Gefeliciteerd met je huwelijk in het engels

Datum van publicatie: 20.11.2020

Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen You were my strength when I was weak You were my voice when I couldn't speak You were my eyes when I couldn't see You saw the best there was in me Lifted me up when I couldn't reach You gave me faith 'coz you believed I'm everything I am Because you loved me Offff

I think that including you,. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies. Laten we contact houden. Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Dat komt ook niet erg vriendelijk over. Van harte gefeliciteerd met jullie tweede verjaardag!

Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Nederlands Gefeliciteerd met je pensioen. Moge God met jullie zijn. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.

Nederlands Gefeliciteerd met het initiatief. Er zijn genoeg toepasselijke te vinden.

Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Van harte gefeliciteerd met jullie tweede verjaardag! Nederlands Gefeliciteerd met het Blog!
  • We are with you. Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden.
  • Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Voor de nieuwe moeder.

Zojuist vertaald

Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Engels Lo felicito por la iniciativa. Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Wishing both of you all the best on your engagement and everything lies ahead. Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor

Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor Wij zijn jou zeer dankbaar dat Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld. Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden. Ik kan me voorstellen dat dat weerstand oproept bij sommige mensen.

Engels Happy birthday.

Menselijke bijdragen

Wishing you all the best for your future career. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven! Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Well done vlees ontdooien magnetron your great exam results and all the best for the future. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de carrire. Engels Congratulations on your retirement!

Ook in de database

Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Nederlands Gefeliciteerd met het Blog! Wishing you every happiness this special day brings. Wat zou je er in het Nederlands op schrijven?

  • Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt.
  • Iedereen hier van
  • Ik wens jou veel geluk en succes met
  • Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Geniet van jouw verjaardag. Daarbij zeg je dat je Engels erg goed is, terwijl een goede zin fout verbetert. Van harte gefeliciteerd met het jubileum. TS: Congratulations ON your wedding.

Wij willen graag aan Fijne feestdagen! Happy Diwali to you.

Huwelijk felicitatie Engels.

Gefeliciteerd met het Blog! Laten we contact houden. Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen Als blijk van onze dankbaarheid

Nederlands Gefeliciteerd met het initiatief. En idd de zin van rider is een goed vervolg weet niet hoe uitgebreid je het wil maken voor de rest! Je kan ze dan naar de juwelier brengen om ze te laten polijsten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als je het een mooi stukje vindt wil ik het wel vertalen in het Engels. Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit.
  2. Wij zijn met jullie. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |