Vertaling nederlands italiaans gratis

Datum van publicatie: 11.01.2021

Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Grootte 97 MB. DeepL Translator Linguee.

Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Wil je dichten of Italiaanse woordjes toevoegen in je Sinterklaasgedicht, dan brengen woordenboeken niet per definitie uitkomst. Onderweg of in het buitenland? Toegang tijdelijk opgeschort. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau.

Even een liedtitel scannen. Gaat ie het nederlandse woord spellend uitspreken. En het zou ook wel leuk zijn dat als die live vertaalt je een woord kan aanraken vertaling nederlands italiaans gratis die door wat synoniemen bladert, met misschien een klein getalletje erbij die het aantal gevonden alternatieven aangeeft. Meld je aan voor de Posta Prioritalie, vertaling nederlands italiaans gratis. Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed.

Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficinter vertalen!

Popular translations

Of ga je zaken doen met Italie of trouwen in Italie! Alleen afzonderlijke. Mlaan2 , Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficiënter vertalen. De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k De meest voorkomende Italiaanse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen.

Learn English Vocabulary TFlat.

Vertrouwelijkheid van gegevens. Phum Dictionary. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Hovag matras review met gezin staat ingeschakeld? Posta Prioritalie. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Meer lezen. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Pas uw vertaling vertaling nederlands italiaans gratis en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro.

Online Italiaans leren - lessen Italiaans

Meer lezen. Grootte 97 MB. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau.

Even het spreekknopje indrukken. Posta Prioritalie. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles. Linguee  in italiano Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy. Probeer het later nog eens, of meld u aan voor DeepL Pro.

Vertaal 108 talen

Wil je dichten of Italiaanse woordjes toevoegen in je Sinterklaasgedicht, dan brengen woordenboeken niet per definitie uitkomst. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Gratis downloaden Nee, bedankt.

  • Het begint met op vakantie gaan naar Italie, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken.
  • Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.
  • DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.
  • Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren?

RTL Z Nederland. Het begint met op vakantie gaan naar Italie, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Vertaal in het Duits.

Cookies Italie. Posta Prioritalie. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt. App Store Preview, vertaling nederlands italiaans gratis. Vertrouwelijkheid van gegevens. Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken.

Stemvertaling voor iedereen

Vele simpele Franse woorden worden compleet verkeerd of niet vertaald. We zetten functionele en analytische cookies in om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Bekijk hier uw verbruik. Aanmelden voor.

Bekijk hier uw verbruik! Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. En dat lukt je niet met Google translate.

Goed om te weten:

Comments

  1. Alleen afzonderlijke. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |