Auto stottert op lpg en benzine

Datum van publicatie: 20.11.2020

Een nieuw roetfilter kunt ook u bij Winparts bestellen en bij een van onze montagepartners laten installeren. Technische Informatie. Na verloop van tijd zal het roetfilter verzadigd raken wat de nodige storingen kan opleveren.

Je kunt eens proberen simpelweg je bougies te vervangen. Enig idee of de voorste lambda-sonde ooit is vervangen? Bij stationair? Ik zou beginnen met de bougies controleren voordat je naar een specialist gaat.

Gelukkig is het stotteren geen directe reden tot paniek, vaak kunt u gewoon rustig doorrijden. Nee, nu een account aanmaken. Niet erg makkelijk als je even snel wilt inhalen.

Bericht door falk di 10 jun. Kosten auto airco bijvullen: De kosten van een airco onderhoud of om het airco systeem bij te laten vullen zal per auto en per soort behandeling verschillen. Lees hier meer over occasions met een hoge kilometerstand. Dus ik zou ze op LPG op 0,8 mm houden.

Als ik de storing krijg en druk dan de gas installatie uit verdwijnt de storing gelijk.

Of
  • Brandstofinspuiting of brandstofinjectie: zorgt bij een verbrandingsmotor voor vervoer van vloeibare brandstof in het inlaatspruitstuk,de verbrandingsruimte of een voorruimte daarvan. Dat scheelt weer.
  • Laatste wijziging: door Nissan GT-R, awesome. Wij rijden zelf op LPG en hebben exact hetzelfde probleem gehad na zo'n km met dezelfde Denso Iridium bougies.

Antwoord van Leo

Wat kan er technisch aan een autogas installatie verkeerd gaan: De LPG - autogas installatie kan problemen veroorzaken wanneer deze niet is aangepast aan de wagen of slecht geplaatst is. Mijn oude probleem was dat de auto als een gek ging stotteren op LPG, maar het soms nog wel perfect wist te doen. Moest overschakelen op benzine, auto stilgezet, na een kwartiertje niks meer aan de hand. Tips en advies zijn welkom!

Soms wordt in een zelfde model de kwaliteit van het materiaal van de kleppen aangepast, zodat dezelfde wagen van dat specifieke bouwjaar ongeschikt wordt voor ombouw naar LPG. De bougie wordt gevoed door de bobine die een hoogspanning van ongeveer

Kost amper openingstijden bibliotheek sittard en moet toch om de zoveel tijd gebeuren! Kan auto stottert op lpg en benzine deze dan ook zelf vervangen of schoonmaken. Alleen laten sleutelen door een lpg specialist aan je installatie en door een garage aan je benzine deel. Hieronder zullen wij de bovengenoemde oorzaken van een stotterende of haperende auto verder uitleggen.

Dat de auto schokt of stottert kan ook worden veroorzaakt door een verzadigd roetfilter. Ik heb een sleutelende neef in Nieuwvliet en een in Philippine, misschien zouden die je kunnen helpen. Kan het trouwens kwaad om deze zomaar los te halen.

Account Options

De LPG - installatie moet aangepast zijn aan het voertuig. Daarna moet je verder gaan kijken als dat niet heeft geholpen. Het lijkt er dan op dat de gaspomp beetje blijft steken of traag terug valt naar de juiste stand, waardoor de hoeveelheid LPG niet overeenkomt met wat de motor nodig heeft met slechte verbranding tot gevolg en dus dan ook weer de melding van motorstoring zichtbaar wordt.

Geschikte producten hiervoor zijn onder andere  EGR cleaner of  intake cleaner.

Gevolg is dat het mengsel niet ontbrand, waardoor die cilinder overslaat en de motor gaat stotteren. Hoeft geen Volvosoftware te zijn. Dat de auto schokt of stottert kan worden veroorzaakt door een vervuild inlaatspruitstuk? Als ik de storing krijg eten in nieuw loosdrecht druk dan de gas installatie uit verdwijnt de storing gelijk.

Heb daar straks even gekeken naar de relais maar de motor was nog te warm om er al lekker bij bezig te zijn.

Wat kan er technisch aan een autogas installatie verkeerd gaan:

Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem. Wij rijden met dezelfde motor, maar dan met turbo zonder problemen op LPG. In het uitlaatsysteem worden dan niet de juiste temperaturen behaald om de roetdeeltjes te kunnen verbranden tot as.

Contacteer volvoS. Tikkende kleppen: Wat zijn inlaat en uitlaat kleppen. Heb probleem waarschijnlijk gevonden. Tip 1, Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, alleen de bobin. Printbare versie. Re: v40 stottert en ploft in lage toeren Citeer Bericht door douwevermeulen do 04 okt .

Autogas installatie en het inlaatsysteem:

Wanneer het inlaatspruitstuk vervuild is, verloopt de inspuiting en verstuiving van de brandstof niet meer effectief. Dit filter heeft als taak om het schadelijke roet op te vangen die in de uitlaatgassen aanwezig zijn. Lees hier meer over auto van de zaak. Overige autoweetjes.

Voor het tanken kunt u eenvoudig deze producten aan de brandstoftank toevoegen, dit zal zich mengen met de brandstof. Topic in ' Octavia I ' gestart door jeve2Kan soms best lastig zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voor diegene die geen idee hebben wat er met chiptuning bedoeld wordt volgt hier de uitleg. Re: Soms stotteren op LPG Bericht door Thieuke » di 10 jun, Bij mij lag het aan deze : Onderbreek relais van de injectoren die Tanisha ook bedoelde volgens mij.
  2. Check ook de slang tussen verdamper en gasmengstuk. Hij zei toen, zorg eerst dat de auto zonder problemen op benzine loopt.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |