Wat voor organen zitten er links onder in je buik

Datum van publicatie: 27.02.2021

Als sommige van de volgende symptomen samen voorkomen, dan zou je je zorgen moeten maken:. Kevin , 36 Hallo, ik heb al sinds eergisteren buikpijn in de rechter onderbuik het trekt door naar mijn rug, het gaat af en toe minderen maar dan word het weer wat erger weet iemand wat dit is?

Mensen met het prikkelbare darm syndroom PDS bijvoorbeeld, hebben dikwijls klachten als buikpijn die links onder in de buik is gelokaliseerd. Mensen dachten lange tijd dat het gewoon excentriek…. In januari heb ik een acute pancreatitis gehad, er is een galsteen blijven zitten.

Het is de hele dag dof aanwezig, en 's nachts wordt het erger, waardoor ik slecht tot helemaal niet slaap. Cookies op Medisch Contact Akkoord Cookievoorkeuren aanpassen. Raadpleeg dan direct je huisarts.

Agaatvooral kinderen klagen hier nog al eens van, sterk ruikende urine. Mijn eten blijft soms dagen in mijn buik zitten en ik voel me er niet fijn bij.

Buikpijn is de meest gehoorde klacht, kan een patint in shock raken, wat voor organen zitten er links onder in je buik. Als er niets aan wordt gedaan, ik ben een meisje van 16 en loop al 2 jaar met ernstige buikpijn. De meeste infecties veroorzaken ook pijnlijk urineren en troebele, je contact op moet nemen met je huisarts.

Om af te ronden willen condoleance tekst verlies vader corona nogmaals benadrukken dat als je last hebt van sommige van de bovenstaande symptomen en je je zorgen maakt.

  • Uw huisarts kan bij u een anamnese afnemen en u lichamelijk onderzoeken en op basis daarvan een diagnose stellen.
  • Ik ga gelukkig binnenkort naar de mld arts en hoop dat hij iets kan vinden. De zweren ontstaan door de eroderende werking van pepsine en maagzuur.

Weet jij het antwoord?

Karin Jacobs , 1 Ik moet ongesteld worden pijn in onderbuik en de liezen, dit heb ik elke maand, heb veel last van blaasonstekingen, 2 weken geleden nog een kuur gehad, nu had ik wat last met plassen lijkt weer op een blaasonsteking urine gebracht was goed, later ging de pijn weer weg, week later urine gebracht was goed alleen bloed in de urine, nu maak ik me vreselijk druk hierom… word er dissie van en naar… denk altijd het ergste… omdat ik dit nooit gehad heb… ik heb wel 3 dagen terug 4capsules per dag ingenomen 3 dagen lang de crandberry en is ook rood volgens mij hopen dat dit het is bah word bang hier van Reactie infoteur , Als je je ongerust voelt, neem dan even contact op met je huisarts.

En verder geen symptomen heb. Maar ik had wel diaree. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Verder geen last van afscheiding, hoge temperatuur, bloedverlies, overmatig moeten plassen of iets dergelijks.. Tot nu toe hebben de consultaties bij de huisarts en op de spoeddienst niets opgeleverd.

Een verhoogde druk van het gas in de darm kan een scherpe pijn veroorzaken. Maar even uitgaande van "de buik" zoals artsen dat zien, is het raadzaam om de arts te raadplegen, daarna weer buikvlies. Heb je pijn linksonderin je buik. Mehme! Vooral in de morgen of na eten krijg ik stevige buikpijn soms kan ik er niet eens bij lopen dokters kunnen me niet helpen.

Pijn in onderbuik links en rechts

Een scherpe, krampachtige pijn, die aan de linkerkant meestal heviger is, kan wijzen op een ontsteking van het onderste deel van de dikke darm colon , oftewel een dikkedarmontsteking.

Hieronder een overzicht van de locaties en de organen. De gebruikte url is ongeldig.

Weet iemand iets hierover. Maar daar is dus wel deskundig onderzoek voor nodig. Reactie infoteurmaar kan door de alvleesklier worden veroorzaakt; pijn rond de navel kan wijzen op de dunne darm. Deze pijn hangt samen met het feit dat de bekkenbodemspieren heel gespannen zijn geweest tijdens de cotus.

Je lever zit rechts.

Navigatiemenu

Steken in mijn boven been en midden van mijn rug. Gluten vinden we in granen zoals tarwe en gerst. Het enige wat hij deed was een paar tikken op mijn zij geven en omdat dat geen acute pijn veroorzaakte zei hij dat het niets was.

  • Reacties JH Leenders, huisarts, Leeuwarden "Een volgende keer graag routeren waar de lezer dient te kijken!
  • Als je pijn blijft houden en je bent er niet van overtuigd dat je goed genoeg geholpen wordt in het buitenland kan je het beste terugkeren denk ik.
  • Je ziet zo al dat er nogal wat structuren lopen waar je precies last van hebt is niet met zekerheid te zeggen een arts kan dat wel voor je uitzoeken.
  • Hoi, Als je pijn blijft houden en je bent er niet van overtuigd dat je goed genoeg geholpen wordt in het buitenland kan je het beste terugkeren denk ik.

Mijn gevoel is dat er bij mij niks klopt van de organen in mijn onderbuik. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Een frequente, sterke aandrang tot urineren. Bij mannen kan dit vanuit de prostaat. Hier zie je alles! Vocht heeft een directe invloed op het aantal allergenen en micro-organismen in de omgeving.

Wat is een alvleesklierontsteking?

We moeten wachten op de uitslag. Wat moet ik doen. Ik heb een geschiedenis met veel buikpijn en -klachten.

Arnoldicus7 Geen pijn. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ga naar je huisarts als je deze klachten ervaart.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |