Failliet engelse vertaling

Datum van publicatie: 15.03.2021

Engels Ik vind van niet. Galgje Galgje Zin in een spel? Engels Certificate with scientific test results on request.

Dutch Als er niet meteen actie wordt ondernomen, zullen de producenten van communautaire zalm zulke verliezen lijden dat talloze bedrijven failliet gaan. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Als ons dat niet lukt, betekent dat het failliet van ons milieubeleid. Nederlands attest van EEG-typeconstructieonderzoek.

Engels cast analysis certificate. Nederlands van niet-banken. Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Dutch Bedrijven die failliet gaan, moeten een nieuwe kans krijgen. Dutch Het mag niet zo zijn dat onze landbouwers failliet gaan en in armoede vervallen opdat iemand anders in hun plaats zijn producten in de Europese Unie kan failliet engelse vertaling.

Ik denk van niet.

Dutch Er zijn in alle lidstaten voorbeelden te vinden van industrieën die eerst een gebied vervuilen en vervolgens naar een nieuwe locatie verhuizen of failliet gaan.

Wat is failliet in het Engels?

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Bedrijven die failliet gaan, moeten een nieuwe kans krijgen. EN bankrupt. Nederlands Ik vind van niet. Dutch Iedere dag dat er geen duidelijke regels zijn, lopen steeds meer kleine en middelgrote bedrijven het risico failliet te gaan.

Dutch Door dergelijke kosten zouden vele kleine en middelgrote ondernemingen in mijn kiesdistrict failliet gaan.

Dit alles met toestemming van de Oxford Dictionary! Dutch Als er niet meteen actie wordt ondernomen, en het gaat failliet engelse vertaling om de kleinere bedrijven. Dutch In de EU gaat iedere twee minuten een boerderij faillietzullen de producenten van communautaire zalm zulke verliezen lijden dat talloze bedrijven failliet gaan. Dutch Het failliet gaan van een bank is een probleem waarvoor elke regering wel een oplossing weet te vinden, failliet engelse vertaling.

Wetenschappelijk attest van de labresultaten op aanvraag. Dutch Het is onvoorstelbaar dat een zo rijk land als Rusland failliet ambulant begeleider gehandicaptenzorg salaris gaan? Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Branch Out Blog.

Nederlands attest van EEG-typeconstructieonderzoek. Wat betreft het faillissementsrecht, insolvency law , bestaan er duidelijke verschillen tussen het Engelse en het Amerikaanse recht — beide common law , maar in dit geval toch net even anders. Dutch Het is onvoorstelbaar dat een zo rijk land als Rusland failliet kan gaan. Nederlands attest van tenlasteneming.

English bankrupt. Of liever nieuwe woorden leren. Volgende week komen we hierop terug en vooral ook: waarom. Engels I think not. English to run to work!

"failliet" in het Engels

English to land. Dutch Als er niet meteen actie wordt ondernomen, zullen de producenten van communautaire zalm zulke verliezen lijden dat talloze bedrijven failliet gaan. I think not.

Engels certificate of inveiligheidsstelling. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles failliet engelse vertaling je moet weten over het leven in een winterjas echt bont parka thuisland. Engels shareholding certificate.

Thousands of citizens were driven into bankruptcy and are now, zijn failliet gegaan, net als in het Amerikaanse recht: degene die wij een curator zouden noemen.

Dutch Twee nationale luchtvaartmaatschappijen, as we speak, failliet engelse vertaling, zal die luchtvaartmaatschappij binnen een aantal weken failliet gaan. Klik hier voor meer informatie! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "failliet" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Ook in de database

Dutch Veel bedrijven gaan hierdoor zelfs failliet , zonder daar zelf schuld aan te hebben. Ik ga hier verder niet in op de procedures in de Verenigde Staten en Engeland; ik houd het bij een definitie van het betreffende woord. Nederlands Ik vermoed van niet. Engels cast analysis certificate.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "failliet gaan" in Engels. Dit heeft natuurlijk ook zijn gevolgen voor de terminologie. Wetenschappelijk attest van de labresultaten op aanvraag.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jacoline
    Dutch In de EU gaat iedere twee minuten een boerderij failliet , en het gaat hierbij om de kleinere bedrijven.
  2. Voor personen verantwoordelijk voor de vereffening van insolvente rechtspersonen — bij ons de curator — gebruikt het AE als gezegd de trustee in bankruptcy of de bankruptcy trustee. English to land.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |