Extra verlichting aanhanger aansluiten

Datum van publicatie: 13.01.2021

Zorg ervoor dat de stekkerdoos op de auto gesloten is met het dekseltje om geen opspattend regenwater erin te krijgen. Home Aanhangwagen verlichting.

Mijn verlanglijst. Inloggen Wachtwoord vergeten? Deze kunt u kopen in onze onderdelenshop. Waarom is dat? Dit is niet correct daar ook aanhangwagens al enige jaren met een 13 polige stekker zijn uitgevoerd. Verwijder dit artikel Vergelijken. Naast de meest voorkomende 13 polige Jaeger stekker bestaat er ook de 13 polige Multicon WeSt stekker.

Dit geldt overigens voor alle snoeren, dus bijvoorbeeld ook thuis. Onderstaand zal een verlichtingsschema worden toegelicht, gevolgd door de wettelijke eisen een veelvoorkomend probleem waar u mogelijk tegenaan kan lopen, extra verlichting aanhanger aansluiten. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt om kortsluiting te voorkomen. De 13 polige stekker Jaeger is de standaard in de industrie en wordt bij de meeste nieuwe producten gebruikt.

Zorg ervoor dat de stekkerdoos op de auto gesloten is met het dekseltje om geen opspattend regenwater erin te krijgen.

  • Het 'er brand 1 lampje niet' stappenplan  Stap 1: Begin met het verwijderen van het lampje, gaat het lampje bij het verwijderen branden?
  • Wij helpen u graag met het herkennen en oplossen van veelvoorkomende problemen met de verlichting en de stekker. De stekker vormt namelijk de verbinding met de auto die op zijn beurt de stroom levert om de verlichting van de aanhangwagen te laten werken.

Aanhangwagen stekker aansluitschema’s

Bij 13 polige stekkerdozen bestaat dit probleem niet, omdat daar bij de continu stroom en de mistlamp een eigen pool toegewezen hebben. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Vanaf werd een mistachterlicht op nieuwe aanhangwagens verplicht.

Mijn account. Onderdelen voor je trailer en aanhangwagen!

Aanhangwagen verlichting. Veel storingen in de verlichting worden veroorzaakt door oxidatie roest van de contacten. Mocht dit het geval zijn, dan dient u de kabel te vervangen. Home Aanhangwagen verlichting! Haken en ogen.

7/13 polige stekker aansluiting

U heeft nog geen producten in uw winkelwagentje. Op de aanhangwagen of caravan is de mistlamp wel op deze pool aangesloten. Paard en koets. Gebruik vooral geen kroonsteentjes.

Onlinetrailerparts maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken, extra verlichting aanhanger aansluiten. Let daarbij ook goed op eventuele oude reparaties met bijvoorbeeld kroonsteentjes omdat kroonsteentjes er om bekend staan dat zij na verloop van tijd storingen kunnen gaan veroorzaken.

Logo Masta Aanhangwagens. U bouten. Het kan iedereen gebeuren; de aanhanger afkoppelen, maar de stekker vergeten Inloggen Wachtwoord vergeten. De bekendste 13 polige stekkers zijn de Jaeger en Multicon West?

Aansluitschema verlichting aanhanger

Het aansluiten van de verlichting op uw aanhanger met een 7 polige stekker vindt u hieronder in het schema. Verlichting   Verlichting. In verband met het coronavirus en drukte bij de pakketdienst kunnen levertijden afwijken! Batterijen   Batterijen. Bij garagebedrijven die trekhaken onderbouwen heeft men nog wel eens het misverstand dat aanhangwagens standaard over een 7 polige stekker zouden beschikken.

Vaak worden er bij dit probleem voor snelle oplossingen gekozen, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, extra verlichting aanhanger aansluiten het verwijderen van de gloeilamp uit de mistlamp of het losmaken van de draad van de mistlamp in de stekkerdoos, extra verlichting aanhanger aansluiten.

Ook bij normaal gebruik van een aanhangwagen kan het gebeuren dat er zich om n of andere reden een storing in de verlichting voor doet. Laat de stekker in geen geval los hangen, de traditionele 7 polige stekker. Copyright U kunt er ook voor kiezen om de achterlichtunits door LED units te laten vervangen. In het verleden waren alle aanhangwagens voorzien van dezelfde stekker voor de verlichting.

Hiermee wordt de kans op problemen met de verlichting van uw aanhangwagen dus ook kleiner.

Klemmen en hendels. Voor zaten op vrijwel alle aanhangerwagens 7 polige stekkers. Let daarbij ook goed op eventuele oude reparaties met bijvoorbeeld kroonsteentjes omdat kroonsteentjes er om bekend staan dat zij na verloop van tijd storingen kunnen gaan veroorzaken. Mijn verlanglijst.

Met deze cookies kunnen wij onze marketing beter aanpassen aan uw behoeften. Liefst heeft u een 12V spanningszoeker met krokodillenbekje of een multimeter tot uw beschikking. Bij de verlichting van aanhangwagens komen namelijk drie verschillende types stekker voor, extra verlichting aanhanger aansluiten, de 13 polige Jaeger stekker en de 13 polige Multicon WeSt stekker.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |