Parkeren rond de kuip

Datum van publicatie: 13.01.2021

Meer informatie vind je op de website van de Watertaxi. Hij probeert de trailer in te gaan, maar die is per ongeluk niet goed vastgezet aan de auto.

Carpoolen Help jij mee om de drukte rond De Kuip te verminderen? Kom je tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord naar De Kuip?

Vanaf hier is het circa 15 minuten lopen naar De Kuip. Het aantal ervaren brandweerlieden dat moet vertrekken, groeit de komende jaren. Helaas is er geen stadsgarage in de buurt gevonden.

Stuur mij een kopie. Laat het ons weten. Wanneer wil je parkeren. Samen komen we dan tot een passend product. Op deze pagina zetten we op een rij hoe je ons stadion het best kunt bereiken per fietsauto of met groepen.

Wat is het kenteken waarmee je gaat parkeren, parkeren rond de kuip.

Stap bij station Wilheminaplein over op tramlijn 23 of 12 let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen richting Beverwaard. Bovendien reis je op wedstrijddagen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis in alle tram- en buslijnen van de RET, op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart.

Algemene informatie

Vind een parkeerplek Bekijk alle acties. Meer informatie vind je op de website van de Watertaxi. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Hij probeert de trailer in te gaan, maar die is per ongeluk niet goed vastgezet aan de auto. Je kunt bij verschillende steigers in Rotterdam langs de Maas opstappen. Bovendien reis je op wedstrijddagen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis in alle tram- en buslijnen van de RET, op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart.

Rondom De Kuip bevinden zich twee parkeergarages.

  • Starttarief Parkeer de eerste 60 minuten gratis. Op wedstrijddagen rijdt ook lijn 12 van en naar Stadion Feijenoord.
  • Het eerste uur is gratis. Wanneer wil je parkeren?

Kenmerken cm Doorijhoogte Parkeerplekken. Stuur mij een kopie. Openingstijden Ma: - Di: - Wo: - Do: - Vr: - Za: - Zo: - Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile.

Waarom we streng zijn voor anderen maar zelf de regels omzeilen

Direct je reis plannen? Liever gamen? Daardoor kun je na 90 minuten wel de parkeerduur van je wagen verlengen met de mobiele telefoon.

Bekijk op deze pagina  wat het parkeerbeleid per evenement is. Download de Parkmobile app direct. Zoek naar locatie, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies.

Oprichter Dierenvoedselbank is terminaal ziek: 'Het houdt een keer op'. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord.

Een baan bij de brandweer? Waarom er de komende jaren veel vacatures zijn

Naar De Kuip? Vanaf deze aanlegplaats loop je in minder dan 5 minuten naar het stadion. Betalen kan via Parkmobile. Contact Contact Bereikbaarheid.

  • Parkeren kan in één van de parkeergarages of op de straten rondom de Kuip.
  • Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig.
  • Vind een parkeerplek.
  • Bus Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij halte Hovendaal.

Betaalop veel plekken gemakkelijk met de app van Parkmobile. In samenwerking met indebuurt Rotterdam. Vandaag: streng voor anderen. Vanaf Station Rotterdam Lombardijen kan je ook verder reizen met de tram! Parkeer dan bij Mag je diepvries spinazie opnieuw opwarmen Veranda!

We hopen juist dat supporters een andere vorm van vervoer overwegen. Of een woonwinkel te bezoeken en gezellig op Zuid een hapje te eten. Bovendien reis je op wedstrijddagen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis in alle parkeren rond de kuip en buslijnen van de RET, parkeren rond de kuip, op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart?

Waar kan ik goedkoop parkeren bij De Kuip?

Deze stations zijn ook tijdens niet-wedstrijddagen in gebruik. Maar hoe krijg je ze uit hun auto? Kom dan op wedstrijddagen op de fiets naar het stadion.

Oprichter Dierenvoedselbank is terminaal ziek: 'Het houdt een keer op'. Vind een parkeerplek Bekijk alle acties. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |