Hoeveel saldo op ov bus

Datum van publicatie: 16.03.2021

Bij het inchecken wordt het instaptarief van je saldo afgeschreven. Deze kortingen zijn de hele dag geldig.

Meer details. Basistarief Het basistarief wordt landelijk vastgesteld. Op de Fast Ferry kun je nog niet reizen met de OV-chipkaart. U kunt een nieuwe  anonieme OV-chipkaart kopen  bij een verkooppunt in de buurt.

Bekijk het overzicht met alle oplaadpunten. In- en uitchecken Vergeet niet altijd in en uit te checken!

Uw kaart wordt gecheckt en u krijgt een advies wat nu te doen! Lees meer over de anonieme OV-chipkaart. Bij het uitchecken wordt het instaptarief teruggestort en worden de gereisde kilometers en het basistarief in rekening gebracht. Blokkeer de OV-chipkaart meteen. Dan verschijnt de tekst 'uitcheck ok'.

  • De webwinkel toont een overzicht van je bestellingen en de status daarvan.
  • Bij verlies of diefstal bent u het geld dat nog op de kaart stond kwijt. Alles handig op 1 kaart.

Stap 2: Inchecken

Dan verschijnt de tekst 'uitcheck ok'. Dat bedrag kunt u zelf kiezen. Kijk dan bij vraag en antwoord of op www. Je kunt je OV-chipkaart op diverse plaatsen opladen. De verlopen kaart wordt beëindigd.

U kunt er verschillende reisproducten tegelijk op zetten en u open haard gelhaard leeftijdskorting. Met hoeveel saldo op ov bus opgeladen OV-chipkaart op zak reist u in alle bussen, trams en treinen.

Kies dan voor een persoonlijke OV-chipkaart. Is je persoonlijke of anonieme OV-chipkaart kapot. Home Reizen Vervoerbewijzen Klantenservice Zoeken. Ga naar het  teruggaveformulier.

Laatste nieuws

Of vraag een formulier bij het HTM Servicepunt. Dan wordt automatisch een bedrag op de OV-chipkaart gezet. Per ongeluk op saldo gereisd met een abonnement? Vergeten uit te checken?

De producten op een persoonlijke OV-chipkaart zijn verzekerd tegen verlies of diefstal. Zuidoost- Brabant :  . Dit gaat automatisch als de tijd tussen het uitchecken in de eerste bus of tram en het inchecken in de volgende bus of tram minder dan 35 minuten is. Bij het uitchecken wordt het camping friesland met binnenzwembad teruggestort en worden de gereisde kilometers en hoeveel saldo op ov bus basistarief in rekening gebracht.

Account Options

Terug Printen Whatsapp Delen. Het principe is simpel. Voor een goed werkende website maken wij gebruik van cookies. Welke soorten OV-chipkaarten zijn er? Meer informatie over automatisch opladen.

Wil je hoeveel saldo op ov bus kosten van je reis weten. Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer. Ook kunt u het saldo op de kaart automatisch opladen. Wilt u weten waar zich de dichtstbijzijnde automaat bevindt: Klik hier om een automaat te zoeken bij u in de buurt. Gele oplaad- en ophaalautomaten Deze automaten staan in verschillende winkels zoals supermarkten, Bruna en Primera. U kunt er verschillende reisproducten tegelijk op zetten en u krijgt leeftijdskorting.

Snel navigeren Hoe werkt de OV-chipkaart.

Wijzigingen

Dat bedrag kunt u zelf kiezen. Hoe laad je je OV-chipkaart op? Saldo Wil je met je OV-chipkaart op saldo reizen? Kosten per kilometer Het kilometertarief is niet landelijk vastgesteld.

Persoonlijke OV-chipkaart Als u vaak met het openbaar vervoer reist. Wacht op de piep. U kunt een nieuwe  anonieme OV-chipkaart kopen  bij een verkooppunt in de buurt!

Goed om te weten:

Comments

  1. Persoonlijke OV-chipkaart De producten op een persoonlijke OV-chipkaart zijn verzekerd tegen verlies of diefstal.
  2. Er zijn verschillende soorten OV-chipkaarten, tarieven en abonnementen.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |