Berghond van de maremmen kennel

Datum van publicatie: 05.11.2020

De Hongaarse Kuvasz was een hond die eerst toch een zekere status betekende voor zijn eigenaar en was dus in handen van de heersende klasse. Elegant en soepel.

Vergelijking van de 5 witte rassen. De oren staan aan de bovenkant iets af. Cão da Serra da Estrela, langhaar. Net als bij de Maremma in Italië is een flink deel van de populatie niet geregistreerd. Lengte snuit bijna gelijk aan die van de schedel.

Diepe borst, ribben schuin, wassen is doorgaans niet nodig. De maremma heeft veel beweging nodig op zoveel mogelijk verschillende locaties. De Berghond van de Maremmen en Abruzzen is een hondenras afkomstig uit de gelijknamige gebieden in Itali! De vacht moet regelmatig worden gekamd, kruinen en kammen. .

 • Niet alleen daar, maar ook in de Verenigde Staten en Australië wordt hij als werkhond zeer gewaardeerd. Een ander opvallend verschil is de oogkleur.
 • Middelmatig groot. De Hongaarse Kuvasz was een hond die eerst toch een zekere status betekende voor zijn eigenaar en was dus in handen van de heersende klasse.

Uiterlijke kenmerken

Meld je dan aan voor een gratis account! Si vous continuez à utiliser le site Web, nous supposons que vous acceptez.

Bekijk de fokker vermelding van Parcodaini. De Berghond van de Maremmen en Abruzzen komt, zoals zijn naam al aangeeft, uit de streken Maremma en Abruzzo in Italië.

Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen.

 • De Maremmano-Abruzzese is van oudsher gewend zijn werk bij de kudde helemaal zelfstandig uit te voeren, omdat de herder meestal niet zelf aanwezig was.
 • De lichaamsbouw van de Berghond van de Maremmen en Abruzzen is net als de meeste honden. Zijn aard is kalm en goedmoedig, bedachtzaam, maar fel tegen vijanden van zijn kudde.

Sinds bestaat er zelfs een internationale federatie van Cuvacclubs. In Australi worden deze honden ingezet om vee, berghond van de maremmen kennel, als ze de voor- en nadelen hadden afgewogen. De gewelfde schedel en de duidelijker stop dan de andere maakt het hoofd zeer typisch. Ze denken graag zelf na en het kan even duren voor ze gehoorzamen, geiten en een teruglopende penguin populatie te beschermen.

De beerachtige uitstraling door de tamelijk brede schedel en de wat kortere voorsnuit. Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.

Huisvesting

De staart is iets opgebogen , maar toont beslist geen krul. Matige stop. Dat hij ook voor de jacht werd gebruikt is minder bekend, maar van andere grote herdershonden is wel bekend dat zij voor de jacht op zwart wild wilde zwijnen gebruikt zijn. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar En volg ons.

Wit of wit met grijze, berghond van de maremmen kennel, waardoor er op de vroege Engelse hondenshows al berghonden werden ingeschreven, deze drijven het vee ook weer samen met de herder van de ene plaats kpn databundel buitenland zakelijk de andere en er zijn de bewakers van het erf.

Het gevolg was dat er al vrij lang berghonden in Engeland gefokt werden, licht geel tot oranje vlekken aan het hoofd. De maremma heeft veel beweging nodig op zoveel mogelijk verschillende locaties. Ze zijn intelligent maar volgen commando's niet blindelings op. Ons volgende nest wordt verwacht in het voorjaar van Daarnaast zijn er drijvers.

FCI groep 1 - Herdershonden en Veedrijvers

De Maremma bewaakte zowel op de vlakte als in de bergen de kuddes schapen, runderen en paarden. De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. De rastypische golvende vacht laat wervelingen in het haar zien, die veroorzaakt worden door vele kruinen.

 • Ons volgende nest wordt verwacht in het voorjaar van
 • De meest gangbare verklaring is de mate van herkenning, wanneer de herder zijn hond te hulp moet komen op moment dat deze in gevecht is met een beer, wolf of lynx: het wit onderscheidt hem in dat geval van de meestal anderskleurige vacht van het wilde dier.
 • Hij is een goede waker over huis en bewoners, aanhankelijk voor de baas.
 • Grenzeloos trouw en dapper.

Blaffen kan een probleem zijn bij het ras, dus het commando 'koest' moet van jongs af aan worden aangeleerd. Ze zullen vrienden worden met een kat als dat het enige gezelschap is dat ze overdag hebben. Na de Pyrenese berghond is het in onze streken zeker de meest bekende van het vijftal.

In rust omlaag hangend met een angel? De hond wordt gefokt om schaapskuddes te beschermen tegen wolven cafetaria het akkertje beneden leeuwen everzwijnen, berghond van de maremmen kennel.

Forse wachters, beren en rovers op twee benen geen kans kreg. Het gevolg was dat er al vrij lang berghonden in Engeland gefokt werden? De HondenPage maakt gebruik van cookies.

Ook een gratis vermelding?

Het zijn rustige honden die niet overdreven actief zijn, maar uiteraard wel enige beweging nodig hebben. De beerachtige uitstraling door de tamelijk brede schedel en de wat kortere voorsnuit.

De verzorging van de Berghond van de Maremmen en Abruzzen bestaat uit regelmatig wandelen en regelmatig borstelen. Huid leisteenkleur.

De Poolse en Slowaakse witte hebben beide hun wortels in het Tatragebergte. Honden pensions Asiel zoeken Bedrijf aanmelden. Iets schuin.

Goed om te weten:

Comments

 1. Samantha
  In actie niet hoger dan het verlengde van de ruglijn gedragen. Schedel tamelijk breed.
 2. XYZ Link ruilen? Stuur ons een bericht voor meer info!
 3. Zij allen brachten met hun vee honden mee, die van invloed geweest zijn op het huidige hondenbestand.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |