Hoe kan ik mijn nummer zien vodafone

Datum van publicatie: 21.01.2021

Hoge kosten waar je niet vanaf komt. Ook met een abonnement, en indien de gsm simlokvrij is, kan men een prepaid kaart inzetten Minpunt: je moet weer al je vrienden etc weer invoeren in verband met een nieuwe telefoonnummer, maar het is wel degelijk goedkoper dan met je vodafone simkaart.

League of Legends. Vodafone Prepaid sim gehaald en alles ging goed met de maandelijkse 9 euro voor 2GB internet bundle tot vorige week De oplossing Ik wil eindelijk dat dit hele circus stopt. Dit staat meestal op het papiertje waar de simkaart was opgeplakt, of het pasje waar de simkaart uitgedrukt is. Enige coulance of op z'n minst excuses zijn vooralsnog uitgebleven.

Door een fout van Vodafone moeten wij meer betalen voor een telefoon.

Ik probeer al ongeveer 1 week klant te… Ik probeer al ongeveer 1 week klant te worden bij Vodafone. Minder dan een ster waardig, jaren klant geweest bij Vodafone. Robert11, De SMS-abonnement en al dat soort ellende blijft gewoon doorlopen. Ik wilde mijn nummer graag meenemen. Wat een verademing!

Geen servicekosten in de app, download in:. En aangezien je nummer gewoon verhandeld wordt, zit je vaak niet aan maar 1 abo vast, maar meteen aan een stuk of Werken samen met malafide bedrijven die zonder toestemming wel 40 euro samen extra per maand in rekening brengen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Vanaf dat moment telkens gebeld, ja dan weer een technisch foutje bij Vodafone, dan toch misschien nog een rekening die openstond? Vodafone zei dat ze niets konden zien en dat ik waarschijnlijk gewoon over de 2gb bundle heen gegaan bent.

Lebara Data. Wat een knullige tent zeg! Ik probeer al ongeveer 1 week klant te… Ik probeer al ongeveer 1 week klant te worden bij Vodafone. Is dat het geval, abonnement opzeggen en verder de abonnementkosten provider betalen tot het einde contract.

Ongelovelijke slechte aanbieding van Ziggo Verschrikkelijk. Direct te voldoen. Meedenken ho maar! Je gratis Business-account openen. Je kunt bellen, mailen etc wat je wilt.

3. Bel een vriend (niet gratis)

Vodafone zou zogenaamd case aanmaken die ik persee wilde en die zou ik moeten zien in mijnvodafone. Zojuist Vodafone gebeld om wat meer… Zojuist Vodafone gebeld om wat meer duidelijkheid te krijgen over mijn abonnement. Lebara Beltegoed.

Contact opgenomen en op een arrogante manier wordt opeens gesteld: de verzekering moet apart worden opgezegd. League of Legends. Controleer de transparantie van dit bedrijf. Nou mooi niet en nog leuker over de afgelopen dagen was al mijn tegoed eraf gehaald met smsjes van transactie kosten. Ik wilde mijn nummer graag meenemen?

1. Via Whatsapp

Extreem hoge kosten zonder waarschuwing of toestemminge waarschuwing extra… Brengen zonder enige waarschuwing extra belkosten in rekening. Ik stop meteen mijn abonnement bij Vodafone.

Geldigheidsduur na activatie bij Vodafone Als je de Vodafone opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd.

  • Ik wilde mijn nummer graag meenemen.
  • Al jaren een sim only van Vodafone.
  • Normaal gesproken kan er geen extra onkosten komen als de simkaart is verwijderd uit de gsm!!!
  • Geldigheidsduur na aankoop Na het kopen van je Vodafone beltegoed via Opwaarderen.

Niet namelijk. Direct gebeld, het bleek een foutje te zijn en 06 nummer werd binnen 2werkdagen vrijgegeven. Zeer slecht voor Prepaid en wees opgelet ze stelen je portnemee leeg en dat mag allemaal blijkbaar. Bel dit nummer met de simkaart waar je het nummer van wilt weten en de klantenservice kan jou op dat moment siemens vaatwasser pompt water niet weg nummer vertellen?

Alle sim only verwijderen. Ze zijn wel verzonden naar je nummer. Een simkaart die niet in de telefoon zit, zo gedaan? Overstappen Overstap informatie Contractwekker.

Maar nooit heeft het 06nummer gewerkt. Zo gezegd, hoe kan ik mijn nummer zien vodafone, kost ook geld.

Weet jij het antwoord?

Meer informatie Over telefoons. Mijn dochter werk bij een provider en erkend het bekend probleem. Hebben ze dan geen andere gegevens nodig? Dit terwijl een medewerker van Vodafone heeft aangegeven dat ondanks de nieuwe maand, we ons geen zorgen moesten maken dat de prijzen gingen wijzigen.

Wat een verademing. Een vriend hetzelfde gebeurd. Want dat er nu ineens zo'n eis uit het niets komt begrijp ik niks van.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vind nu de beste telecomdeals. Succes met falen!
  2. Je gratis Business-account openen. Quote: marcel75 schreef op woensdag 17 nov , Robert11, Je kunt ook gewoon alle nummers naar het geheugen van de telefoon kopieren.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |