Patroon rond vloerkleed haken

Datum van publicatie: 15.03.2021

Patroon soms wel iets aangepast om geen hobbels te krijgen maar dat maakt het juist wel uitdagend om te haken. Even afhechten, draden wegwerken en klaar.

Neem een kijkje op mijn website voor heel veel creatieve inspiratie en vergeet niet even mijn YouTube kanaal te bekijken voor nog veel meer creatieve gezelligheid! Treasury Creations 11 januari om Verstehe nicht was mit den Lm aus Runde 7 wird. Hieronder vindt u een lijst met bronnen die u kunnen helpen om uw project vlot af te maken - of om eenvoudig iets nieuws te leren.

Heel mooi kleed! Als er staat dat u 5 herhalingen van A.

Leg die eronder, knip ze pure wiet roken gezond de juiste maat. Abonneer je op deze Blog via e-mail Vul je e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Hoe meerdert u door 2 steken in 1 te haken. En zo niet lekker werken. Bonjour, patroon rond vloerkleed haken, Pourriez-vous me dire comment se termine le tour 5 du point fantasie.

Instructies voor het patroon. Zo blijft het kleedje mooi plat.

Rond kleed haken met streeppatroon

Ben je er lang mee bezig geweest? Treasury Creations 8 juli om Wij behouden het recht om toestemming voor het gebruik van onze patronen in te trekken op ieder moment en zonder opgaaf van redenen. Naald 19 : Haken zoals de 18e naald. Het is lastig om van tevoren in te schatten hoe dit zal uitpakken, maar is het proberen dnek ik zeker waard. Hoi Lian, Nou hij is vandaag afgemaakt!

  • Heel graag hoor ik van u.
  • Als laatste, een draad op de haaknaald zetten en haak een halve Losse voor het sluiten.

Veel plezier met patroon rond vloerkleed haken. Garen: 18 bollen Drops Cotton Light 3 dubbele draad. Ik heb momenteel niet veel tijd om te haken. Hij trok bij mij bij toer 7 ongeveer wel een beetje maar omdat je hem daarna weer ruimte geeft trok dat weer weg. Sluit met een half vaste om je 3 beginlosse! Treasury Creations 4 augustus om .

Op Instagram

Oder es wird nach jeder Runde gedreht. José 29 mei om Beschrijving van de steken Magische ring : Zie video.

Als laatste, een draad op de haaknaald zetten en haak een halve Losse voor het sluiten, patroon rond vloerkleed haken. Als hij gaat trekken heb je juist te weinig gemeerderd. Dit vind je vast ook leuk Gehaakte lampenkap 12 december. Beschrijving van de steken Magische ring : Zie video. Heeft u hulp nodig voor dit patroon! Lees meer.

Merk: Hoooked

Treasury Creations 22 augustus om De volgende toer komt nu niet uit. Helemaal niet!

Vraagje: haak je dan met drie bolletjes tegelijk. Je kan het gratis patroon HIER vinden. Treasury Creations 12 patroon rond vloerkleed haken om Wat een gaaf kleed! Nee slidings zijn geen goed idee inderdaad. Like HomeStory. Waar 14 bij staat is de eerste toer en waar 15 bij staat is de tweede toer?

Instructies voor het patroon

Bovenaan al onze patronen vindt u een link naar onze garenvervanger, welke handig kan zijn als u een ander garen wilt gebruiken dan staat aangegeven in het patroon. Wilt u een ander garen gebruiken? Ik haak zelf redelijk los. Ik heb het meteen aangepast.

Heb jij nog tips. Nu heb ik een hele andere vraag, waar komt dat labeltje die op het kleed zit vandaan. Heb jij het met textielgaren gehaakt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hoi José, wat leuk dat je hem ook aan het maken bent!
  2. Iets kleiner, was ook de bedoeling, ongeveer 1,10m gemaakt van 4 bollen Ztringz. Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |