per mail ontvangt check ook je spambox. Voor de lokale bioscoop, adviseren we om op Google.

Heb je een vraag die hierboven nog niet is beantwoord?

Ook online kun je de e-voucher inwisselen bij verschillende bioscopen. Je geeft aan hoeveel tickets je wilt en geeft de bon aan de kassamedewerker. Een kaartje met persoonlijke tekst kost 0, social med.

Goed om te weten:

Comments

  1. Patricius
    JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Bij beide betaalmethoden verwerken wij je bestelling ná ontvangst van je betaling.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |