Hoe warm is het in portugal in november

Datum van publicatie: 18.11.2020

Klimaat Algarve november Gemiddeld is het maximaal 18°C in november in Algarve en minimaal rond de 14°C. De zon schijnt in het noorden ruim uur per jaar en in het zuiden Algarve zelfs ruim uur per jaar. Reis naar Portugal in november - FAQ.

Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Het is gedurende de laatste tien dagen dat we de meest zonnige en mooie dagen tellen. In de Algarve heerst een Middelandse-Zeeklimaat met milde winters en niet al te warme zomers. Beste reistijd Portugal Wat is de beste reistijd om een vakantie naar het aangename Portugal te boeken? Weer vandaag:.

Het gebied rondom de Estrela berg is goed voor zo'n millimeter per jaar, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken. Wist je dat In de winter is het in Algarve gemiddeld 16C. Filter aanbiedingen. Op dagen dat de zon schijnt is het dan wel weer meteen erg aangenaam.

Zuidwest Portugal heeft een mediterraan klimaat. Het weer morgen in Portugal.
 • Er valt in augustus op 2 Dagen neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Portugal.
 • Wist je dat Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Zuidwest Portugal en minimaal rond de 18°C.

Ontdek het weer in Portugal in andere maanden

Aantal sterren. Er valt in januari op 7 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Portugal. Klimaat Portugal in de wintermaanden De wintermaanden zijn een stuk milder en rustiger in Portugal vergeleken met een groot gedeelte van Noord-Europa.

Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Tijdens de zomermaanden is het noorden een goede uitvalbasis voor mensen die het zuiden te warm vinden.

 • November is wel een goedkope maand voor wat betreft vluchten en hotels kijk eens op WTC. Temperatuur zeewater.
 • Gelukkig heeft Portugal geen directe last van orkanen , maar krijgt het soms wel indirect te maken met een orkaan. Portugal in April.

Lissabon in november. Reis naar Portugal in november - FAQ. Het hoogst aantal haalbare sterren is vijf. Aan de kust zijn de winters dus grotendeels zacht en in het noorden en midden van Portugal zijn de winters kouder.

Sneeuw komt zelden voor aan de kust, maar verder naar het binnenland en op de hoger gelegen delen in het noorden komt het vaker voor.

Weer Portugal november

De zon schijnt in het noorden ruim uur per jaar en in het zuiden Algarve zelfs ruim uur per jaar. Faro Algarve in november. Albufeira in november. Er valt in januari op 13 Dagen neerslag met een totaal van 37 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Portugal.

Het is zeker iets milder in november, voor het geval dat. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Tijdsverschil Portugal In Portugal is het nu uur 's middags op donderdag 22 oktober Zo kan het tijdens deze maanden redelijk nat en koud zijn. In de lente is het in Noord Portugal gemiddeld 20C?

Vakantie in Portugal

Porto in november. Het is zeker iets milder in november, maar het is wel een goed idee om een extra laag kleding mee te nemen, voor het geval dat. Gelukkig zijn er in november ook dagen dat de zon zich laat zien, en op die dagen is het heerlijk weer. De nachten zijn wel aan de frisse kant, dubbele cijfers worden vaak niet meer gehaald.

 • Je kunt Portugal het beste bezoeken in de zomervakantie.
 • Bovendien zorgt de lichte stijging van de temperatuur ervoor dat je kan genieten van de prachtige, zachte en bijzonder gunstige dagen voor sightseeing.
 • Weer in Albufeira in november
 • Portugal heeft in het zuiden een mediterraan klimaat, maar verder naar het noorden wordt het een zeeklimaat.

In de bergen rond de Estrela valt op meer dan tien verwarring voorkomen vertaling engels per jaar sneeuw die blijft liggen. Madeira Ook in november is het weer op Madeira nog redelijk goed. De weersomstandigheden midden november zijn vergelijkbaar met die van het begin van de maand.

De eerste tien dagen van de maand worden benvloed door de toename van regenval, hoe warm is het in portugal in november. Albufeira in november: gemiddeld weer en klimaat Je wenstte gaan naar Albufeira in Portugal in november : bekijk hoe het staat met de weers- en seizoensnormen hieronder.

De temperatuur kan in de nacht overigens flink dalen naar een graad of 8. In het binnenland kan de temperatuur oplopen tot boven de 40 graden. Wat is je naam.

Beste reistijd Portugal

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Portugal is een 8,5. Er valt in oktober op 13 Dagen neerslag met een totaal van 92 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Portugal. Portugal heeft in november temperaturen tussen de 13 ° C graden en 18 ° C graden.

De winters hebben echter wel lente-temperaturen van circa 13 graden. Zonder oponthoud ben je 20 uur en 50 minuten onderweg.

Beter is het op het eiland Madeira! Op dagen dat de zon schijnt kan het overigens wel meteen warm zijn, met temperaturen van ruim boven de 20 graden.

Goed om te weten:

Comments

 1. Maroucha
  Zonsopkomst is om en zonsondergang is om
 2. Gemiddeld is het maximaal 21°C in oktober in Noord Portugal en minimaal rond de 14°C.
 3. Het klimaat van Portugal. Langs de kust is deze hitte overigens erg goed te verdragen door het koele briesje dat er staat.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |