Videos draaien windows

Datum van publicatie: 14.03.2021

Stap 7. Sluiten Log in. Het is u misschien opgevallen dat er na het kantelen zwarte balken aan de zijkanten zijn verschenen.

Scroll langs het menu met beschikbare effecten en selecteer uit 3 opties: 90° roteren, ° roteren, of ° roteren. Het is ook een van de snelste video-converters die je vandaag op de markt kunt krijgen, met snelheden tot 30 keer meer dan de rest van zijn concurrenten. Stap 8 Ga naar de linkeronderkant van de interface, selecteer de optie "Alles" onder de sectie Instellingen tonen.

Zorg dat de optie "Deze computer" is geselecteerd en klik op "Volgende. De snelheid van de taak kan echter aanzienlijk variëren, afhankelijk van de grootte van de video. Open het menu om de video aan te passen. In dit artikel: Windows Live Movie Maker.

Ja Nee, videos draaien windows. De voor de hand liggende eerste stap van het proces is downloaden Wondershare Filmora software en laat het installeren. Over dit artikel. Download VLC media player. Oudere versies kom je misschien onder de naam Windows Live Movie Maker tegen? Heeft u vragen. Verplaats vervolgens de rode markering vervolgens naar het einde van videos draaien windows scne en herhaal dit.

Kantel alleen het liggende fragment. Klik op OK als je tevreden bent met de selectie. VLC Media Player is een gratis, open source, mediaspeler die je kunt downloaden vanaf de website van de ontwikkelaar.
  • Klik vervolgens op het roteerpictogram om de video naar de juiste richting te draaien. Controleer de mogelijkheden en ervaringen van andere gebruikers, voor je een beslissing neemt, zeker als het geld gaat kosten.
  • Niet gevonden? Nu kleurt het rechterdeel blauw.

All Topics

Kantel alleen het liggende fragment. Een creatieve en ludieke manier is de film ongeveer halverwege het draaien van de camera op te splitsen. Gratis downloaden Kopen Meer informatie over de Windows-versie.

Vervolgens zet u met Free Video Flip and Rotate alleen het gekantelde fragment rechtop. Veel mensen willen geen softwareprogramma's gebruiken uit angst voor virusaanvallen, maar je bent veilig bij het draaien van je video.

Vervolgens moet u het programma starten om de hoofdinterface te zien. De software moet een zeer gebruiksvriendelijke interface hebben, videos draaien windows, zodat de gebruiker de bewerking gemakkelijk kan uitvoeren.

Open Windows Movie Maker 2. Brand video's wok bij de buren den helder elk formaat op DVD met een paar muisklikken en gratis menutemplates.

Een videos draaien windows weergave van de video is n reden waarom je je bestand moet roteren. De hoek waaronder je een video bekijkt, kan de uiteindelijke ervaring mede bepalen en alleen met rotatie kun je dat bereiken? Windows Movie Maker staat al op uw pc als een ingebouwde tool.

Online video kantelen met RotateVideo.org

Bekend als gratis mediaspeler, helpt VLC Media Player ook om de video naar de juiste richting te roteren en op die manier op te slaan. Het wordt zelfs voor een beginnende gebruiker ten zeerste aanbevolen vanwege de gebruiksvriendelijke interface die het heeft. Onder de vele beschikbare softwareprogramma's op de markt, is de Filmora Video Editor een goede keus voor het roteren van video.

Misschien moet je Movie Maker downloaden voor je er gebruik van kunt maken, omdat het niet langer standaard is geïnstalleerd, samen met Windows.

Zo niet, waar je de video kunt kiezen die moet worden geroteerd. Ook deze knoppen vindt u op het lint Start. Aan de bovenzijde en of onderzijde gaat dan beeldmateriaal verloren. Hiermee wordt de file explorer van je PC geopend, dan kunt u het videobestand eenvoudig slepen en neerzetten in het hoofdscherm. Videos draaien windows downloaden Kopen Meer informatie over de Windows-versie.

Methode 1 : Hoe een Video Makkelijk Roteren met 90/180 Graden op Computer met Filmora Video Editor

Om het hoofd te draaien? Wanneer u slechts een deel van uw video hoeft te roteren, plaatst u de rode markering aan het begin van de scène die verkeerd is opgenomen, selecteer de video op de tijdlijn en klik op Splitsen. Klik op Rechts bijsnijden en schrijf het eerste deel van de film weg.

Zoek vanuit het workshop zeep maken kinderfeestje Start de icoontjes voor het roteren van de video in de groep Bewerken.

Wij gebruiken cookies om de diensten die we aanbieden te verbeteren, videos draaien windows. Hiermee activeer je het onderliggende menu. Klik vervolgens op het roteerpictogram om de video naar de juiste richting te draaien. In plaats daarvan kunt u dit artikel lezen en leren hoe u een video roteert in Windows Media Player. Download of neem video's op van meer dan Afspelen is geen probleem, want de scherminhoud roteert op de telefoon toch vanzelf mee! Over ons Categorien!

Cookies maken wikiHow beter. De software moet een zeer gebruiksvriendelijke interface hebben, zodat de gebruiker de bewerking videos draaien windows kan uitvoeren.

Methode 3 : Hoe een Video Gratis Online Roteren?

Stap 14 Zodra het profielinstellingenformulier is geopend, klikt u op het tabblad Audio-codec. Klik op OK als je tevreden bent met de selectie. Over dit artikel. Kantel alleen het liggende fragment.

Brand video's in elk formaat op DVD met een paar muisklikken en gratis menutemplates. Gelukkig hoeft dat niet per stuk te gebeuren. Free Trial.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gerelateerde artikelen.
  2. Pieternel
    Een video roteren met VLC Met een toename van het aantal gebruikers van smartphones, hebben velen van ons niet alleen foto's gevonden maar ook video's gemaakt van onze speciale momenten. Het lijkt zelfs alsof u heel bewust de camera gedraaid hebt tijdens het filmen.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |