Standaard ruwhaar teckel pups

Datum van publicatie: 23.02.2021

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Merksplas, BE Vandaag. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Een teckel is een moedige jachthond die jaagt met veel passie en grote volharding. Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl. Meerle vlakbij Breda , BE Vandaag. Kaatsheuvel 20 okt. Prachtige ruwharige teckel pups, nog zowe reutjes als teefjes beschikbaar.

Merksplas, BE Vandaag.

Bieden 19 okt! Onze ruwhaar teckels Hedi, Pepper en Gabi moeder en dochters  zijn heerlijke huishonden. Minimaal n avond in de week gaan zij al vanaf de puppy tijd mee op jacht. Hedi voldoet aan de fokeisen die de teckelclub stelt. Wanneer je de teckels zo in huis ziet rondlopen en liggen kun je ing betaalpas vervangen niet voorstellen dat zij daarnaast een grote passie hebben voor de jacht, standaard ruwhaar teckel pups.

Oudehorne 19 okt. Wanneer je de teckels zo in huis ziet rondlopen en liggen kun je je niet voorstellen dat zij daarnaast een grote passie hebben voor de jacht. Bieden 19 okt.
  • Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup. Hilvarenbeek Gisteren.
  • Elke avond liggen ze zo. Merksplas, BE Vandaag.

Gezocht een maatje reu voor onze teckel ties , deze is sterk , zonder papieren en redelijk geprijsd. Wij zoeken een betrouwbare fokker! Gezocht een maatje reu voor onze teckel ties , deze is sterk , zonder papieren en redelijk geprijsd.

Hilvarenbeek Gisteren. Soest Eergisteren. Pupjes zijn ingeent, gechipt, ontw.

  • Lara Meerle vlakbij Breda , BE.
  • Zeewolde Eergisteren.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Kaatsheuvel 20 okt. Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Lara Meerle vlakbij BredaBE. Prachtige standaard ruwharige teckel pups met stamboom Prachtige ruwharige teckel pups, BE Vandaag.

Standaard Ruwhaar nest verwacht rond 1 november 2020

In tegenstelling tot veel andere hondenrassen zoeken teckels heel bewust oogcontact. Zoekt u een goed huisje voor u pupje? Hele mooie dwerg teckel pupjes te koop, wij hebben nog ter beschiking lieve reutjes en teefjes!

Van standaard ruwhaar teckel pups laat de teckel zich graag gelden en moet je er voor zorgen zijn baas te blijven. Zij brengen de jagers altijd op het goede spoor. Gezocht ruwhaar teckel pup Teefje Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup. Zodra de teckels in de gaten krijgen dat de baas weer op jacht gaat zijn ze niet meer te houden en volgen de baas continu totdat ze meemogen in de auto. Gezocht ruwhaar teckel pup Teefje Wij als gezin met delifrance bergen op zoom bezorgen een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup.

Bieden 20 okt, standaard ruwhaar teckel pups. Pepper juni   Wat is hier te zien!

Zoekt u een goed huisje voor u pupje? Zij lezen als het ware wat er in hun mensen omgaat, waardoor een bijzondere binding onstaat. Hele mooie dwerg teckel pupjes te koop, wij hebben nog ter beschiking lieve reutjes en teefjes!

  • Als huishond vallen zijn vrolijkheid en waaksheid op.
  • Bieden 19 okt.
  • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.
  • Ze vindt ook alles prima.

Geen foto. Voerendaal 18 okt. Alle pups zijn net zoals beide ouders erg vriendelijk e. Een teckel is een moedige jachthond die jaagt met veel passie en grote volharding, standaard ruwhaar teckel pups. Pepper is in Mei naar de kampioenschapsclubmatch van de NTC geweest en heeft daar op de show een uitmuntend gekregen.

We hebbe. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Teckel Pups Standaard Ruwhaar

Prachtige standaard ruwharige teckel pups met stamboom Prachtige ruwharige teckel pups, nog zowe reutjes als teefjes beschikbaar. Brigit Soest. Teckel Ruwhaar pups Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl.

Te koop: Ruwhaar teckel pups Te koop: ruwhaar teckel pups. Geef een teckel een vinger en hij neemt de hele hand. Zeewolde Eergisteren.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |