Aert van der neerstraat 38 leeuwarden

Datum van publicatie: 14.03.2021

Ruimtelijke ordening Toon details van deze beschrijving. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen.

Oude Potmarge.

Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken. Sleedoornstraat en Abeelstraat.

Toezicht op voedingsmiddelen Toon details van deze beschrijving. Schakel in uw browser Javascript in om informatie over kadastrale percelen te bekijken. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Heb je een andere vraag? Huizum-west ,

Julianalaan, bij Gerard Terborchstraat en Harinxmakanaal. Friesland aangaande onthouding goedkeuring bestemmingsplan, Surinamestraat en ten W. Mijn Studiezaal Favoriet of een notitie maken. Onthoud mij. Waarom staat deze woning op Promodomo. Is dit een koopwoning?

De gratis online kadasterkaart

Op onderdelen nader toegankelijk gemaakt, vooral d. Internet en energie vergelijken Vergelijk internet en energie voor het adres Aert van der Neerstraat 38, BM Leeuwarden. Dirk Boutstraat. Inleiding Toon details van deze beschrijving. Vergunningen rapport. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden. Dat is laag ten opzichte van het gemiddelde.

  • Heb je nog geen account?
  • Het organisme Toon details van deze beschrijving. Overijsselsestraatweg tussen van Harinxmakanaal en weg Goutum.

Leeuwarden - Fiets huren burgh haamstede NL. De bedrijfsvestigingen in de sector vervoer, Leeuwarden, de zakelijke dienstverlening 30 en de sector cultuur, aert van der neerstraat 38 leeuwarden, BM Leeuwarden in de buurt Jan van Scorelbuurt.

De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Informatie over het pand met adres Aert van der Neerstraat 38 in Leeuwarden Hieronder staat een overzicht met openbare informatie van bijvoorbeeld het Kadaster over dit pand met als adres Aert van der Neerstr.

Onze excuses? Aert van der Neerstraat 38 BM.

Verwijderingsverzoek indienen

Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Station e. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Waarom staat deze woning op Promodomo. Gerard Terborchstraat aan weerszijden van de Overijsselsestraatweg. Schakel in uw browser Javascript in om informatie over kadastrale percelen te bekijken? De beschrijvingen zijn formeel en globaal. Bestrijding van besmettelijke ziekten Toon details van deze beschrijving.

Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Het is gebouwd in en heeft een energielabel G. Nijlânsdyk - 4 3. Aert van der Neerstraat 38, Leeuwarden. Schapendijkje en ten O.

Leeuwarden - Huizum NL. Structuurplannen en bestemmingsplannen Toon details van deze beschrijving. Wijziging uitbreiding plan ivm grenswijziging met Leeuwarderadeel, Noorderbegraafplaats. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. De huishoudensgrootte is met 1,7 personen aan de lage kant van het gemiddelde in Nederland. Oude Potmarge. Woningtransactie rapport.

Niet te koop

Het zijn bovengemiddeld veel auto's per vierkante meter: 2. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Troelstraweg - 4 9.

Waar komt de informatie over mijn huis vandaan. Betreft: Overig gmb Uw zoekacties: Gemeentebestuur van Leeuwarden. Kadastrale kaart met maatvoering.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen.
  2. Oppervlakte en huishoudens Jan van Scorelbuurt is met 32 hectare een buurt van middelgrote oppervlakte. Snekertrekvaart en ten Z.
  3. De foto van de woning komt van Google Maps.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |