Heel onregelmatig ongesteld na stoppen pil

Datum van publicatie: 13.01.2021

Een bacteriële vaginose kan erg vervelend zijn. Is je test negatief blijf dan niet om de dag ofzo testen, dat kost alleen maar geld en geeft onzekerheid en stress.

Ik ben zeer benieuwd of ik nog ongesteld wordt, ben 47 jaar.

Dit is waarschijnlijk waarom en wat het te maken heeft met je gezondheid. Hayat - 12 apr. Onregelmatig ongesteld. In ieder geval zeker wanneer je heel bewust bezig bent met een kinderwens. Na een jaar wilde ik al aan de pil.

Sinds een jaar werke de pil ineens niet meer goed tussenbloedingen en een hoop gedoe door allerlei antibiotica en dus onbeschermd zijn heb ik voor een spiraal gekozen. Afspraak maken of verzetten, dan belt u met onze praktijkassistentes; Maandag tot heel onregelmatig ongesteld na stoppen pil met donderdag van 9.

Als je echt twijfelt, kun je het beste even je dokter bellen. En kruidvat morning after pill besloot ik onlangs om te stoppen met de pil.

Na verschillende fora te lezen en te eindigen met deze pagina met al zijn reacties weet ik het nu zeker: ik wil stoppen met de pil.

NSMBL Navigation

Anyways mijn verhaal is dat ik in het buitenland zit en ik vergeten was een nieuw doosje pillen te bestellen, dus ja ik dacht laat maar dan, sla wel ff 5 maand over, mijn seksleven gaat echt nergens over, dus kan prima zonder. Én hoe je hier het beste op kunt reageren. Het is sinds een paar maanden uit met mijn vriend en ik dacht: weg met de pil!

Misschien is het wel het beste als ik weer aan de pil ga, want ik was niet om een speciale reden gestopt. Ik vind dit echt zo leuk om te lezen!

  • Ik ben nu 18 en ik heb sinds een maand een spiraal. Ik vind het toch wel heel erg fijn dat dat altijd veilig is, en ik er niet meer over na hoef te denken.
  • Mijn libido was voorheen heel slecht.

Daarnaast heb ik minder last van vaginale droogheid. Heb je mijn tips ontvangen. Lees dan ons artikel over menstruatie. Wanneer krijg ik mijn eigen lichaam weer terug, daar ben ik zeer benieuwd naar. Ik eet ook amper omdat ik zo een nerveus gevoel heb!

Word je langere tijd niet ongesteld? Ik had trouwens de microgynon Ik zou over een paar maanden sowieso stoppen, dus waarom niet wat eerder zodat ik een tijdje een pil-loos lichaam kon ervaren?

In het begin kon ik echt elk moment van de dag wel in huilen uitbarsten zonder dat ik wist waarom! Opslaan en verder .

Maar ik merk wel zeker een verschil op dit gebied. Na ongeveer een halfjaar komt de regelmatige menstruatie meestal weer terug. Alle onderwerpen over zwanger worden overzichtelijk op 1 pagina. Na mijn eerste stop ben ik ook weer begonnen vanwege de huidproblemen. Ook heb heel onregelmatig ongesteld na stoppen pil hele dikke bovenbenen gekregen door de pil.

243 reacties

Het kan echter ook gemakkelijk een jaar duren. Zoeken op deze site. Ik merkte dat mijn vriend af en toe behoorlijk gefrustreerd was als ik geen zin had.

Het heeft mij alleen ellende bezorgd en uiteindelijk bleek ik niet zwanger te kunnen raken zonder hormoonbehandeling! Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

  • Sinds mijn 11e ben ik al ongesteld en op mijn 15e begon ik met de pil.
  • Gek genoeg heb ik precies de omgekeerde ervaring met hoe het bloed eruit ziet: bij mij is het met pil veel wateriger!
  • Mijn cyclus kwam meteen op gang 32 dagen en dit fluctueerde vervolgens flink tot 28 dagen.
  • Wat leuk en herkenbaar om te lezen!

Daarnaast gebruik ik wasbaar maandverband. Lees meer Bacterile vaginose. Stel een vraag. Sas - 11 dec. Het kan even duren voordat je cyclus weer normaal is. Mijn hart maakt hier natuurlijk een sprongetje van. Ik wil nooit meer aan de hormonen, 26 dagen in mijn geval :.

Wat is een onregelmatige menstruatiecyclus?

Dit kan ervoor zorgen dat processen in je lichaam niet goed functioneren en je last hebt van hormonale schommelingen. Ik ben nu 18 en ik heb sinds een maand een spiraal. Ik voelde dat mijn lijf geen externe hormonen meer wilde opnemen en ben in November gestopt, maar ongesteldheid bleef echter uit.

Ondanks de voordelen, vind ik dat de nadelen onderbelicht blijven.

Cindy - 12 dec. Marie - 08 dec. De kans zit er dik in dat je twee tot vijf.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |