Erkende fokker boomer pups friesland

Datum van publicatie: 12.03.2021

Plaats advertentie. Mooie pups 25~35 cm schofthoogte pups.

Daarnaast heb ik meteen de dierenbescherming gebeld. Brood fok een een verdrietig kind gelukkig nu een hondje een een vriendje voor het leven honden maar niet bij deze kennel. De kennel die er naar streeft mooie en zeker gezonde boomer pups te fokken. Niets van dat alles. Klik hier

Daarbij vonden wij het een veilig gevoel, dat mocht er iets niet in orde zijn met de puppies dan konden we gebruik maken van de dierenartenpraktijk waarbij de kennel is aangesloten. Zoekresultaten voor: Boomer.

Het dragen van een mondkapje wordt geadviseerd maar is niet verplicht, erkende fokker boomer pups friesland. Onze puppies welke geboren gaan worden in de komende maanden zijn immers nu allemaal al voorzien van een toekomstig baasje? Onze boomer kruising tussen shih tzu en Maltezer doet het geweldig.

Ze staan onder medisch toezicht van Dierenkliniek Elst die ze heeft voorzien van

Beoordelingen

Het is het all Onze pups zijn weken oud als ze naar een nieuw baasje mogen. Natuurlijk zijn wij ontzettend blij met het succes wat  onze Maltipoo's te weeg brengen , echter succes heeft ook een keerzijde. De vader is een Jack Russel zie foto 8. In dat opzicht waren de fokkers redelijk.

Kuikhorne Kennel Toon nummer. Wat mij betreft ok. Misty was mijn maatje voor het leven. In korte tijd is Puppyplaats. We hebben nog reutjes en teefjes in meerdere kleuren.

Mogelijkheid om pup te reserven Als u nader kennis wilt maken met een van de pups kunt u deze vrijblijvend reserveren.

Populaire pagina's

Opvoeding van uw pup     De opvoeding van uw pup   Aan de hand van tips proberen wij u te helpen bij de bij de opvoeding van uw pup. Vind hier boomer-kennels per provincie! Neem geen overhaaste beslissing bij het nemen van een puppie.

Deze kunt u hieronder openen. Moeder en vader konden we niet zien want die zaten achter in het gebouw bij andere honden werd gezegd. Pieter en Marijke Utrecht. Maltezer fokker in Friesland, Maltezer puppies geboren. Resultaten van 8 zoekmachines! Bij weer hurghada maart april kijken en vasthouden van de pup voelde ik wat op haar buikje.

Www.Puppysite.nl

Zoeken Bedrijven zoeken. Altijd goed contact gehouden met deze kennel. Is dit uw bedrijf?

  • Bij intressen stuur gerust een berichtje of bel even!
  • Dat onze inzet en de juiste houding niet onopgemerkt.
  • Welkom op onze site waar u alleen puppies zult vinden van betrouwbare fokkers waarmee duidelijke afspraken zijn gemaakt.
  • Het zijn le

Hans en Saskia Bos Groningen. Door te klikken op de foto krijgt u meer informatie over de pup. Ze had verschillende nestjes. Nooit iets mee geweest. Naast rashonden, bieden we een aantal. Vaccineren is maatwerk. Nu 28 weken oud en heerlijk speels en gezond.

Gemiddelde beoordeling

Ze heeft haar tweede serie inentingen en een pil tegen wormen gehad. Zou hier zo weer een pupje kopen! We genieten volop van Borre.

Ook de ouders van onze hondjes waren aanwezig. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Bij elke Boomer pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie?

Goed om te weten:

Comments

  1. Zou hier zo weer een pupje kopen! De pups zijn voorzien van een chip.
  2. Klik op de  foto voor meer informatie. Helaas hebben wij onze hondjes wegens ouderdom in moeten laten slapen, maar mochten wij weer een hondje willen gaan wij zeker weten weer naar Wietse en Anny.
  3. Honden Fokkers: overzicht van alle fokkers www. Nieuwe Update: 6-oktober   '' Lieve Mensen bel of mail ons aub niet meer ''     Wij hadden hier aangegeven op onze website dat jullie vanaf 1 oktober weer contact met ons konden opnemen, nou dat hebben wij de afgelopen dagen dan ook weer  geweten!!

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |