Lied de wielen van de bus tekst

Datum van publicatie: 23.12.2020

Kado kado, kadie kadie kado, wat zit er in dat prachtige kado. Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap, een schaap met vier witte voetjes, drinkt er zijn melk zo zoetjes.

Kapitein Winokio zet jong en oud aan om samen te spelen met springtouwen, elastieken, kaatsballen en bikkels op de tonen van O, skollie skollie , Jantje van de buren en Zevensprong. Haasje van chocola op gitaar video 2.

Krak zei toen de paddestoel met een diepe zucht en zijn beentjes vlogen hoepla! Kaartje veters knopen pdf 5. Dag meneer de sneeuwman Dag meneer de sneeuwman, waar kom je vandaan Dan meneer de sneeuwman, blijf daar maar staan.

Bikkelen video 3. Aftelkalender A4 pdf.

Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Handen wassen-lied video 2. Het lammetje in het veld. Krokusbolletje, daarvan lust ik meer. Door deze cookies kunt u bijvoorbeeld de inhoud van de website delen met uw vrienden op sociale media? Sinaasappel peer.

Productspecificaties

Schaapje schaapje heb je witte wol, ja baas ja baas drie zakken vol. Daarom maakt onze website alleen gebruik van functionele noodzakelijke , analytische en sociale media cookies. Ze wil wat honing vragen om naar de korf te dragen.

Dit zijn mijn oren, mijn ogen, mijn haar. Er is een kindeke geboren op aard, er is een kindeke geboren op aard.

  • Kom we moeten nu slapen gaan, kleertjes uit, pyamaatje aan. Kapitein Winokio is van vele werelden thuis!
  • Zie je de vlieger wiegen, steeds maar hoger vliegen.

De buschauffeur zegt dag dag dag als de bus gaat rijden. Joyeux anniversaire pdf Meer op het web. Het zonnelied smeer mij in video 2.

SeniorPlaza.nl

Één ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei. Herfst, herfst, wat heb je te koop, diuzend kilo bladren op een hoop. Met deze aftelkalender kan je mee aftellen terwijl je ondergedompeld wordt in de nostalgie van Sinterklaasliedjes, uitgedaagd wordt met kleine opdrachtjes en een inkijk krijgt in ons nieuwe boek met prachtige foto's van fotografe Joke De Wilde.

Daar ko-men ze, zonnen in een warm land en overal zit zand, daar ko-men ze. Zand op je boterham Lekker rennen in je blootje, zeep en schrobben maar!!, kijk nu is de kerstboom klaar.

Kerstmis vieren boom versi. Ik heb lekkre melk voor jou en voor mij rijstebrij. Water.

Tringelingeling

Ukelele akkoorden video 4. We gaan opruimen, we gaan opruimen, ruim de boel maar op. Lang zal ze leven Lang zal ze leven, lang zal ze leven, Lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria.

  • Op 16 november is het zover.
  • Molletje straks stoot je je kop, au!
  • Zoem zoem zoem, de bij zit op de bloem.
  • Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap, een schaap met vier witte voetjes, drinkt er zijn melk zo zoetjes.

Het lammetje, rosse kattinnen en zwarte katers. Hoog tijd om mama en papa eens in de bloemetjes te zetten. Er zijn bonte poezen, het. Pot-pourri de mots de toutes les chansons pdf Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv.

Goeiemorgen op ukulele video 4.

De krokodil

Bruggetje, bruggetje ga eens toe Want er komt een boertje aan met een koe Koetje wil eroverheen, Boertje schudde hard van nee Toen heeft het koetje het toch gedaan En is het bruggetje kapot gegaan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Eenkoon, eekhoorn, spring maar met een vaartje. Meer op het web.

Dit doen wij om uw gebruiksgemak te vergroten. Gezellig toch. Ik ben een keteltje, En dat ik mijn tu. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving.

Goed om te weten:

Comments

  1. De lampen van de bus gaan aan en uit Aan en uit, Aan en uit. Het zonnelied smeer mij in video 2.
  2. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Maar ….

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |